Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlaçlarımı aldım nasıl kullanılcağını anlatcak hemşireyi bekliyorumm. Bi sürü nur topu gibi iğnem var
Bu aşılama dedikleri olay mı oluyor ? Bir tane foto görmüştüm aşılama ile bebeği olmuş bebeği ortaya koymuş etrafına şırıngalar kalp şeklinde :))) ama bir sürüüüüü varsın böyle olsun kuzum

Evet aşılama olacak. Tabi hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de nasıl geldiği önemli değil evet o fotoğrafı görünce içim gitmişti darısı başıma olsun inşallah

***5. Takım 642. Etap***

toplight (78,5/77/1,5/%1,91 )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/61,5/-0,1/-%0,16)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)

5. Takım Ortalaması: %

evet kızlar emnis ile deniz sonra bildirecek sizin kilolar nerelerde

Hayırlı cumalar hanımlar
Kaptanım geçen hafta denizin taktiği bizi ümitlendirdi sanırım onun gibi olamasakta.bu hafta hep artıydım stres yolculuk regl yakınlığı vb hala artıyım,ayran detoksu ve sıvı ağırlıklu beslenme yaptım sanki içimde duruyorlar eksilme yok,tartı sabah 3 ayrı rakam gösterdi en düşüğü bile artı sanırım pili zayıfladı, yumurta ve ananaslı kahvaltı yaptım,az bi leslie yapayım,oğlanı bırakınca az bi yürüyeyim pilde alayım.
Yani 4-5 gibi bildireyim olurmu,ümit işte

toplight
Kızlarrr evet denizin taktiği bende de tuttu :)) ama daha fazla uzatamayacağım migren ilaçlarımı almam lazım herkes bir iki zıplasın öyle kilo söylesin valla :)))
Bu arada regliye rağmen bu sonuç karnım halen şiş haftaya daha güzel olacak inş
(73,9/72,9/1/%1,35)
Bende tartı farklarını koyayım :)

Eklentiler

• IMG_20191003_145211.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_20191004_105028.webp
    16 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20191004_113044.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 17
bazı sıkıntılarım var tatlım dün iziliydim evdeydim moral olarak baya kötü bi dönemdeyim o yüzden bi şey yapasım gelmiyo
Canım
Sorun her neyse umarım bir an önce çözülür ve moralin yerine gelir.
Süpersin kaptanım 79 dan uzaklaşınca nasıl da hızlı gidiyor.. haftaya da devamı gelecek umarım.

Ben de bi pozitif uyandım bakalım 1 ay içinde güzel bi haber paylaşırım inşallah
Umarım bir an önce içine sinen bir kreş ayarlar ve rahatça işine başlarsın canım. Bunlar zor süreçler ama çözeceksin bir şekilde

İlaçlarımı aldım nasıl kullanılcağını anlatcak hemşireyi bekliyorumm. Bi sürü nur topu gibi iğnem var
Hangi ilaçları kullanacaksın canım? Öğrendin mi nasıl kullanacağını
ben de saklıyorum kullandığım iğneleri.. bir kutu ilaç, şırınga var :)

Evet aşılama olacak. Tabi hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de nasıl geldiği önemli değil evet o fotoğrafı görünce içim gitmişti darısı başıma olsun inşallah
O fotoğraflardaki kadarına gerek olmadan hemen ilk seferde gelsin bence :)

Tebrikler canım ama beni yakalayamadın. Bir dahaki hafta tekrar dene bence :)
Tabii ben bu akşam yediklerimle + geleceğim için haftaya onlarla uğraşmak zorunda kalabilirim :)

Bu sabah kan vermeye gitmeden 750 ip atladım kahvaltı ettim( 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, 1 sade kahve) Bol su içtim. Gelirken de 30 dakika yürüyüş yaptım. Şimdi ananas ve ceviz yedim. 30 dakika cardio yapacağım koşu bandında. Sonra bir duş alır tartılırım. Regl bittiği için aşırı ödemim yoktur şu an. Bu kadar yeter bence.

Tebrikler canım ama beni yakalayamadın. Bir dahaki hafta tekrar dene bence :)
Tabii ben bu akşam yediklerimle + geleceğim için haftaya onlarla uğraşmak zorunda kalabilirim :)
Seni yakalayamadığımı biliyorum canım pazartesi kilon bile düşüktü :) haftaya geçeceğim seni muckk :))))

Oy kuzum geçmiş olsun takviye birşey kullanıyor musunuz?
Propolis balık yağı vs

Geçmiş olsun canım. Hastalık uykusuzluk zorluyor insanı ister istemez. Umarım bir an önce toparlanır minik kuzun da sen de biraz rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…