Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.

Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım :KK66:

Geçmiş olsun @Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.

Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.

Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.

Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Toplum psikolojisi sanırım.. ne yapsan ya da yapmasan tersi ile ilgili bir tavsiye mutlaka var ve hemen onu duyuyorsun.
En güzeli duymamak, takılmadan bildiğin gibi ilerlemek.

Bazen instagramda falan dağda bi başına evler oluyo ya, hepinizden nefret ediyorum evi falan yazıyolar. Aynen öyle bi yere taşıncaksın kafa rahat 😂
İşte buraya
14390901_1305540742790043_8497478965429231978_n.webp

Geçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.

Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım :KK66:

Geçmiş olsun @Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.

Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.

Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.

Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Evet bişeyi ağzıma atarken 50 kere düşünüyorum ben de. Bazen diyorum yiyen de ölüyo yemeyen de yiyim gitsin ama aynaya bakınca vazgeçiyorum 😄

Bugünkü menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Birazcık mıhlama 🙄
Domates
Salatalık

Öğlen
Pırasa
Elma

Akşam
2 köfte
Salata
Sade soda

Su 1 litre falan galiba 🤧
Sporu sonra yazayım eşimle dışarı çıkıyoruz şimdi yürüyüş yaparım biraz daha
Uyuyana kadar biraz daha su iç canım..

Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta/ 7zeytin/ domates salatalık / 1 dilim süzme peynir
Ara 3 ceviz ve Türk kahvesi
Öğle : çorba
Akşam: fırında 1.tavuk but 🙄yanında karışık sebze 2 yk / cacık
Çay yanı: leblebi üzüm
Yeşil çaylarımı ve cevizli suyumuda içtim😏

Spor : 50 dk + 60 dk bisiklet
30 dk Leslie

Menüm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta/ 7zeytin/ domates salatalık / 1 dilim süzme peynir
Ara 3 ceviz ve Türk kahvesi
Öğle : çorba
Akşam: fırında 1.tavuk but 🙄yanında karışık sebze 2 yk / cacık
Çay yanı: leblebi üzüm
Yeşil çaylarımı ve cevizli suyumuda içtim😏

Spor : 50 dk + 60 dk bisiklet
30 dk Leslie
Canım
Senin patatesle aran nasıl ? Ekmek yememişsin ya yerine patates mi yesen acaba ? Sabah kahvaltısında fırında patates yapabilirsin bir alternatif olarak bazen. Bir orta boy patates bir dilim ekmek ediyor. Ben hiç yağ koymadan baharatla fırına atıyorum bazen ekmek yerine yiyorum

Back
X