Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım
Senin patatesle aran nasıl ? Ekmek yememişsin ya yerine patates mi yesen acaba ? Sabah kahvaltısında fırında patates yapabilirsin bir alternatif olarak bazen. Bir orta boy patates bir dilim ekmek ediyor. Ben hiç yağ koymadan baharatla fırına atıyorum bazen ekmek yerine yiyorum
Severim aslında ama tehlikeli diye uzak duruyordum :)

Severim aslında ama tehlikeli diye uzak duruyordum :)
Tehlikesi kızartma olması ve tam bir kalori bombası olması. Başka ne zararı var ki ölçülü yedikten sonra. Ben ekmek değişimlerinde kullanıyorum. Ama sıfır yağ sadece baharatlar ile fırına atıyorum süper oluyor..
ayrıca ileride oğlun dünya zevklerini öğrendikçe cips isteyebilir ona da rahatlıkla yapılabilir

Günaydın herkese

ayvacicegi ayvacicegi canım seni de ekleyelim mi spor listesine? Profil fotoğrafın listede olman gerektiğini gösteriyor :)))
Güzel olur ama bu ara yürüyüş dışında spora vakit ayıramıyorum oyle okur mu? yoksa böyle yarışmalar beni iyi gaza getirir.. diğer grubun olayı nedir?

Çok şükür :)))
Yalnız bir daha kaçamak yaparsam aşırı spor ile atacağım. Ben bunu yapıyordum zAten bir önceki diyetimde. Hatta gece gündüz demeden hemen o gün telafi ettiğim için hiç gece kaçamağım olmuyordu. Şimdi kim o sporu yapacak diye yemiyordum.
Bu kez kolayına kaçıyor ertesi gün detoksa sarıyordum ama bu benim için çok da işe yarar bir yöntem değil ki 69 a doğru yolculuğa başlayamadım bir türlü. Ama kaçamağı spor ile telafi etmek güzel.

Günaydın herkese

Güzel olur ama bu ara yürüyüş dışında spora vakit ayıramıyorum oyle okur mu? yoksa böyle yarışmalar beni iyi gaza getirir.. diğer grubun olayı nedir?
Olur tabi ne yapabilirsen yürüyüş Leslie vs
Diğer grup derken ? :) seni bizim takıma yazalım bence :) karşı takımda sporun gözüne vuran dennisgo dennisgo var :)) kendisi cardiodan yürüyüşe zumbaya herşeyi yapıyor :)) ekibin geneli yürüyor ama ip atlayan zıplayanda çok :))

Ama beni gaza getirme bak aşırı spor yaparak :) Nefesimmmsin Nefesimmmsin de köyde spor yapamıyor muhtemelen ben bugun de iyi bir puan yapmaya çalışacağım bu nedenle. Zaten o Pazartesi yürümeye başlar. Salı da ben yolcuyum :)
Yok yapamıyorum canım işin gücüm var emre beni yine zorluyor küstüm odama girdim bu sessizlik ne kadar sürer bilmem ölü taklidi yapıyorum şuan :))

Herkesi ekledim :halay: ne kadar çok katılım o kadar keyif :)) az-çok, elinizden geldiğince herkesi spora davet ediyoruz :KK49::KK49: toplight toplight

dennisgo dennisgo kardelelen321 kardelelen321 balpamuk balpamuk Nefesimmmsin Nefesimmmsin G guziss35 N Nurumcan94
pawlover pawlover Leyl-i-fer Leyl-i-fer L Libas7 ayvacicegi ayvacicegi

IMG_20191013_111815.webp

Yok yapamıyorum canım işin gücüm var emre beni yine zorluyor küstüm odama girdim bu sessizlik ne kadar sürer bilmem ölü taklidi yapıyorum şuan :))
Sen böyle küsünce yanına gelmek için ısrarcı olmuyor mu peki? Sana çok düşkün sonuçta küsmene de razı olmuyordur muhtemelen :)

