Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 26ya giremiyorum bence kendine kocaman bi alkış

Ben 26ya giremiyorum bence kendine kocaman bi alkış
Likralı ondan giriyor olabilirim. Ya da kalıpla alakalı da olabilir bana tuhaf geldi. Mavi jeans kotlarda normalden daha küçük beden giyiyorum zAten. Ama 26 da absürt oldu. Göbeğim fırladı üstünden. Şöyle bir durum var o kotu hiç genişletmedim. Likralı ya, kilo alınca direk kaldırdım. Çünkü kilo alırken giydikçe esnetiyorsun. Mesela iki tane 38 Polo var birisi tam oluyor birisi daha bol çünkü kilo alınca da giymiş esnetmişim :)

600 puan oldu zalımsıınnn
Ya ben yarın sabit çıkmamak için yaptım. Yoksa yarışmada zaten öndeydik. Yatacağım diyordum bugün :) arada zıplıyor geliyorum dinlenirken yazıyorum. Bu jamping jack kolları da çalıştırıyor bana zor geliyor ip atlamak daha kolay bence. Sen de kollar için denesene.. kol bacak çalışıyor sonuçta

Sesden dolayı vazgeçtim canım bir yandan komşular bir yandan emreyi uyandırmak söz konusu :/

Kızlar diyetisyen akşam yemeklerinde kaşık ölçülerini şöyle verdi belki size de faydalı olur

Sebze yemeği ise 10 Yk.
2 köfte veya o büyüklükte et
Kurubaklagil ise 8 yk

Şimdi yazarken fark ettim bugün köfteyi 3 hatırladım 3 yedim meğer 2 olacakmış :)) dolaba asayım ben şunu :))

Sana baya vermiş, bana sebze 6 yk, bakliyat 4 yk vermişti

Kızlar birde diyetisyen suyumun içine iki bütün ceviz bir kabuk tarçın bir dilim limon iki üç yaprak nane atmamı önerdi . Yağ yakıcı etkisi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…