- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.075
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.401
Geçmiş olsun canım sonunda çok sevindimAy bu süperdi ya çok güldüm :)
bence olmuş. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Bu arada kan testim negatif çıktı nihayet. 8 Ekim’de randevum var 15 Ekim’de gelmeyi düşünüyorum. 2 Aralık’ta geri döneceğim.
Çok sevindim negatifi görmeneeAy bu süperdi ya çok güldüm :)
bence olmuş. Kızlar siz ne düşünüyorsunuz. Bu arada kan testim negatif çıktı nihayet. 8 Ekim’de randevum var 15 Ekim’de gelmeyi düşünüyorum. 2 Aralık’ta geri döneceğim.
Sevdiklerim orada olmasa hiç bu kadar heyecanlanmam sanırım. Ama göreceğim ve vakit geçirmekten keyif alacağım insanlar orada sonuçta :)Çok sevindim negatifi görmeneeaz kaldı Türkiye havasına pekte güzel bi hava değil ama koş gel
Evet cnm tartildim yogun oldugum icun giremedim. Üzülerek yaziyorum 55.7 kgNefesimmmsin tartılcam birazdan diyordun canım ?
Tatil için son haftam ve eş kişisi de işte olacağı ve çok spor yaptın diye eleştirmeyeceği için inanılmaz motiveyim. Atlayıp zıplayacağım bol bol karşı takımdaki spordaşlara duyurulur :)
Geçen hafta kaçtın cnm?Evet cnm tartildim yogun oldugum icun giremedim. Üzülerek yaziyorum 55.7 kg
55.3 cnmGeçen hafta kaçtın cnm?
Çok kötü değil ama yinede dikkat etmek gerek ipin ucu bir kaçtı mı gidiyor bende bu hafta veremedim malesef55.3 cnm
gözünaydınn hayırlısı neyse o olsunAy bu süperdi ya çok güldüm :)
Evet cnm tartildim yogun oldugum icun giremedim. Üzülerek yaziyorum 55.7 kg
demekki haftaya güzel geliceksinizzÇok kötü değil ama yinede dikkat etmek gerek ipin ucu bir kaçtı mı gidiyor bende bu hafta veremedim malesef
Sağlık olsun canım bu hafta spor yapar dengelersin ip atlamak çok yarıyor sanaEvet cnm tartildim yogun oldugum icun giremedim. Üzülerek yaziyorum 55.7 kg
Nota alacakmışız neredeyse direkten dönmüşüz. Bu hafta umarım hepimiz için güzel bir hafta olur en güzel eksiler bizim olur..Son durum arkadaşlar
toplight paylaşıma ekliyorum kaptanım
***5. Takım 642. Etap***
toplight (78,5/77/1,5/%1,91)
Leyl-i-fer (74,3/74,1/0,2/%0,27)
emnis (73,9/72,9/1/%1,35)
matruj1 (61,4/61,5/-0.1/-%0,16)
kardelelen321 (89/sabit)
dennisgo (73.1/71,9/ 1,2/%1,64 )
guziss35 (69,8/69,7/0,1/%0,14)
Libas7 (74,8/sabit)
Nefesimmmmsin(55.3/55.7/-0,4/-0,72)Nefesimmm02 nickli üye nick değiştirdi
pawlover (51.1/51,4/-0,3/-0,59)
5. Takım Ortalaması: %0,384
Aslında iki sabit 3 eksi ile nota gelirdi ama kilo verenlerin yüzddesi maşallah çok güzel dengeledi :)Nota alacakmışız neredeyse direkten dönmüşüz. Bu hafta umarım hepimiz için güzel bir hafta olur en güzel eksiler bizim olur..
Artik mecbur bu haftayi telafi edecezdemekki haftaya güzel geliceksinizz
Aynen cnm yapacak bisey yok haftaya telafi edecezSağlık olsun canım bu hafta spor yapar dengelersin ip atlamak çok yarıyor sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?