- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.074
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.321
Bu aşılama dedikleri olay mı oluyor ? Bir tane foto görmüştüm aşılama ile bebeği olmuş bebeği ortaya koymuş etrafına şırıngalar kalp şeklinde :))) ama bir sürüüüüü varsın böyle olsun kuzumİlaçlarımı aldım nasıl kullanılcağını anlatcak hemşireyi bekliyorumm. Bi sürü nur topu gibi iğnem var
Evet aşılama olacak. Tabi hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de nasıl geldiği önemli değilBu aşılama dedikleri olay mı oluyor ? Bir tane foto görmüştüm aşılama ile bebeği olmuş bebeği ortaya koymuş etrafına şırıngalar kalp şeklinde :))) ama bir sürüüüüü varsın böyle olsun kuzum
hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım güzel haberler alırsın inşallahEvet aşılama olacak. Tabi hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de nasıl geldiği önemli değilevet o fotoğrafı görünce içim gitmişti darısı başıma olsun inşallah
oyy kuzum aç karnına mı hastaneye gitmen gerekiyorduGünaydınlaar eve geçince tartılcam ben de hala hastane köşelerindeyim
Aslında aç gitmek gerekmiyodu ama ödemim varsa atarım belki dedimoyy kuzum aç karnına mı hastaneye gitmen gerekiyordu
Canımbazı sıkıntılarım var tatlım dün iziliydim evdeydim moral olarak baya kötü bi dönemdeyim o yüzden bi şey yapasım gelmiyo
Süpersin kaptanım 79 dan uzaklaşınca nasıl da hızlı gidiyor.. haftaya da devamı gelecek umarım.***5. Takım 642. Etap***
toplight (78,5/77/1,5/%1,91 )
Leyl-i-fer (74,3/)
emnis (73,9/)
matruj1 (61,4/)
kardelelen321 (89/)
dennisgo (73.1/)
guziss35 (69,8/)
Libas7 (74,8/)
Nefesimmmmsin (55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1)
5. Takım Ortalaması: %
kızlar dün 76,9 u görmüşüm ama bugün 77 neyse haftaya inşallah 75 li bişeyler olacak hadi bakalım sizin kilolar ne alemde
Ben de bi pozitif uyandım bakalım 1 ay içinde güzel bi haber paylaşırım inşallah
Umarım bir an önce içine sinen bir kreş ayarlar ve rahatça işine başlarsın canım. Bunlar zor süreçler ama çözeceksin bir şekildeGünaydın kızlar güncel kilom 61.5 gecen haftaya göre 100 gr almışımbu hafta hiç gelemedim buralara işe dönüş sürecim başladı ufaklıga kreş seçiyodum yoğunum halletmem gereken işleri bitirmem gerekiyor yorgunum.
Hangi ilaçları kullanacaksın canım? Öğrendin mi nasıl kullanacağınıİlaçlarımı aldım nasıl kullanılcağını anlatcak hemşireyi bekliyorumm. Bi sürü nur topu gibi iğnem var
ben de saklıyorum kullandığım iğneleri.. bir kutu ilaç, şırınga var :)Bu aşılama dedikleri olay mı oluyor ? Bir tane foto görmüştüm aşılama ile bebeği olmuş bebeği ortaya koymuş etrafına şırıngalar kalp şeklinde :))) ama bir sürüüüüü varsın böyle olsun kuzum
O fotoğraflardaki kadarına gerek olmadan hemen ilk seferde gelsin bence :)Evet aşılama olacak. Tabi hayırlısıyla sağlığıyla gelsin de nasıl geldiği önemli değilevet o fotoğrafı görünce içim gitmişti darısı başıma olsun inşallah
Tebrikler canım ama beni yakalayamadın. Bir dahaki hafta tekrar dene bence :)toplight
Kızlarrr evet denizin taktiği bende de tuttu :)) ama daha fazla uzatamayacağım migren ilaçlarımı almam lazım herkes bir iki zıplasın öyle kilo söylesin valla :)))
Bu arada regliye rağmen bu sonuç karnım halen şiş haftaya daha güzel olacak inş
(73,9/72,9/1/%1,35)
Bende tartı farklarını koyayım :)
Yok kuzum spor yalan oldu bu hafta. Hiç birşeye yetişemiyorum. Benim ufaklık dün gece ateşlendi biraz 4te yattım. Çok kötü bi hafta geçirdim. Buraya bile yazmak istiyorum bişey çıkıyo olmuyo.
Seni yakalayamadığımı biliyorum canım pazartesi kilon bile düşüktü :) haftaya geçeceğim seni muckk :))))Tebrikler canım ama beni yakalayamadın. Bir dahaki hafta tekrar dene bence :)
Tabii ben bu akşam yediklerimle + geleceğim için haftaya onlarla uğraşmak zorunda kalabilirim :)
Oy kuzum geçmiş olsun takviye birşey kullanıyor musunuz?Yok kuzum spor yalan oldu bu hafta. Hiç birşeye yetişemiyorum. Benim ufaklık dün gece ateşlendi biraz 4te yattım. Çok kötü bi hafta geçirdim. Buraya bile yazmak istiyorum bişey çıkıyo olmuyo.
Kaptanım Bu hafta benim kilo sabittoplight
Geçmiş olsun canım. Hastalık uykusuzluk zorluyor insanı ister istemez. Umarım bir an önce toparlanır minik kuzun da sen de biraz rahatlarsınYok kuzum spor yalan oldu bu hafta. Hiç birşeye yetişemiyorum. Benim ufaklık dün gece ateşlendi biraz 4te yattım. Çok kötü bi hafta geçirdim. Buraya bile yazmak istiyorum bişey çıkıyo olmuyo.
Kaptanım Bu hafta benim kilo sabittoplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?