- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.541
İnşallah canım. Çok sevindim kendimi kötü hisettim yaCanım paylaş sen zaten listede değilsin şuan için takımı kötü etkilemezsin o bakımdan üşüttün muhtemelen oda şişlik yapar
İnşallah veririzZaman zaman olabiliyor inşallah diger hafta daha iyi olursun. Bende de gitmiyor pak kilolar
Evet fena hirslandim ve çok üzüldüm.Bu seni daha cok hirslandirir. Birakmak yok cnm bu hafta hepimizi solla xnm
Farkindayim cnm senin kadar olmazsa da verdigimi dusunuyorum.
Kim ben mi ?Biz ezeli rakip :))) ya kilolarımız çok yakın ya seni yakalayacağım demişti bakalımmm kısmet :)) kaçıyorum kovalıyor arkadaş
Leylifer kaptanım eksik geçmiş olsun siz bakın oğlunuza ❤***5. Takım 641. Etap***
toplight (79,1/78,5/0,6/%0,76)
Leyl-i-fer (74.8/
emnis (74.3/73,9/0,4/%0,0,54)
matruj1 (61.5/61,4/0,1/%0,16)
alwaysnforever (54.4//) 3. kez bildirimde bulunmadı uygun görüşle diskalifiye edildi
kardelelen321 (89,5/89,0/0,5/%0,56)
dennisgo (76/)
guziss35 (70,2/69,8/0,4/%0,57)
Libas7 (75,2/)
Nefesimm02 (56.2/)
pawlover (52.3/51,1/1,2/%2,72)
5. Takım Ortalaması: %
kızlar listemiz bu şekilde atladığım var mı yeni arkadaşları biraz sonra ekleyeceğim şu an biraz oğlanla ilgileneyim evdeyiz çünkü
senin hesap doğru canımLeylifer kaptanım eksik geçmiş olsun siz bakın oğlunuza ❤
Birde pawın yüzdesini 2.29 hesapladım ben
Sen bünyeyi uzun süre aç bırakma bi daha en iyisi, üzüldüm baya da iyi gidiyodunBen geldim.. eve gelir gelmez tartıldım ama şoktayım. Kabak detoksuna başladığım güne göre yukarıdayım. Anlamıyorum gece uyur gezerlik başladı ve kendimden gizli yiyor muyum acaba ? Şaka bir yana uzun açlık benim vücudu strese sokuyor bence. düne kadar gayet iyi veriyordum ama dün 16:00 da bitirdim yemeyi sonuç çarşambaya göre +200
Süpersin canım.. o kadar çabaladın ve işte karşılığını aldın. Tebrikler51.11,2 gitmiş çok sevinçliyiimm
Şu an 1,3 eksideyim ama zaten Çarşamba günü 1,5 eksi ile başladım kabak detoksuna.. kabak sote ile kilo almak nedir yahu..Sen bünyeyi uzun süre aç bırakma bi daha en iyisi, üzüldüm baya da iyi gidiyodunama yine de eksidesindir diye düşünüyorum?
Tebrikler canım..(89,5/89/0,5/%0,56)
- göremicem diye çok korkuyordum. Çok şükür
Seni de merak ediyoruz belki ilerleyen mesajlarda göreceğim :)Supersin rakibimm
Sanirim seni hafife aliyorum cnm
Bakalim bende durumlar nasil
Afiyet olsun çoktan hak ettin. Ben de bugun çikolata yiyeceğim ne olursa olsun :) kabaktan ne fayda gördük bir de çikolata ile deneyelim :)tedavi yaklaştıkça hırslanıyorumm cidden aç gezdim bu hafta ya az önce midem bayram etti gerçekten
tebrikler canım 73 ler gelmiş. Benim metabolizma seni geçmemek içimin frene basıyor herhalde kabak detoksu ile +200 olabiliyor ki bence kendi içinde bu da büyük bir başarı :)Eşim evde diye erken kahvaltı yaptım biraz o yüzden fazla çıktım ama buna da şükür :)
-400
(74.3/73,9/0,4/%0,54)
Geçmiş olsun kaptanım. Bir an önce toparlar umarım oğlun.işe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığı
Afiyet olsun canım.. ödem olabilir dediğin gibi.. ama ödemse kolay çözülecektir ve haftaya daha iyi olacaktır.Yedimmvalla benimde midem bayram etti dün 73.7 görmüştüm aslında ya sabah şişliği yada yarın regli geliyor ondan biraz oynadı sağlık olsun
Seni geçmeye niyet ettiğimden beri metabolizmam saçmalamaya başladı farkında mısın :))) ama geçeceğim.. pes eden metabolizmam olacak. Beni acil diyetisyenin ölçmesi lazım vücut saçma sapan bir strese girdi. Uzun açlıktan olduğunu düşünüyorum.
Bu hafta da sen kaçacaksın ben kovalayacağım. Hedefim 72 :) senin kaç ?Biz ezeli rakip :))) ya kilolarımız çok yakın ya seni yakalayacağım demişti bakalımmm kısmet :)) kaçıyorum kovalıyor arkadaş :))
Tebrikler canım süpersin birşey olmuştur geçicidir yaa olsunŞu an 1,3 eksideyim ama zaten Çarşamba günü 1,5 eksi ile başladım kabak detoksuna.. kabak sote ile kilo almak nedir yahu..
Geçicidir muhtemelen ama ben genelde tepkilerini bilirim vücudumun şu an pek anlayamıyorum. Tek fark da 12 saate yayılan beslenmemin saatini kısaltmak. Eski düzenime döneceğim tekrar..Tebrikler canım süpersin birşey olmuştur geçicidir yaa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?