- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.781
herkes kuruyor vallaLahana turşusu kurma vakti geldyse bend3 kurayım.probiyotik probiyotik yerizz.
canım hoşgeldin yılbaşına kadar hadi seni de mezun edelim bugün itibari ile başla menü bildirimine
Bende eskiden hep akşamları mısır falan patlatırdım 3 4 ayı geçti kurtuldum o alışkanlıktan geç saatte yenildiği için direk kilo yapıyorlar :/ çay yanı olayı çok riskli o yüzden :))
Akşam ki köfteyi saymaZsak hep atıştırma olmuş menü dediğin gibi zamnla düzene girer artık
Veeee ayrıca sen 10 bin adıma spor yok mu dedinolsaydı kaç bin adım olacaktı
Bi diyet temizliği yapman lazım sanki mutfakta,bide su şişesi düzenlemesi falan,yürüyüş çok iyi bide spordan saymıyosun.
günaydınlarrSagol kaptanım bu hafta yediklerimi düzenleyeyim sonra artık kilo hedefleri ve sporla taclandiririz. En son eşiniz yurtdışına gidecekti bir sureligine , umarim keyifler yerindedir sizin de.
Kaptanımmorordek ortalarda yok, doktorayı aldı mi yoksa? O da yurtdışı bakıyordu galiba...
Ya temel problem oturup yemek yiyemiyorum çocuktan dolayı hiç kendime vakit ayıramıyorum ben bu anneliği yanlış anladım galiba, hayattan minimum beklentiyle yaşıyorum şu ara. Tek düzgün yemek akşam o iyuduktan sonra oluyor ama aslinda geç saatte de yemek istemiyorum. 3 gün akşamları kurstayım yemeği 5 civarı yemem lazım sanırım ama o saatte henuz yemek pisirememis oluyorum.
Evet şu için sise işine girmem şart hatta şimdi bulup çıkarayım cam şişeyi.
Zaman olsa da spor yapsak ama kabullendim artık. Zaman olunca uyumak 1. Önceliğim. Çabalarımız sonucunda uykusu iyileşti gecede 1 veya bazen 2 kez uyanıyor akşam kendi yatağında uyuyor bu da bana yetti ama ben gene kesintisiz 4-5 saat ancak uyuyabiliyorum.
İyi diyelim iyi olsun canım. Bu ara çocuklarla uğraşıyorum. Sürekli hastalanıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen. Büyük kızım anaokuluna başladı. O da okuldan getiriyor mikrop. Ben de senin gibi kendime hiç vakit ayıramıyorum. Önceden ne güzel sporlar yapardık. Şimdi zaman yok. Ya da öncelikler farklı.kardelelen321 hosbulduk ben de seni gördüğüme çok sevindim. Nasılsın keyifler yerimde mi, kızlar nasıllar? Diyet macerası devam, ne şekilde besleniyorsun bu ara?
Ben de sizleri özledim kuzum. Haklısın uzaklaşmamam gerekirdi. Sizlerin desteğini hep hissediyorum zaten. Teşekkür ederim.kardelelen321 kuzum yapma öyle biz seni özledik ben bunaldığımda sen beni bıraktın mı bilerek yazmamazlık yapma bize.. emrede yine hasta oldu ne yapacağız bu çocukları bilmem daha okula başlamadan döküldü bizimki kışın hasta olmayan çocuk bu geçiş dönemlerinde hep hasta oluyor :/
Gecmis olsun cnmkardelelen321 kuzum yapma öyle biz seni özledik ben bunaldığımda sen beni bıraktın mı bilerek yazmamazlık yapma bize.. emrede yine hasta oldu ne yapacağız bu çocukları bilmem daha okula başlamadan döküldü bizimki kışın hasta olmayan çocuk bu geçiş dönemlerinde hep hasta oluyor :/
Aynen canım ne kadar korusakta hasta oluyorlar bir şekilde. Sanırım biz çocuklarımızı gereğinden fazla kendi önümüze koyduk kendimizi unutmamız ondan hasta olduklarında huysuz olduklarında yıpranmamız hep bundan.eşim hep diyor bir rahat bırak kendini bir sal.. ne yaparsan yap olacağına varıyor ..atıyorum bizimki artık öğle uykularını kesti ya dengesiz saatlerde uykusu geliyor ... akşam 6 da uyuyakalıyor beni sarıyor bir telaş Allah'ım diyorum akşam 8 de uyanacak artık bütün gece gezeriz o kadar geriliyorum ki herşeyi kendime zindan ediyorum :) sonra bakıyorum çocuk sabaha kadar öyle böyle uyuyor :)))İyi diyelim iyi olsun canım. Bu ara çocuklarla uğraşıyorum. Sürekli hastalanıyorlar o kadar dikkat etmeme rağmen. Büyük kızım anaokuluna başladı. O da okuldan getiriyor mikrop. Ben de senin gibi kendime hiç vakit ayıramıyorum. Önceden ne güzel sporlar yapardık. Şimdi zaman yok. Ya da öncelikler farklı.
