- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.121
iyi ne mutluBiraz daha iyiyim ıhlamurun gözünü seveyimsen nabersiin?
Acıkmadın mı o menüyleiyi ne mutlu
uykuluyum
ayran uyku yapıyo
bakliyat şişiriyo yaaAcıkmadın mı o menüyleben açlıktan sürünürdüm galiba
allah şifa versin canım kim bakıyo kuzuyaSagol cnm
bende tıksıran çocuklarıma yapıştırdım bugün zencefilli limonlu bal ıBiraz daha iyiyim ıhlamurun gözünü seveyimsen nabersiin?
Ben de regl oldum + gelmem inşallah bakalımbakliyat şişiriyo yaa
ama gözüm karbon arıyo tabii
napıyım üstümde artı var vermem lazım.reglide yakın
Oh şifa olsun inşallah gelmeden gitsin hastalıklarbende tıksıran çocuklarıma yapıştırdım bugün zencefilli limonlu bal ı
BEn de aynı şeyi düşünüyorum :) Cuma tartı bize bol eksi gösterir umarım :)Nerde bu takımın tatlış kadınlarııçok sessiz kaldık bu hafta korkuyorum
Canımdennisgo pilates topuyla dizlere zarar vermeden yapılacak video tavsiyen varmı canım
Maydanoz zencefil limon ile ödem atıcı çay yap istersen.. henüz iki gün var kurtulursun umarım ödemindenBen de regl oldum + gelmem inşallah bakalım
Ben hurmada öyleydim aç değildim ama gerçek yemek istiyordum :)bakliyat şişiriyo yaa
ama gözüm karbon arıyo tabii
napıyım üstümde artı var vermem lazım.reglide yakın
Geçmiş olsun canım. Şifa olsun..bende tıksıran çocuklarıma yapıştırdım bugün zencefilli limonlu bal ı
UmarımmBEn de aynı şeyi düşünüyorum :) Cuma tartı bize bol eksi gösterir umarım :)
O kadar çok methettiniz ki gittim ananas aldım kabuklarını deniciğiimMaydanoz zencefil limon ile ödem atıcı çay yap istersen.. henüz iki gün var kurtulursun umarım ödeminden
Ben de merak ediyorum.. bu Cuma ne yapacağız acaba.. @ emnis kaç oldu mesela. Ben 72 yi kırdım mı ? Ortalamamız kaç olacak. Hepimiz yine eksi gelecek miyiz.. soru çok :)
45 dakika tuzlu suda beklet canım. Tarçın ve zencefil ile kaynatıp iç benceO kadar çok methettiniz ki gittim ananas aldım kabuklarını deniciğiim
ben içine yeşil çay ve karanfilde koydumMaydanoz zencefil limon ile ödem atıcı çay yap istersen.. henüz iki gün var kurtulursun umarım ödeminden
evet ne paylaşsakta gaza gelsekUmarımmsessizlik korkutuyo ama yanılırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?