Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O da olabilir tedavi öncesi olmasa çok güzel olurdu ama bakalım beni neler bekliyoo
Tüp bebek olsa ve yumurta toplamaya kadar iyileşmesen sorun olabilirdi. Çünkü anestezi vermek istemezlerdi hastaysan :) benim bir kere öyle oldu biliyor musun? Anestezi sabahı boğazım ağrımaya başladı ama yeni başlıyordu. O gün yumurtalar toplandı sanırım bir hafta yorgan döşek yatmıştım sonrasında :) o zaman oluşan embriyolarımın 2 tanesi -196 derecede uyuyorlar şu an :)

İyi bari toplamayı etkilememiş voov o kadar soğukta mı tutuluyomuş ilk kez duydum onlar da sana bebiş olarak gelsinler inşallah

Günaydın herkese
Az sabır kuzum gelecek.
Süpersinn 3 mile geçmişşinnn :)
Sağol kuzum. Koşubandına çıkamadım dün leslie yapayım dedim
Öğlen akşam bir dilim yiyor diye hatırladım ben.
Hiç yemiyordum da sabah yumurtayla canım istedi ondan yedim canım
Akıllı bıdıklar
Gunaydin kizlar dun full time yogundum bir turlu yazamadim ustelik gece oglum ateslendi 04.30'ta uyudum ve cok uykusuzum
Geçmiş olsun canım

Bu mesajı sabah yazmışım yollamamışım..

Bugünkü menün nasıl? Hiç ekmeksiz zor geldi bana nedense.. bende her zaman ekmek olduğu için sanırım. Çok ekmek düşkünlüğüm de yoktur bu arada :)

Bugünkü menün nasıl? Hiç ekmeksiz zor geldi bana nedense.. bende her zaman ekmek olduğu için sanırım. Çok ekmek düşkünlüğüm de yoktur bu arada :)
Aslında ben çok severim ekmeği. Diyet yaparken tam buğday yiyordum yakın çevremde fırın olmadığından paketli alıyordum. O da çok hoşuma gitmiyo aslında. Fırından sıcacık olsa ooo :)
Karatay diyetine yakın bişeyler yapmaya çalıştığım için ekmeği bıraktım. Arada canım istediğinde kaçamak yapıyorum. Bugün de tutamadım kendimi yedim kahvaltıda valla

Ben de buranın ekmeklerini daha doğrusu bagetlerini çok seviyorum. Toplam hayatımda yemediğim ekmeği sanırım burada üç yılda yedim :)
Bir fırın keşfettim orada gri, tohumlu unların türevi ile baget yapıyorlar şimdilerde onlara sardım.. öğüne göre bir iki dilim kadar ondan yiyorum :)

dennisgo pilates topuyla dizlere zarar vermeden yapılacak video tavsiyen varmı canım

Sagol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…