- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.381
%1,64 ile geldim. Bu sabah atlama zıplama işi bize olumlu yansıyor bence.. bu kadar çabanın hakkı daha fazlaydı ama maalesef şimdi de 72 direncindeyim. Etrafında dolanıyorum.kızlar eğer artı gelirseniz nota alıyoruz ona göre umarım deniz güzel bir sonuçla gelirsin nefesim bugün regli olunca ondan umunudum yok
Olsun bu hafta 72 ylede vedalaşırsın%1,64 ile geldim. Bu sabah atlama zıplama işi bize olumlu yansıyor bence.. bu kadar çabanın hakkı daha fazlaydı ama maalesef şimdi de 72 direncindeyim. Etrafında dolanıyorum.
Aslında az gitmiş kaptanım çünkü Pazartesi zaten 72,4 tüm. Bu sabah da önce 72,3 çıktım sonraki aktivitelerle 71.9 gelebildim. Pazartesi Cuma arası direnç kiloma takılmışım aslında. Çünkü düşük kalorili, sporlu bir hafta geçirdim. İlk kaçacağımı da bugun sarma ile yaptım.tebrikler direnci kırmışsın tatlım
Bundan sonra hep böyle yapalım. Benim haftaya kan verme işi bitiyor ama her Cuma böyle devam etmek lazım bence :)Valla kızlar bu cuma sporları şahane oldu çok eetkilidennisgo sağolsun
Bildirimleri öğleden sonra yapamakra sıkıntı olmuyosa neden olmasın. Ben yürüyüşü öğleden sonra yapabiliyorum ve öyle eksilebiliyorum ödemse tabii.sabahta çok hafif yiyip minimum içmek lazım tabi.Bundan sonra hep böyle yapalım. Benim haftaya kan verme işi bitiyor ama her Cuma böyle devam etmek lazım bence :)
Akşama dışarı çıkıyorumOlsun bu hafta 72 ylede vedalaşırsın
Aynen içeceği kısmazsak olmuyor. Bir hafta ben sürekli ödem atıcı içiyordum sen uyarmıştın hatta onlar da + yapıyor diye. Çok haklıydın.Bildirimleri öğleden sonra yapamakra sıkıntı olmuyosa neden olmasın. Ben yürüyüşü öğleden sonra yapabiliyorum ve öyle eksilebiliyorum ödemse tabii.sabahta çok hafif yiyip minimum içmek lazım tabi.
Ye canım yeeeAkşama dışarı çıkıyorumAslında bugun sarma yememem lazımdı akşam kaçamak olacağı için ama dayanamadım. Neyse bugün serbest gün olsun bana.Vücuda da değişiklik olur. Yarın tekrar başlarım
Tamam kimseyle yarışıcak durumum yok anladıkta çarşamba günki 45 dklık tempolu yürüyüş ümüde yedirmem yani kimseyeSporlarımız :)) gelenek yine değişmedidennisgo
Eki Görüntüle 2542067
- Dennisgo 2457
- Emnis 1248
- Pawlover 623
Bence olduu
menüm
10da 2 yumurta 2 d.ekmek peynir domates
13te yulaflı nohutlu ayran 1 kase,öncesinde 1 sütlü türk kahve
15.30 ayran 1 kase
18 ayran 1 kase
21 ayran 1 kase
aralarda detoks çayı
su şimdilik 1.5 litre
spor 45 dk tempolu yürüyüş
A pardon bende atlamışım
Tüh o 45 dk ile birincilik gitti :)))))))Tamam kimseyle yarışıcak durumum yok anladıkta çarşamba günki 45 dklık tempolu yürüyüş ümüde yedirmem yani kimseye
Tmm kaptanım kolay gelsin***5. Takım 642. Etap***
toplight (78,5/77/1,5/%1,91)
Leyl-i-fer (74,3/74,1/0,2/%0,27)
emnis (73,9/72,9/1/%1,35)
matruj1 (61,4/61,5/-0.1/-%0,16)
kardelelen321 (89/sabit)
dennisgo (73.1/71,9/ 1,2/%1,64 )
guziss35 (69,8/69,7/0,1/%0,14)
Libas7 (74,8/sabit)
Nefesimmmmsin(55.3/) Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1/51,4/-0,3/-0,59)
5. Takım Ortalaması: %0,456
kızlar nefesimden haber yok benim evde badana bitti temizlik var akşam girmem sorun olur o yüzden şimdi onsuz ekliyorum listeyi
eğer o gelirse listede düzeltme yaparız emnis cebim var sn yapamazsan beni ararsın ben cepten yapmaya çalışırım
Ay bu süperdi ya çok güldüm :)Tamam kimseyle yarışıcak durumum yok anladıkta çarşamba günki 45 dklık tempolu yürüyüş ümüde yedirmem yani kimseye
bence olmuş. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Bu arada kan testim negatif çıktı nihayet. 8 Ekim’de randevum var 15 Ekim’de gelmeyi düşünüyorum. 2 Aralık’ta geri döneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?