- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.561
Ayy kız dur ip atlama emojisi ı gördüm canım çekti bi 100tane yapmayım atlayip gelimmmBizim takım demek spor demek :)![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy kız dur ip atlama emojisi ı gördüm canım çekti bi 100tane yapmayım atlayip gelimmmBizim takım demek spor demek :)![]()
Süpersin ben sana her mesajda bu emoji ile geleyim artık :)Ayy kız dur ip atlama emojisi ı gördüm canım çekti bi 100tane yapmayım atlayip gelimmm![]()
Tamam yolla canım 100tane yapıp geldimmSüpersin ben sana her mesajda bu emoji ile geleyim artık :)
Oo sıkı menü :)))Bugünkü menüm ;
Sabah; 1 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta 2 üçgen peynir 5 yeşil zeytin, yarım dilim ananas
Ara; 1 dilim ananas 2 ceviz
Öğlen ; iki köfte kadar fırında kuzu pirzola, yeşil salata
Ara; 1 bardak kefir
Akşam ; 1 bardak Yeşilçay, 3 sap brokoli, 7-8 yaprak ıspanak, 1 elma (blender ile içecek yapacağım)
-3 lt su
-zencefilli ananas suyu hazırladım 3 kupa içeceğim.
Sporu ayrıca yazacağım
Yaaa daha kız bugün başladı spora hemende havaalrrr havalarrrBizim takım demek spor demek :)![]()
Aynen kaptanım bunu önce kendinize sonra bize borçlusunuz :)))ayy ben öğleyin yürüyemedim maalesef çünkü uzun süredir görmediğim bir arkadaşı gördük oturup sahbet ettik ama akşama illaki yapılşacak o spor
Bugün böyle.. yarin sabah iki yumurta ile, öğlen proteinsiz deneyeceğim.. öğlen akşam bu akşamki gibi olacak. Ara öğünler süt yoğurt ayran.. bakalım iki gün sonra etkisi ne olacak.Oo sıkı menü :)))
45 sn plank unutma :)Kızlar sporları toplu olarak gün sonunda beni etiketleyip tekrar bir yazın olur mu karışmasın diye şuan eklemiyorum listeye :) sonra vay benim zıplamam nirdee vay benim taklamm yok olmasın![]()
Sohbet de bir ata sporu sonuçta kaptanım.. iyi yapmışsın :)ayy ben öğleyin yürüyemedim maalesef çünkü uzun süredir görmediğim bir arkadaşı gördük oturup sahbet ettik ama akşama illaki yapılşacak o spor
Akşama gelecekler bir spor listesi yazacaklar no kilo ekibi olarak gece sporuna başlayacağız :)
Proje yetiştiriyormuş ya su bile içmiyor olabilir şu an.. işi birsin başlar zıplamaya sanırım :)İnadına yapar şimdipawlover :)))
canım görevlerini yaptın mıKizlar sayenizde is yerinde yuruyus yapiyorum simdilik 30 dk yürüyüş yaptim adim sayrda imdirdim
Suan 3605 adim atmisim hedef saat 16.00 kadar yurumek![]()