- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.221
Bilgisayardan düzeltilebilinir sanırım bi bakayım mıkızlar ilk sayfadaki tabloları yapma konusunda bir fikri olan var mı sağolsun morordeğim halletmişti daha öncesinde
deneme | kilo 1 | ||||||||
Bilgisayardan yapmış olmalı kaptanım benim laptopta internet bağlantısı yok olsa bakardım. Sporlar için tele excell indirdim ama buraya paste yapmıyor o yüzden mecbur yine foto gibi yüklüyorum :)kızlar ilk sayfadaki tabloları yapma konusunda bir fikri olan var mı sağolsun morordeğim halletmişti daha öncesinde
Aaa süper bak yeni öğrendimtoplight şuradan oluyomuş kaptanım, tablo ekle diyince ekliyor
Doğru kaptanım maalesef hiç biri yok |
Hayırlı olsun tablo eksilerle dolsun inş :))***5. Takım 642. Etap***
toplight (78,5/ )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)
5. Takım Ortalaması: %
Tablo yapmayı öğreniyoruz :) nbr canım uğramaz oldun
gün olmasa dışarıda oluyorsun, bir şekilde misafir oluyor. Bizde de mesela her hafta bir maç ritüeli var. Tabiki gün gibi değil ama masada abur cubur eksik olmuyor. Bir şekilde onlarla yaşamaya alışmayı öğrenmek lazım. Çünkü tüm hayatımızı izole yaşayamayız ki :)Çok zor ya öyle hayat ben kendimi iradeli bilirim ama bana bile zor valla bir günde iki gün yapıyorlar :))))
Dışarıdaydım canım. 45 dakika parkta yürüyüş yaptım 30 dakika da bölgesel. 15 daha yapacağım akşam üzeri.. 30 sn plank unutma :)dennisgo kendini kampa mı aldın ne yaptın nerdesin:))
Yok o kadar değil tabiki :) ama bu günlerin birde gidişleri var hergün gidiyordur zor yaaa maç için hamur işine bile gerek yokta kuruyemiş meyve içecek... Ama gün öyle mi :))))) zor ben yapamazdım ciddengün olmasa dışarıda oluyorsun, bir şekilde misafir oluyor. Bizde de mesela her hafta bir maç ritüeli var. Tabiki gün gibi değil ama masada abur cubur eksik olmuyor. Bir şekilde onlarla yaşamaya alışmayı öğrenmek lazım. Çünkü tüm hayatımızı izole yaşayamayız ki :)
Maçta da içki oluyor.mayalı olduğu için direk göbek. Hem kalorili hem de genelde akşam içildiği için direk kilo yapıyor :) sadece 1 bardak bira 2 dilim ekmek :) bunun için şarap tercih eder olduk.çünkü 1 kadeh şarap 1 dilim ekmek :)Yok o kadar değil tabiki :) ama bu günlerin birde gidişleri var hergün gidiyordur zor yaaa maç için hamur işine bile gerek yokta kuruyemiş meyve içecek... Ama gün öyle mi :))))) zor ben yapamazdım cidden
Oyy fena o konuda bilgim yok ama evet içenler ne kadar zayıf olursa olsun göbek çıkıyor:))Maçta da içki oluyor.mayalı olduğu için direk göbek. Hem kalorili hem de genelde akşam içildiği için direk kilo yapıyor :) sadece 1 bardak bira 2 dilim ekmek :) bunun için şarap tercih eder olduk.çünkü 1 kadeh şarap 1 dilim ekmek :)
Ben hamilelikte alkolsüz içiyorum normalde ise kontrollü. Diyetisyen ideal kiloya kadar listeye eklemek istemedi. Ama ben isteyince ekledi.Oyy fena o konuda bilgim yok ama evet içenler ne kadar zayıf olursa olsun göbek çıkıyor:))
Sen hakim ol kendine yada alış işte ne güzel diyet hamilelik emzirme bir hayli uzak kalmış oluyorsun:))
Gayet hafif bir menü olmuş canım pazartesiden sonra tartıldın mı hiçBugünkü menüm ;
Sabah ( saat 9:00) 2,5 dilim ekmek 1 kk peynir, 2 üçgen peynir, 2 kaşık biber sosu, 3 zeytin
Ara ( saat 12:30) sütlü filtre kahve
Öğlen (saat 14:30) 2 tk çiya tohumu 4 kaşık yoğurt, 2 dilin ananas, tarçın 2 ceviz
Şimdilik bu kadar yedim. İlerleyen saatlerde acıkırsam kalorisiz besinlerle geçiştireceğim. Akşam için de sarma saracağım ama tabiki yemeyeceğim :)
-3 lt su
- 3 kupa ananas, zencefil , tarçın, maydanoz çayı ( bu kez kabukları tuzlu suda beklettim)
-@45 dakika yürüyüş 45 dakika bölgesel ( 15 dakikasını akşama yapacağım)Cherry Mom
Tartılmadım canım ama zor tutuyorum kendimi :) 72 yi kırdım mı merak ediyorum. Direnç kilosu olmasa bu hafta kesin kırdım derdim ama ben dirençlerde biraz takılıyorum. Bakalım göreceğiz yarın.Gayet hafif bir menü olmuş canım pazartesiden sonra tartıldın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?