- 23 Mart 2016
- 30.322
- 91.098
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.861
İnş canım kışın sıkıntı yaşamıyorduk ama bu aralar hep üst üste geldi bende anlamadım10 yaşından sonra daha bi bağışıklık kazanıyolar.o zamana kadar hep doğal yada ilaçlı takviyelerle idare etmek gerekiyo
yaptım içiyorum bugün.ama giriş var çıkış yok bu saat olduYok canım lahana almak kısmet olmadı bugün sen.ne yaptın
Bakayım hemen kendi sporumuda ekleyeyim de :)
@dennigo ortalarda görünmediğine göre şu an bayağı geri kalıyoruzdur
AA ikisinin boyutları yakınsa birbirine ikiz de olabilir :) siper kontrol ne zaman ?Doktora gittim bugün 2 yumurtam varmış
Biri 14,5 diğeri 11 ah keşke olsa küçüklüğümden beri istediğim yegane şeyAA ikisinin boyutları yakınsa birbirine ikiz de olabilir :) siper kontrol ne zaman ?
@dennigo ortalarda görünmediğine göre şu an bayağı geri kalıyoruzdur
içli köfte yapıyosa hele yandıkk
e koca tarafında varmış.niye olmasınBiri 14,5 diğeri 11 ah keşke olsa küçüklüğümden beri istediğim yegane şeycuma kontrol tekrar iğneye devam dedi ama iki gündür çok acıyo
Daha yeni fark kaç demiştim naptıınnnCherry Mom toplam 1000 ip 250 jamping jack 30 dakika koşu bandında cardio 10 bin adım. Benden bu kadar.. bacaklarım iflas etmiş durumda. Dizim ağrımaya başladı. Bu kadar spor nereye gidiyor anlamadım. Az yiyerek vücudu kıtlığa soktuğumu düşünmeye başladım. Harcadığıma göre kat kat az kalori yakıyorum ama bence kilo vermem şu ara iyi gitmiyor. Sebebinin kendi diyetimden uzaklaşmam olduğunu düşünüyorum artık. Çünkü çok mantıksız. Bu haliyle haftada bir kaç kg kaybetmem gerekirdi ama sadece -500 gr gitmiş o da belki ödemdi bilmiyorum.
Yumurtalar büyüdüğü için çatlamaları yaklaşıyor ve sen de bunu yumurtlama ağrısı olarak çekiyorsun maalesef.. umarım yetişir ve sana ikiz bebek haberi olarak gelir bu yumurtalar :)Biri 14,5 diğeri 11 ah keşke olsa küçüklüğümden beri istediğim yegane şeycuma kontrol tekrar iğneye devam dedi ama iki gündür çok acıyo
Ah inşallah öyle bi haber veririm sizee koca tarafında varmış.niye olmasın
Ölesiye spor yapmaya gidiyorumBugünküleri eklemeyeyim daha söylemeyenler ve yarım olanlar var çünkü dün gece kapanışta
NO KİLO 2411
YES FİT 2132
İnşallah bakalım hemen geçse süreç keşkeYumurtalar büyüdüğü için çatlamaları yaklaşıyor ve sen de bunu yumurtlama ağrısı olarak çekiyorsun maalesef.. umarım yetişir ve sana ikiz bebek haberi olarak gelir bu yumurtalar :)
Bence kötü gidiyor iki gün 1000 altı kalori aldım. Nasıl o artı gitmez anlamıyorum. Akşam zaten 60 kalori gibi bir şey yiyorum bir de erken yiyorum yani. Şu saate kalmıyor düşün.. uzun aç kalan vücut saçmalıyor bence. Ama bu sağlıklı gelmemeye başladı bana. Zaten diyetisyene gidince ne yaptığım net bir şekilde görünecek.Daha yeni fark kaç demiştim naptıınnnbence canını sıkma, eski beslenmene dön bi bakalım belki öyle tekrar vermeye başlarsın. Ki bence şuanda kötü gitmiyosun
Çok aç bırakma bence de kendini ben bi ara ciddi anlamda hiç bişey yemeden tek öğünle geziyodum - yerine + geliyodum. Aç kalmak yağlandırıyo olabilir belkiBence kötü gidiyor iki gün 1000 altı kalori aldım. Nasıl o artı gitmez anlamıyorum. Akşam zaten 60 kalori gibi bir şey yiyorum bir de erken yiyorum yani. Şu saate kalmıyor düşün.. uzun aç kalan vücut saçmalıyor bence. Ama bu sağlıklı gelmemeye başladı bana. Zaten diyetisyene gidince ne yaptığım net bir şekilde görünecek.
Bugün yaptım ama yarın öbür günü sporsuz geçebilirim. Hatta Cuma’yı da.. yarışmada geride kalırsak yaparım onun haricinde biraz dinlemek gerekiyor sanırım. Bacaklarımda son kilo ile selülit oluşmuştu hepsi gitti :) bu sporun etkisi sonuçta görebiliyorum ama kendi vücudumu tanıyorum bence bir şeyler ters. Çözeceğim bir şekilde bakalım.
Strese girme canım lütfen ama dediklerine katılıyorum az yemekle gitmiyor bu işBence kötü gidiyor iki gün 1000 altı kalori aldım. Nasıl o artı gitmez anlamıyorum. Akşam zaten 60 kalori gibi bir şey yiyorum bir de erken yiyorum yani. Şu saate kalmıyor düşün.. uzun aç kalan vücut saçmalıyor bence. Ama bu sağlıklı gelmemeye başladı bana. Zaten diyetisyene gidince ne yaptığım net bir şekilde görünecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?