- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.261
Eskiden mahalle kulturu vardi cocuklar enerjilerini hep atardi.İyi erken uyumuş benimki enerji tavan ://
En güzel motivasyon kıyafetlerde zaten tebrik ederim daha da iyisi olacak
Cnm 200 ip atlamissin bu yorgunluguma ragmen kalkip 200 ip atlicammmİyi akşamlaar
Menüm
Menemen
Bi dilim ekmek
Peynir
Öğlen
Çorba
Akşam
Karnabahar yemeği
6027 adım yürüyüş, 200 kez zıpladım. Su 2 litre
Kilonun nedeni ödem olunca haliyle verilecek en kolay kilo o oluyor. O nedenle hiç takılma canım. Yarına çözülürse çözülür, çözülmezse yapacak bir şey yok. Bende şimdi maydanoz limon kaynattım içiyorum. Sarma sardım ve de pişirdim ama hiç yemedim. Bunun bir karşılığı olmalı ama ya :)Ben de ödemliyiiim regl ödemi ananası içtim durdum bugün ama inşallah eksi gelirim
hiç takılma bu bir takım oyunu sonuçta. Geçen hafta bizi yukarı taşıyanlardan birisi sendin bu hafta bir başkası artı gelirsen senin yerine eksi gelecektir :)Takımı etkilicek olmasam hiç problem değil aslında
Tam Perşembe menüsü.. az ve öz.. yarına sana eksi getirsin. Yarın güzel bir yemek yiyelim ikimiz de :) plank yaptın mı? 4. Gümümüz ve 30 sn.. yarın 45 yapacağız :)Menüm
Sabah peynirli dereotlu omlet biraz ceviz domates
Öğlen
Armut
16:45 gibi çorba salata
19:30 ayran
Spor henüz yok :)
İyi bişeye vesile olmuşumCnm 200 ip atlamissin bu yorgunluguma ragmen kalkip 200 ip atlicammm
Kapattık kaptanım. Ben oldukça erken kapatmıştım dükkanı. Ama şu an en büyük sorunum kocamın bir tadına baksana diye sürekli bir şey teklif etmesi. Farkında değil aslında bu kadar sık yaptığının. Ben de sürekli reddediyorum diye bugun artik ceviz büyüklüğünde mango yedim 19:30 da..iyi geceler kızlar bugün dükkanı kapatmışsınızdır umarım yarın güzel sonuçlarla görüşmek üzere
Ben sararken yarım kiloyu mideye indiriyorum o yüzden sarmıyorum iyi dayanmışsınKilonun nedeni ödem olunca haliyle verilecek en kolay kilo o oluyor. O nedenle hiç takılma canım. Yarına çözülürse çözülür, çözülmezse yapacak bir şey yok. Bende şimdi maydanoz limon kaynattım içiyorum. Sarma sardım ve de pişirdim ama hiç yemedim. Bunun bir karşılığı olmalı ama ya :)
Bi türlü sökülmedi regl, sökülse belki ödemsizleşirdim de sökülmediğinden şüpheliyimhiç takılma bu bir takım oyunu sonuçta. Geçen hafta bizi yukarı taşıyanlardan birisi sendin bu hafta bir başkası artı gelirsen senin yerine eksi gelecektir :)
Hahaah unutmuştım tam mutfağa girerken okudum mutfakta yaptım :)))Tam Perşembe menüsü.. az ve öz.. yarına sana eksi getirsin. Yarın güzel bir yemek yiyelim ikimiz de :) plank yaptın mı? 4. Gümümüz ve 30 sn.. yarın 45 yapacağız :)
Ben de piştim diye bakarken çok yerim. Pişince de mutfaktan geçerken süreli bir iki tane atarım ağzıma. Şu an bile zor tutuyorum kendimi ama yemeyeceğim..Ben sararken yarım kiloyu mideye indiriyorum o yüzden sarmıyorum iyi dayanmışsınbol eksi olarak dönsün sana
Bi türlü sökülmedi regl, sökülse belki ödemsizleşirdim de sökülmediğinden şüpheliyim
Süpersin 200 diye başladın 2 katından fazla anladın :)Aynen cnm 526 defa ip atladim
Dayanamicağım iki yiyecekten biri sarma o yüzden gözümde şuan idolsünBen de piştim diye bakarken çok yerim. Pişince de mutfaktan geçerken süreli bir iki tane atarım ağzıma. Şu an bile zor tutuyorum kendimi ama yemeyeceğim..
30 gün yapacağız bakalım ne olacak. Sen bir fark hissediyor musun ? Planktan mı bilmiyorum ama benim göbeğimin çevresi içten ağrıyor gibi. Kas ağrısı mı başka bir şey mi bilmiyorum.Hahaah unutmuştım tam mutfağa girerken okudum mutfakta yaptım :)))
Benim ki basladim mi bitirememe durumu cnmSüpersin 200 diye başladın 2 katından fazla anladın :)
Diyet yaparken inanılmaz bir inadım vardır. Plansız, menü dışı bir şeyler nadir yerim. Bugun tartıdan dolayı zaten yemezdim ama yarın öğlen yemeği olarak yiyeceğim :)Dayanamicağım iki yiyecekten biri sarma o yüzden gözümde şuan idolsün
Bende bişey yok30 gün yapacağız bakalım ne olacak. Sen bir fark hissediyor musun ? Planktan mı bilmiyorum ama benim göbeğimin çevresi içten ağrıyor gibi. Kas ağrısı mı başka bir şey mi bilmiyorum.
Zaten başlayınca devamı geliyor. En iyisini yapmışsın devam ederekBenim ki basladim mi bitirememe durumu cnm
200 yaptim az geldi bana bende devam ettim
Süper kaydettim haftayı sporsuz kapatmamış oldun:))Benim ki basladim mi bitirememe durumu cnm
200 yaptim az geldi bana bende devam ettim
Ben de inadım aslında ama yüreğim paramparça oluyoDiyet yaparken inanılmaz bir inadım vardır. Plansız, menü dışı bir şeyler nadir yerim. Bugun tartıdan dolayı zaten yemezdim ama yarın öğlen yemeği olarak yiyeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?