Herkesi ekledim :halay: ne kadar çok katılım o kadar keyif :)) az-çok, elinizden geldiğince herkesi spora davet ediyoruz :KK49::KK49: toplight toplight

dennisgo dennisgo kardelelen321 kardelelen321 balpamuk balpamuk Nefesimmmsin Nefesimmmsin G guziss35 N Nurumcan94
pawlover pawlover Leyl-i-fer Leyl-i-fer L Libas7 ayvacicegi ayvacicegi

Eki Görüntüle 2544736

Ne yaparsak önce kendimize sonra takımca hepimize güzel sonuçlar getirecek.. Cuma en güzel eksiler bizim olsun :)

Not ; artılar yazmışım da girdim düzelttim.. ne artısı eksi olacağız :)

Ah canım geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah. Sakın yetemediğini de düşünme canım. Sen iyi bi annesin. Çalışan bi anne olduğundan her dakika yanında olamıyorsun sadece. Hasta olduklarında hemen kendimize yükleniyoruz zaten yetersizlik hissi yerleşiyor hemen içimize.
Ayrıca çocukların bünyeleri kuvvetli oluyo hemen iyileşecek gör bak
Oy geçmiş olsun benim oğlumda geçirmişti ama çabuk geçiyor korkma hiç iz falanda kalmıyor bir yerinde.insanız canım maalesef yetemiyoruz çalışsanda yetemiyoruz çalışmasanda üzme sakın kendini her çocuk geçiriyor artık o hastalığı ilacı fLannda yok maalesef
Selam canım evet spor listesi yaptık kendi aramızda yarış yapıyoruz :) ben tutuyorum listeyi katılmak istersn senide ekleyelim takım resmi listesine girene kadar bir motivasyon olur senin içinde gerçekten bir yerden başlamak gerekiyor ipin ucu kaçmadan sende dön aramıza inş :)
Çok geçmiş olsun
N Nurumcan94 Çokgeçmiş olsun. 2 senedir çok yaygın bu hastalık. Resmen salgın hastalık dönemi. Allah yardımcımız olsun.😬
Canım hoşgeldin tekrar hemen bildir menüleri bu kilolar gidecek şu an cepten bakıyorum misafirim vardı yatılı bakamadım hiç takıma
Canım geçmiş olsun
Geçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.

Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım ;)

Geçmiş olsun N Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.

Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.

Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.

Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın çok şükür kızarıklıklar azaldı gecti gibi için rahatladı bi nebze Allahıma şükür. Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah. Misafirlerim vardı gittiler inşallah güzel bi şekilde araniza dönüyorum muhteşem menülerimle. Bugün kahvaltı zengindi yazmak istemiyorum sizi etkilememek adına. Bi de bende de stepper var onun puanı nasıl oluyo

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın çok şükür kızarıklıklar azaldı gecti gibi için rahatladı bi nebze Allahıma şükür. Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah. Misafirlerim vardı gittiler inşallah güzel bi şekilde araniza dönüyorum muhteşem menülerimle. Bugün kahvaltı zengindi yazmak istemiyorum sizi etkilememek adına. Bi de bende de stepper var onun puanı nasıl oluyo
Çok şükür canım sizde atlattınız :)
Stepper bizde dün konuştuk kaç puan olsa diye kaç kalori yaktırıyor yaptığında hatırlıyor musun ? :)

Sen böyle küsünce yanına gelmek için ısrarcı olmuyor mu peki? Sana çok düşkün sonuçta küsmene de razı olmuyordur muhtemelen :)
:))Sorarken tahmin ediyordun değil mi ah ahh bırakır mı hiç
Bazen ona kötü bişey yaptığında anlaması için kızıyorum o zaman bile gelip sarılıyor 😄ya ben kızmayı beceremiyorum yada o tamamen yapışık bir çocuk :)

Back
X