- 23 Mart 2016
- 30.301
- 91.067
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.241
Bende çok merak ediyorum kendimi ama hiç sanmıyorum 72 göremem ben.. öbür hafta görürüm yinede zorlayacağım. Ben spor yapmasamda şiş oluyorum yapınca daha kötü cidden çok etkiliyor yüzüm gözüm fosur fosur oluyor :)Tartılmadım canım ama zor tutuyorum kendimi :) 72 yi kırdım mı merak ediyorum. Direnç kilosu olsa bu hafta kesin kırdım derdim ama ben dirençlerde biraz takılıyorum. Bakalım göreceğiz yarın.
Gece az uyudum ve akşamki sporun da etkisi ile bu sabah yüzüm gözüm şiş uyandım.. O kadar ananas çayına hala çözülmedi sanki.İlerleyen saatlerde geçer umarım.
Yapacak bişey yok sıkma canını artı gelsen bile geçici bir durum sonuçtaBen de ödemliyiiim regl ödemi ananası içtim durdum bugün ama inşallah eksi gelirim
Takımı etkilicek olmasam hiç problem değil aslındaYapacak bişey yok sıkma canını artı gelsen bile geçici bir durum sonuçta
Her hafta birilerine denk geliyor işte bu meret :)))Takımı etkilicek olmasam hiç problem değil aslında
Akşam yemeğini baya hafif geçirmek planım az sonra sofrada niyeti bozmazsamHer hafta birilerine denk geliyor işte bu meret :)))
Aman aman evet lütfen yarın akşam ye aklında bişey kalırsa :)))Akşam yemeğini baya hafif geçirmek planım az sonra sofrada niyeti bozmazsambelki bi faydam dokunur
Misafirlere kek yaptım aklım onda ama yemiciğiiimAman aman evet lütfen yarın akşam ye aklında bişey kalırsa :)))
Yarına kalır nasılsa dayan canım :))Misafirlere kek yaptım aklım onda ama yemiciğiiim
Menun super yaaMenüm
Sabah peynirli dereotlu omlet biraz ceviz domates
Öğlen
Armut
16:45 gibi çorba salata
19:30 ayran
Spor henüz yok :)
Sağol canım sen ne yaptın planladığın menüye uyabildin mi :)Menun super yaa
Hayir cnm ama oyle cokta yemedim .spor yapamiyorum bu aralar ona moralim bozuluyor biraz.Sağol canım sen ne yaptın planladığın menüye uyabildin mi :)
Olsun o kadar temizlik falan yapmışsın onlarda bir aktivite öbür hafta toparlarsın senHayir cnm ama oyle cokta yemedim .spor yapamiyorum bu aralar ona moralim bozuluyor biraz.
Ins cnmOlsun o kadar temizlik falan yapmışsın onlarda bir aktivite öbür hafta toparlarsın sen
İyi erken uyumuş benimki enerji tavan ://Ins cnm
Oglum Yeni uyudu ve ben cok cok yorgunum
Bugun 29 beden kot giyindim gayet rahattim icinde boyle ufak ufak zayifladimin farkina vardigimda cok mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?