- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.074
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.361
Süper buraya gelince spor falan yapabilecek misin ? Nasıl planlıyorsunEvet bu defa vücut yorulmayacak, hormon dengesi yapay olarak değişmediği için tuhaf kilo almalarım olmayacak. Kendi döngüsünü yaşayacak vücut. Fitile başlayınca iştah açılacak ona da çözüm bulurum umarım ama zaten istediğim gibi olursa hedefimin 3 kg altı ile başlamak istiyorum tedaviye. Alsam da hedefle geleceğim :)
Bugün 45 sn yapacağız. Ben daha yapmadım. Yapınca da yazarım.Valla ben pek hatırlatamıyorum amaaasağol kuzum
Hiç gidesim yok ama Cuma hatırına gidiyorum :) yarım saat dediğin ne ki hemen geçer. Ben kaçtım :)dennisgo hadi canım koşu bandına :)))
Yaptımmm azıcık zorladı :))Bugün 45 sn yapacağız. Ben daha yapmadım. Yapınca da yazarım.
Hiç gidesim yok ama Cuma hatırına gidiyorum :) yarım saat dediğin ne ki hemen geçer. Ben kaçtım :)
Spor imkanım olacak. Kardeşimde koşu bandı var, ayrıca orada ipim de var. babamda da step aleti gibi bir şey var. Pedallara basıyor kollarını da çalıştırıyorsun. Ayrıca evin yakınında bir arkadaşımın gittiği diyetisyen var. Orada reformer pilates yapmak istiyor ve başlamak için beni bekliyor şimdilik :)Süper buraya gelince spor falan yapabilecek misin ? Nasıl planlıyorsun
Ohh süper Ozaman canım .aynen daha aktif olacak gibisin birde gezmeler falann olur çok iyiSpor imkanım olacak. Kardeşimde koşu bandı var, ayrıca orada ipim de var. babamda da step aleti gibi bir şey var. Pedallara basıyor kollarını da çalıştırıyorsun. Ayrıca evin yakınında bir arkadaşımın gittiği diyetisyen var. Orada reformer pilates yapmak istiyor ve başlamak için beni bekliyor şimdilik :)
Yeğenimle futbol basketbol voleybol seanslarımız olacaktır. Buradan daha aktif bile olabilirim :)
O zaman seni daha güzel bi süreç bekliyo. Sonucu da çok güzel olur inşallahBenim bu kez spontane olacak. tedavide ilaç olmayacak, sadece transfer sonrası bir fitil olacak hepsi bu. O fitil de çok iştah açıyor ama en azından diğer hormon ilaçları olmayacak.
Bi litre içtim bile bakalım böyle devam ederim umarımNasılCherry Mom ile plank hatırlatıyoruz birbirimize seni de günde bir kaç kez ne kadar su içtin diye yoklarız. Sen de yanında şişe taşı. Sana kol mesafesinde olsun ki aklına geldikçe içebilesin :)
Şahane eksi geldin tebrikler kuzumm
Yemedim içmedim yoruldum geldimŞahane eksi geldin tebrikler kuzumm
30 dakika koşu bandında 15 dakika bizim videolardaki cardio, 500 ip.. 300 squat 45 sn plank yaptım da geldim. Kilom 71,9.. pilim bitti ve de sarma beni çağırıyordu daha fazla devam edemedim :) 4 sarma 1 porsiyon ediyor ama ben 8 sarma yedim üzgünüm :)dennisgo paraladın yine kendini galiba :))))
30 dakika koşu bandında 15 dakika bizim videolardaki cardio, 500 ip.. 300 squat 45 sn plank yaptım da geldim. Kilom 71,9.. pilim bitti ve de sarma beni çağırıyordu daha fazla devam edemedim :) 4 sarma 1 porsiyon ediyor ama ben 8 sarma yedim üzgünüm :)
Tebrikler canım çok çabaladın ama eksi gelmeyi de başardın.
tebrikler direnci kırmışsın tatlım30 dakika koşu bandında 15 dakika bizim videolardaki cardio, 500 ip.. 300 squat 45 sn plank yaptım da geldim. Kilom 71,9.. pilim bitti ve de sarma beni çağırıyordu daha fazla devam edemedim :) 4 sarma 1 porsiyon ediyor ama ben 8 sarma yedim üzgünüm :)
tatlım regliye rağmen eksi geldin tebriklerYemedim içmedim yoruldum geldim
Üstelik bide regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?