Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A evet o da olabilir .
Bu sıvıda bana yaramadı ya ne yani zaten sıvıya başlamadan önce 74 düm yanlış hatırlamıyorsam hurma en iyisi galiba o hafta regliye rağmen -1 di benim
Değerim 2 çıkmış bitmek üzere :) ben kabak yiyip nasıl + gelebilirim diyorum sen de sıvı içip nasıl bu kadar az - olur diyorsun haklı olarak :)

Bişey diyeceğim ya pro üyeler bir konuya girip baktığımızda altta ismimizi görüyor mu ? @toplight eğer öyle birşey varsa casuslukta yaptırmıyor bu zayıflama yarışması
Görüyor diye biliyorum ben. sen ne casusluğu yapacaksın bakalım. Başka Takımlara bakmak en doğal merak bugun :)

Bizde var birşeyler ama moralimi bozmuyorum hedef 72miydi senin benimde 71.9
100 gr da olsa yine seni yakalamama izin vermeyeceksin demek. Öyle olsun bakalım. Ben adet dönemi +2 ödem tutarım. Dün çok ödem atıcı içtim ne kadarını attım ne kadar kaldı bilmiyorum ama umarım hepsi ödemdir bu fazla kilonun :))

Boyun kaç ki 48 istiyorsun? Bence gayet yakınındasın. Hedef tedavi için kilo vermek olunca daha da motive oluyor insan.
Bu kızlar kuru kemik olmak istiyor:)))
Boyum kısa yaa 1.58 im. Aslında şuanda da gözüme batan sadece göbeğim. O da etimin cıvıklığından diye düşünüyorum ama bilemedim

Bu kızlar kuru kemik olmak istiyor:)))
Düşük kilo ile başlamak istiyor tedaviye haklı olarak. Ama ideale göre fazla kilo nasıl olumsuz etkiliyorsa düşük de öyle etkiler. 48 ideal aralığında ise sorun yok ama boy kısa değilse 48 çok düşük bir kilo. O zaman kuru kemik olmak istiyor bu kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…