- 23 Mart 2016
- 30.218
- 90.913
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.561
Çok mu yürüdün acaba gelir gelmez tartılmasaydın tuvalete çıkmış mıydın? Oda değiştiriyor malum :) onu ben+ olarak görmüyorum yarına gider fazlasıyla canım hiç takılmaBen geldim.. eve gelir gelmez tartıldım ama şoktayım. Kabak detoksuna başladığım güne göre yukarıdayım. Anlamıyorum gece uyur gezerlik başladı ve kendimden gizli yiyor muyum acaba ? Şaka bir yana uzun açlık benim vücudu strese sokuyor bence. düne kadar gayet iyi veriyordum ama dün 16:00 da bitirdim yemeyi sonuç çarşambaya göre +200
Tebrik ederiim
Teşekkür ederim kızlar.Canım süpersin :))
Senin de çok iyi kuzum tebriklerEşim evde diye erken kahvaltı yaptım biraz o yüzden fazla çıktım ama buna da şükür :)
-400
(74.3/73,9/0,4/%0,54)
Geçmiş olsun kaptanım. Nesi varmışişe gidemedik evdeyiz meğer yalan değil gerçekmmiş hastalığı
Kaptanım Leyl-i-fer 74,3 paylaşmıştı sabah***5. Takım 641. Etap***
toplight (79,1/78,5/0,6/%0,76)
Leyl-i-fer (74.8/
emnis (74.3/73,9/0,4/%0,0,54)
matruj1 (61.5/61,4/0,1/%0,16)
alwaysnforever (54.4//) 3. kez bildirimde bulunmadı uygun görüşle diskalifiye edildi
kardelelen321 (89,5/89,0/0,5/%0,56)
dennisgo (76/)
guziss35 (70,2/69,8/0,4/%0,57)
Libas7 (75,2/)
Nefesimm02 (56.2/)
pawlover (52.3/51,1/1,2/%2,72)
5. Takım Ortalaması: %
kızlar listemiz bu şekilde atladığım var mı yeni arkadaşları biraz sonra ekleyeceğim şu an biraz oğlanla ilgileneyim evdeyiz çünkü
Dön canım evet ..belki şeker hastalığı ile ilgili bir durumdur bilemezsin ara öğünlere devam..Geçicidir muhtemelen ama ben genelde tepkilerini bilirim vücudumun şu an pek anlayamıyorum. Tek fark da 12 saate yayılan beslenmemin saatini kısaltmak. Eski düzenime döneceğim tekrar..
Teşekkür ederim canımTebrikler canım..
Seni de merak ediyoruz belki ilerleyen mesajlarda göreceğim :)
Afiyet olsun çoktan hak ettin. Ben de bugun çikolata yiyeceğim ne olursa olsun :) kabaktan ne fayda gördük bir de çikolata ile deneyelim :)
tebrikler canım 73 ler gelmiş. Benim metabolizma seni geçmemek içimin frene basıyor herhalde kabak detoksu ile +200 olabiliyor ki bence kendi içinde bu da büyük bir başarı :)
Dediğin gibi ödem olabilir. O artıyı saymasak bile kabak detoksu ile hiç kilo veremedim mi. Kafamda deli sorular. Bugun hiç yürümedim.. sabah 500 ip atladım 15 dakika bölgesel yaptım. belki de eksik olan yürümemiş olmamdır :) acaba bir de koşu bandını mı ziyaret etsem. Kahvaltı etsem mi biraz daha beklesem mi bilemedim ?Çok mu yürüdün acaba gelir gelmez tartılmasaydın tuvalete çıkmış mıydın? Oda değiştiriyor malum :) onu ben+ olarak görmüyorum yarına gider fazlasıyla canım hiç takılma
Şekerimi ölçüyorum hala 12 saat beslenmeye göre daha iyi..ama diğeri de yüksek değildi yine normal değer aralığındaydı. Bence de eski düzene döneyim. Beni acil diyetisyen beslemeli. 6 ları ucundan görüp geleyim istiyordum şu son iki hafta tahmin ettiğim gibi olmadı.. neyse önümüze bakacağız artık.Dön canım evet ..belki şeker hastalığı ile ilgili bir durumdur bilemezsin ara öğünlere devam..
