- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.101
O da olabilir tedavi öncesi olmasa çok güzel olurdu ama bakalım beni neler bekliyooEvet ya umarım bir an önce geçer. Bu detokslarla vücut direnci düştü belki de :)
CanımBende pek iyi uyuyamıyorum son günlerde,ailesel birtakım sorunlar var hukuki olarak{uzun zamandır}, dönem dönem alevleniyo böyle,canım epey sıkkın.
Tüp bebek olsa ve yumurta toplamaya kadar iyileşmesen sorun olabilirdi. Çünkü anestezi vermek istemezlerdi hastaysan :) benim bir kere öyle oldu biliyor musun? Anestezi sabahı boğazım ağrımaya başladı ama yeni başlıyordu. O gün yumurtalar toplandı sanırım bir hafta yorgan döşek yatmıştım sonrasında :) o zaman oluşan embriyolarımın 2 tanesi -196 derecede uyuyorlar şu an :)O da olabilir tedavi öncesi olmasa çok güzel olurdu ama bakalım beni neler bekliyoo
İyi bari toplamayı etkilememişTüp bebek olsa ve yumurta toplamaya kadar iyileşmesen sorun olabilirdi. Çünkü anestezi vermek istemezlerdi hastaysan :) benim bir kere öyle oldu biliyor musun? Anestezi sabahı boğazım ağrımaya başladı ama yeni başlıyordu. O gün yumurtalar toplandı sanırım bir hafta yorgan döşek yatmıştım sonrasında :) o zaman oluşan embriyolarımın 2 tanesi -196 derecede uyuyorlar şu an :)
Az sabır kuzum gelecek.Biz annesi ile çok yakınız.. bir çocuğum olsa bizim gibi olmalarını istiyoruz. Hatta yeğenim karakter olarak bana çok benzer. Hep hayal kurarız ben de karakteri sana benzeyen bir çocuk doğuracağım diye :)
Umarım önce bebek gelir sonra da iyi iki kardeş olurlar.. bazen diyoruz okeye dörtlü lazım diye :) ama bizim bebe gelmemek için inat etti sanırım okey sevmeyecek :)
Sağol kuzum. Koşubandına çıkamadım dün leslie yapayım dedimSüpersinn 3 mile geçmişşinnn :)
Hiç yemiyordum da sabah yumurtayla canım istedi ondan yedim canımÖğlen akşam bir dilim yiyor diye hatırladım ben.
Akıllı bıdıklarBizim büyükte evlenme evse bizim evimiz var anneannemin evi var bebekse ben varım kardeşim var diye ağlıyoduşimdi de kuzen istiyorum diye olay çıkarıyo sırayı kardeşine devretti. Şimdi de küçük olan bebeği sevip geri karnıma koyacakmış çok durmasına gerek yokmuş
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar dun full time yogundum bir turlu yazamadim ustelik gece oglum ateslendi 04.30'ta uyudum ve cok uykusuzum
geçmiş olsun tatlımİyi bile dayandım evdeki herkes hastainşallah çok süründürmez
Evet nitrojen tanklarında o ısıda donduruluyormuş. Umarım canım seneye onlardan bize bir bebek gelsin istiyoruz :)İyi bari toplamayı etkilememişvoov o kadar soğukta mı tutuluyomuş ilk kez duydum onlar da sana bebiş olarak gelsinler inşallah
Bugünkü menün nasıl? Hiç ekmeksiz zor geldi bana nedense.. bende her zaman ekmek olduğu için sanırım. Çok ekmek düşkünlüğüm de yoktur bu arada :)Günaydın herkese
Az sabır kuzum gelecek.
Sağol kuzum. Koşubandına çıkamadım dün leslie yapayım dedim
Hiç yemiyordum da sabah yumurtayla canım istedi ondan yedim canım
Akıllı bıdıklar
Geçmiş olsun canım
Bu mesajı sabah yazmışım yollamamışım..
Aslında ben çok severim ekmeği. Diyet yaparken tam buğday yiyordum yakın çevremde fırın olmadığından paketli alıyordum. O da çok hoşuma gitmiyo aslında. Fırından sıcacık olsa ooo :)Bugünkü menün nasıl? Hiç ekmeksiz zor geldi bana nedense.. bende her zaman ekmek olduğu için sanırım. Çok ekmek düşkünlüğüm de yoktur bu arada :)
Ben de buranın ekmeklerini daha doğrusu bagetlerini çok seviyorum. Toplam hayatımda yemediğim ekmeği sanırım burada üç yılda yedim :)Aslında ben çok severim ekmeği. Diyet yaparken tam buğday yiyordum yakın çevremde fırın olmadığından paketli alıyordum. O da çok hoşuma gitmiyo aslında. Fırından sıcacık olsa ooo :)
Karatay diyetine yakın bişeyler yapmaya çalıştığım için ekmeği bıraktım. Arada canım istediğinde kaçamak yapıyorum. Bugün de tutamadım kendimi yedim kahvaltıda valla
Gelcek ben inanıyorumEvet nitrojen tanklarında o ısıda donduruluyormuş. Umarım canım seneye onlardan bize bir bebek gelsin istiyoruz :)
geldim canım nasıl oldunNerde bu takımın tatlış kadınlarııçok sessiz kaldık bu hafta korkuyorum
Sagol cnmGünaydın herkese
Az sabır kuzum gelecek.
Sağol kuzum. Koşubandına çıkamadım dün leslie yapayım dedim
Hiç yemiyordum da sabah yumurtayla canım istedi ondan yedim canım
Akıllı bıdıklar
Geçmiş olsun canım
Bu mesajı sabah yazmışım yollamamışım..
Sagol cnmÇok geçmiş olsun
Biraz daha iyiyim ıhlamurun gözünü seveyimgeldim canım nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?