Bu ara Karatay diyeti benzeri besleniyorum ama beceremiyorum da.... Neyse olumsuz cümleler kurmayayım. Olacak inşallah, başarıcaz
Ben de sizleri özledim kuzum. Haklısın uzaklaşmamam gerekirdi. Sizlerin desteğini hep hissediyorum zaten. Teşekkür ederim.
Ah kıyamam ya emre de mi hastalandı. Çok geçmiş olsun. Bu arada bir an önce kış gelsin diye dua ediyorum. Geçiş mevsimi diye bu kadar hastalık var bence. Soğuk gelsede şu mikroplar kırılsa. Bu kaçıncı hastalık bu mevsimde. Nasıl bu kadar özene rağmen hastalanıyorlar anlamış değilim
Sağol canım dün gecede uyumadık bakalım bu gece iyi geçr inş :))Gecmis olsun cnm
Dün bacak sızlamasından zor uyudumSüpersin Leslie üzerine eklemişsin
Bende bacaklarımı her şekilde çalıştırdğımı düşünüyordum ama farklı bir egzersiz yaptım mı bende de oluyor hemen kas ağrısı iyi bişey diyorum avunuyorum :)))Dün bacak sızlamasından zor uyudum
Heh bu yazdıklarını biyere as lazım olunca okuAynen canım ne kadar korusakta hasta oluyorlar bir şekilde. Sanırım biz çocuklarımızı gereğinden fazla kendi önümüze koyduk kendimizi unutmamız ondan hasta olduklarında huysuz olduklarında yıpranmamız hep bundan.eşim hep diyor bir rahat bırak kendini bir sal.. ne yaparsan yap olacağına varıyor ..atıyorum bizimki artık öğle uykularını kesti ya dengesiz saatlerde uykusu geliyor ... akşam 6 da uyuyakalıyor beni sarıyor bir telaş Allah'ım diyorum akşam 8 de uyanacak artık bütün gece gezeriz o kadar geriliyorum ki herşeyi kendime zindan ediyorum :) sonra bakıyorum çocuk sabaha kadar öyle böyle uyuyor :)))
Karşı komşumunn 3 tane peş peşe erkek oğlu var hepsi o kadar yaramaz ki anlatamam sana.. değil apartmanı lojmanı hoplatıyorlar ama kadın bir rahat bir vurdumduymaz başta kızdım sonra dedim ki iyi yapıyor başka türlü sinir hastası olur insan.çok fazla hassas olmamak lazım bu hayatta biz o yüzden dengemizi şaşırıyoruz çocuklar eski ver lokmasını köşede uyusun çocukları değil hepsi cin hepsi yaramaz inş bizde sabırla üstesinden geleceğiz bu süreçlerin kuzum
Evet aynen canımSelamlar herkese
Heh bu yazdıklarını biyere as lazım olunca oku
Bebek menüsünden de az olmuş :) bugun daha iyi beslenecek bence :)Benim oğlan daha çok yedi :))))
Ne sözlüsü bu ?Ben şimdi sözlüye çalışıyorum tekrar gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?