- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.301
Hakkında hayırlısı olsun canım:)Yarın hastaneye gidiyorum kızlaar bana dua edin
Amiin inşallahHakkında hayırlısı olsun canım:)
bazı sıkıntılarım var tatlım dün iziliydim evdeydim moral olarak baya kötü bi dönemdeyim o yüzden bi şey yapasım gelmiyo
canım evrene pozitif enerji gönder pozitif olsun güzel şeyler olacak eminim benUmarım başarabilirim negatiflik dnama işlemiş galiba
İnşallah yaa çok meraklıyım bakalım nasıl bi sürece giriyorum
Evveeet bence deee
tatlım şimdi nasılsın umarım herşey yolundadırbazı sıkıntılarım var tatlım dün iziliydim evdeydim moral olarak baya kötü bi dönemdeyim o yüzden bi şey yapasım gelmiyo
oooo kimler gelmiş gitmiş hadi bakalım nerelerdesin tatlım sen
Ben de bi pozitif uyandım bakalım 1 ay içinde güzel bi haber paylaşırım inşallahcanım evrene pozitif enerji gönder pozitif olsun güzel şeyler olacak eminim ben
İnşallah dualarımız seninleBen de bi pozitif uyandım bakalım 1 ay içinde güzel bi haber paylaşırım inşallah
idare eder canım Allah büyük geçicek inşşştatlım şimdi nasılsın umarım herşey yolundadır
Kaptanım süpersin yaaa çok sevindim adına devamı hızlı gelecek eminim. Bende eksideyim ama biraz daha spor yapıp sonra son kilomu bildireyim :))***5. Takım 642. Etap***
toplight (78,5/77/1,5/%1,91 )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)
5. Takım Ortalaması: %
kızlar dün 76,9 u görmüşüm ama bugün 77 neyse haftaya inşallah 75 li bişeyler olacak hadi bakalım sizin kilolar ne alemde
O zor bir dönem umarım gönlünüze göre güzel bir kreş bulursunuz canım herşey rayına oturduğunda tam gaz bekliyoruz seni bu süreçte dikkat etmen yeter :))Günaydın kızlar güncel kilom 61.5 gecen haftaya göre 100 gr almışımbu hafta hiç gelemedim buralara işe dönüş sürecim başladı ufaklıga kreş seçiyodum yoğunum halletmem gereken işleri bitirmem gerekiyor yorgunum.
Günaydın inş canımGünaydın kizlar ins guzel bi gun olur bizim için
Günaydın tmm tatlım hayır olsun merak ediyoruz bende bilmiyorum hiç bu süreçleri güzel olur inş herşeyGünaydınlaar eve geçince tartılcam ben de hala hastane köşelerindeyim
İlaçlarımı aldım nasıl kullanılcağını anlatcak hemşireyi bekliyorumm. Bi sürü nur topu gibi iğnem varGünaydın tmm tatlım hayır olsun merak ediyoruz bende bilmiyorum hiç bu süreçleri güzel olur inş herşey
Meyveye kanması da güzel bişey çocuklar sever genelde o tür şeyleriOğlanın önüne bir tabak meyve koydum o onlarla oyalanırken bisiklete çıktım :))) yoksa mümkün değil bırakmaz beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?