Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım paylaş sen zaten listede değilsin şuan için takımı kötü etkilemezsin o bakımdan üşüttün muhtemelen oda şişlik yapar
İnşallah canım. Çok sevindim kendimi kötü hisettim ya
Zaman zaman olabiliyor inşallah diger hafta daha iyi olursun. Bende de gitmiyor pak kilolar
İnşallah veririz
Bu seni daha cok hirslandirir. Birakmak yok cnm bu hafta hepimizi solla xnm
Evet fena hirslandim ve çok üzüldüm.
Bu hafta bol bol sıvı diyeti ve ödem atirici ve bol bol merdiven yürüyüş yapacağım inşallah

Bu arada kilom. 79.8

***5. Takım 641. Etap***

toplight (79,1/78,5/0,6/%0,76)
Leyl-i-fer (74.8/
emnis (74.3/73,9/0,4/%0,0,54)
matruj1 (61.5/61,4/0,1/%0,16)
alwaysnforever (54.4//) 3. kez bildirimde bulunmadı uygun görüşle diskalifiye edildi
kardelelen321 (89,5/89,0/0,5/%0,56)
dennisgo (76/)
guziss35 (70,2/69,8/0,4/%0,57)
Libas7 (75,2/)
Nefesimm02 (56.2/)
pawlover (52.3/51,1/1,2/%2,72)

5. Takım Ortalaması: %
kızlar listemiz bu şekilde atladığım var mı yeni arkadaşları biraz sonra ekleyeceğim şu an biraz oğlanla ilgileneyim evdeyiz çünkü

Leylifer kaptanım eksik geçmiş olsun siz bakın oğlunuza ❤
Birde pawın yüzdesini 2.29 hesapladım ben

Zaten ondan bahsettim canım:) sana ohooooooo ohoooo çok yolum var :))
[/QUOTE]
Ayy ne bileyim fransiz kaldim biliyor musun oyle yazinca ben mi acaba yanlislikla pawlover yerine emnissi mi etiketledim sedim acaba bu supheyle 100 grm gitmistir kesin
Cherry Mom

Ben geldim.. eve gelir gelmez tartıldım ama şoktayım. Kabak detoksuna başladığım güne göre yukarıdayım. Anlamıyorum gece uyur gezerlik başladı ve kendimden gizli yiyor muyum acaba ? Şaka bir yana uzun açlık benim vücudu strese sokuyor bence. düne kadar gayet iyi veriyordum ama dün 16:00 da bitirdim yemeyi sonuç çarşambaya göre +200

Sen bünyeyi uzun süre aç bırakma bi daha en iyisi, üzüldüm baya da iyi gidiyodun ama yine de eksidesindir diye düşünüyorum?

(89,5/89/0,5/%0,56)
- göremicem diye çok korkuyordum. Çok şükür
Tebrikler canım..
Supersin rakibimm
Sanirim seni hafife aliyorum cnm
Bakalim bende durumlar nasil
Seni de merak ediyoruz belki ilerleyen mesajlarda göreceğim :)

tedavi yaklaştıkça hırslanıyorumm cidden aç gezdim bu hafta ya az önce midem bayram etti gerçekten
Afiyet olsun çoktan hak ettin. Ben de bugun çikolata yiyeceğim ne olursa olsun :) kabaktan ne fayda gördük bir de çikolata ile deneyelim :)
Eşim evde diye erken kahvaltı yaptım biraz o yüzden fazla çıktım ama buna da şükür :)
-400
(74.3/73,9/0,4/%0,54)
tebrikler canım 73 ler gelmiş. Benim metabolizma seni geçmemek içimin frene basıyor herhalde kabak detoksu ile +200 olabiliyor ki bence kendi içinde bu da büyük bir başarı :)

Yedimm valla benimde midem bayram etti dün 73.7 görmüştüm aslında ya sabah şişliği yada yarın regli geliyor ondan biraz oynadı sağlık olsun
Afiyet olsun canım.. ödem olabilir dediğin gibi.. ama ödemse kolay çözülecektir ve haftaya daha iyi olacaktır.

Ayyy dennisgo beni geçeceksin kesin
Seni geçmeye niyet ettiğimden beri metabolizmam saçmalamaya başladı farkında mısın :))) ama geçeceğim.. pes eden metabolizmam olacak. Beni acil diyetisyenin ölçmesi lazım vücut saçma sapan bir strese girdi. Uzun açlıktan olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…