Et kuzum rahat rahat zaten süper kilo vermişsin kendine baskı yapma bu kadar öğlen olduDediğin gibi ödem olabilir. O artıyı saymasak bile kabak detoksu ile hiç kilo veremedim mi. Kafamda deli sorular. Bugun hiç yürümedim.. sabah 500 ip atladım 15 dakika bölgesel yaptım. belki de eksik olan yürümemiş olmamdır :) acaba bir de koşu bandını mı ziyaret etsem. Kahvaltı etsem mi biraz daha beklesem mi bilemedim ?
Bencede.. o zaman tartı fotoğrafı atıyor ve kahvaltıya gidiyorum.Et kuzum rahat rahat zaten süper kilo vermişsin kendine baskı yapma bu kadar öğlen oldu
Ben de yicem bitter çikolata onun hayaliyle yaşıyorumTebrikler canım..
Seni de merak ediyoruz belki ilerleyen mesajlarda göreceğim :)
Afiyet olsun çoktan hak ettin. Ben de bugun çikolata yiyeceğim ne olursa olsun :) kabaktan ne fayda gördük bir de çikolata ile deneyelim :)
tebrikler canım 73 ler gelmiş. Benim metabolizma seni geçmemek içimin frene basıyor herhalde kabak detoksu ile +200 olabiliyor ki bence kendi içinde bu da büyük bir başarı :)
Çoktan hak ettin ben de yiyeceğim.. ya da belki dondurma :) ilerleyen saatlerde karar vereceğim artık :)Ben de yicem bitter çikolata onun hayaliyle yaşıyorum
Sen de hakettin bence güzel vermişsin tebrik ederimÇoktan hak ettin ben de yiyeceğim.. ya da belki dondurma :) ilerleyen saatlerde karar vereceğim artık :)
Afiyet olsun canımBencede.. o zaman tartı fotoğrafı atıyor ve kahvaltıya gidiyorum.
Ödem - detoks suları falan erkenden getirmiş olabilir benimde yarın normalde günüm gecikme olmasında cumaya bitsin inş :)Kızlar
Sanırım ben derdimi anlamadım;regl oluyorum.. normalde henüz 5 gün var ama lekelenme başlamış devamı gelecek mi göreceğiz ama bence daha fazla eksi gelememe nedenim bu olabilir. Bugün başlarsa, hafta sonu iki gün makarna diyeti yapacağım. Pazartesi güzel bir sonuç alırım umarım.
Ay kan değerim sıfırlansın diye ne defolalar ne ödem atıcılar içtim hep kendi kafasına göre takıldı vücut. Daha tam başlamadı ama devamı gelir sanırım, yani bu zamana kadar hep geldi :) Bu düşükten sonra tam dengeyi bulamadı vücut bir önceki ay 5 gün gecikmeli gelmişti bu da 5 gün önce gelecek bugun başlarsa. Bir ihtimal bugün verdiğim kan testi negatif oldu ise o da erken gelmesine neden olmuş olabilir..Ödem - detoks suları falan erkenden getirmiş olabilir benimde yarın normalde günüm gecikme olmasında cumaya bitsin inş :)
A evet o da olabilir .Ay kan değerim sıfırlansın diye ne defolalar ne ödem atıcılar içtim hep kendi kafasına göre takıldı vücut. Daha tam başlamadı ama devamı gelir sanırım, yani bu zamana kadar hep geldi :) Bu düşükten sonra tam dengeyi bulamadı vücut bir önceki ay 5 gün gecikmeli gelmişti bu da 5 gün önce gelecek bugun başlarsa. Bir ihtimal bugün verdiğim kan testi negatif oldu ise o da erken gelmesine neden olmuş olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?