Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok siz sorun art niyetli olmadığınızı biliyorum 💜 beni en çok yaralayan çok istediğimi bilen bi yakınımız “ayıptır söylemesi her denememiz tutuyo ama kimyasal oluyo” demişti elini ağzına kapatarakta kıs kıs gülmüştü bi onu unutamıyorum..
Pes ne diyelim.
 
Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum. İşten gelirdim yemek yap ye toparla rutin işler.. Evde hiç televizyon açmadım. Boş vakitlerde kitap okurdum. Doğuma 2 ay kala izne ayrıldım. Evde TV açaya başladım olur olmaz herşeye ağlıyordum. Eşim artık o halimden bıkmıştı. Belgesel izlerken ağlanır mı yav. Kaplan lamayı yedi diye 😂
Ben hababam sınıfında ağladım desem hamileyken
 
Allah'ım desene bayram devam ediyor :))))
Yok bu kocama.. ben yemeyeceğim bugün canım çıktı bir daha yer miyim sence.. yemeyi kesmek değil sporu arttırmak lazımmış. Çok caydırıcı oluyor :)

Bugünkü sporum 3500 ip 250 jamping jack, 15 bin adım :)
Sence bu akşam da yiyip yarın da böyle spor yapar mıyjm? Kesinlikle yapmam. Bu tatlı ne yese kilosu sabit olan kocama gelsin :)
 
Oooo sorular bitmez. Emiyo mu, gaz sancıları başladı mı, onu ver, bunu koy, amuda kaldır....
Bazen instagramda falan dağda bi başına evler oluyo ya, hepinizden nefret ediyorum evi falan yazıyolar. Aynen öyle bi yere taşıncaksın kafa rahat 😂
 
Yok bu kocama.. ben yemeyeceğim bugün canım çıktı bir daha yer miyim sence.. yemeyi kesmek değil sporu arttırmak lazımmış. Çok caydırıcı oluyor :)

Bugünkü sporum 3500 ip 250 jamping jack, 15 bin adım :)
Sence bu akşam da yiyip yarın da böyle spor yapar mıyjm? Kesinlikle yapmam. Bu tatlı ne yese kilosu sabit olan kocama gelsin :)
900 puan lütfen kaçamak yapma arkadaş kız yiyor cezası bize oluyor :KK70: :KK70:
 
Kuzum tam bismillah deyip başlıyorum bişey çıkıyo. Büyük kızım dün okulla geziye gitmişti orda üşüttü herhalde. Eve geldi ateşlendi, kustu, üşüyorum dedi. Hemen acile tabi. İdrar, kan tahlilleri yapıldı. Bizimki idrar yolu iltihabını atamamış, sanırım doktorun verdiği antibiyotik yeterli gelmemiş. Yenilerini yazdılar. Halen daha ateş kontrolü yapıyorum. İlaç etkisini kaybedince yükseliyor.

Kuzum kusura bakma bugün cemreyi okula bıraktıktan sonra kayınvalide ye geçtim. Buraya pek bakamadım. Hiç spor yok bende. Kızım iyileşsin spora başlıcam canım yoksa olmuyo sporsuz

Bırakmam kuzum ya sağol. Senin gibi bi arkadaşım oldukça düştüğüm yerden kalkmak da çok kolay olur elbet. Sana söz bir an evvel toparlanıcam 😘❤️

Canım eskiden daha planlı programlıydın sen diyet konusunda. oğlun büyüdü, kurslar filan derken çok yoğunsun sanırım biraz bocalıyo gibisin. Ama toparlayacağına eminim.

Geçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.

Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım ;)


Evet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmek😭😪

Geçmiş olsun N Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.
Bu haftadan çok korkuyorum inşallah + gelmem 🤭 eşim şimdiden başladı ye demelere 😄 senle aynı kiloyu vermek benim harcım değil asla o kadar başarılı olamam bu konuda 🙈😄

Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.
Bana bir dönem çok soruyorlardı. Her tatilde bunalıyordum. Sorana ben kısırım demeye başladım :) bu defa karşı taraf yok öyle bir şey zamanla olacak diyordu. Çok komik geliyordu bu diyaloglar ben de kendimce eğleniyordum. Böyle söylediğim kimse sormuyor artık arkamdan ne konuşuyorlar bilmiyorum ama hiç de beni ilgilendirmiyor :)
Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.

Geçen hamilelikten sonra kilo sorunu yaşayan bir arkadaşım karikatür atmış.. zayıflayana ; yeni çocuk doğurdun zayıflama, kilolu olana ; çocuk doğurdun ama azıcık kendine bak kilo ver diyorlar :)
Benimki de o hesap ; çocuk yoksa sorunu anlamaya çalışıyorlar, sen bir sorun söyleyince de yok öyle bir şey sen rahat ol diye moral vermeye başlıyorlar. En güzeli takmamak..
senin yakınların seninle tüm süreci zAten yaşıyor gerisinin ne dediği de ne düşündüğü de önemli değil bence.. kaldı ki herkesten aynı oranda etkileneceksek yakınlarımıza haksızlık olmaz mı?

Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
 
Back
X