- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.281
Aslinda hafta basindan bu buge gunluk 45 dk yuruyus yaptum cnm aktif olamadigim icin sporu da yazamadim.Süper kaydettim haftayı sporsuz kapatmamış oldun:))
Benim de ondan mı bilmiyorum ama enteresan bir ağrı var. Kas ağrısı mı bilemiyorum henüz. Bir iki günde belli olur benceBende bişey yok:))
Aaa ne olcak muayene mi ? Tüm dualarım seninleYarın hastaneye gidiyorum kızlaar bana dua edin
Tedavi sürecine start dicez inşallah stresli ve heyecanlıyım, inşallah güzel geçerAaa ne olcak muayene mi ? Tüm dualarım seninle
Herşey yolunda gitsin inş canım stres olma tatlı tatlı heyecan olsun sadece hep olumlu düşünTedavi sürecine start dicez inşallah stresli ve heyecanlıyım, inşallah güzel geçer
Ben geçen hafta Yumurta ve mantar yedim. Sonra da ananas.. Yumurta uzun süre tok tutuyor diğerleri de ödem atıcı yiyecekler. Farklı bir seçenek olarak kabaklı omlet de olabilir belki..dennisgo yarın sabah ne yiyeyim idareten tartılana kadar su çok az içeyim demi
Bizi de haberdar et canım.. her şey yolunda gitsin, yüzünü güldüren bir sonucu beraber karşılayalım burada :)Yarın hastaneye gidiyorum kızlaar bana dua edin
Hm doğru dedin 1 yumurta yiyeyim mantar yok yumurta ceviz tutar beni bayaBen geçen hafta Yumurta ve mantar yedim. Sonra da ananas.. Yumurta uzun süre tok tutuyor diğerleri de ödem atıcı yiyecekler. Farklı bir seçenek olarak kabaklı omlet de olabilir belki..
Ananas olur varsa maydanoz nane dereotu da ekleyebilirsin. Ananas da tok tuttuğu için yumurta olmasa da olur. Ben hastaneden gelince tartıdaki duruma göre hareket edeceğim :) sabah bir kahve içer kan vermeye giderim.Seni şimdi yarın bulamamm hastane falan taktik alayım ananas ve ceviz düşündüm
Yumurta bu konuda çok iyi inanılmaz tok tutuyor. Yalnız bu hafta yediğim çiyalı yoğurt da ananas ile tok tutuyor. Ama Pazartesi’den sonra tüketemem. Uzun süre önerilmiyor çiya tohumu..Hm doğru dedin 1 yumurta yiyeyim mantar yok yumurta ceviz tutar beni baya
Tmm cnm yapalımYarın spor yarışması için de organize olsak mı? Benim muhtemelen tatil öncesi son haftam olacak. Yarın tartıya göre yeni hedef belirleyip gelecek hafta biraz daha fazla spor yapabilirim. Yarın 72 den epey uzak olmak istiyorum ki yarını rahat kaçamakla geçireyim :)
O kadar etkili mi bu limonlu su.. diyetlerde veriliyor ama bu etkisini bilmiyordum. Çözülmesine sevindim canım. Çünkü tartıda o da yanıltıyor.Kalkınca limonlu su buarada benim kabızlık sorunu böyle çözüldü bir haftadır içiyorum ve biter bitmez Wc şükür :)
Ben yarın bunu yapacağım ama muz koymayacağım.Tmm cnm yapalım
Umarım başarabilirim negatiflik dnama işlemiş galibaHerşey yolunda gitsin inş canım stres olma tatlı tatlı heyecan olsun sadece hep olumlu düşün ❤❤
İnşallah yaa çok meraklıyım bakalım nasıl bi sürece giriyorumBizi de haberdar et canım.. her şey yolunda gitsin, yüzünü güldüren bir sonucu beraber karşılayalım burada :)
Evveeet bence deeeYarın spor yarışması için de organize olsak mı? Benim muhtemelen tatil öncesi son haftam olacak. Yarın tartıya göre yeni hedef belirleyip gelecek hafta biraz daha fazla spor yapabilirim. Yarın 72 den epey uzak olmak istiyorum ki yarını rahat kaçamakla geçireyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?