- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.109
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.541
Aaa şok oldum hiç duymamıştımBi de güçlü bi yağ yaktırıcı olduğunu duymuştum ben. Hatta çok sevmememe rağmen, ananasla çok zayıflayan duymuştum o ara, ben de almıştım. Küçük kızımı emziriyorum o zamanlar. Bana alerji yaptı işin kötüsü sütten çocuğa geçti onun da yüzü gözü şişti burnu aktı. Bebekte de alerjik reaksiyon gösterdi. Bütün gün sütümü sağdım döktüm ananasın etkisi geçsin diye. O gün bugündür uzak duruyorum ondan
Geçmiş olsun keşke çocuklar hasta olmasa bizde yeni yeni atlattık şükür. Havalar burda iyice soğudu buz oldu buz gece bizimki de hiç ortunmuyo tulumdan başka çare yok. Kaloriferler yansa baya rahat edicem insallah
Dediğin gibi dönemsel bişey de olabilir. Ama aşırı derecede korktum. Uyurken bile başında bekledim nefes alıyo mu acaba diye. Bende aşırı kaşıntı, burunda sulanma yaptı sadece. Kızımın artı olarak yüzünde şişmeler oldu. Off çok korkmuştum.Günaydın mutlu günler herkese!
Bizimki doğduğundan beri hassastı uyku konusunda sürekli alıştırmaya çalıştık kendi uyuyabilsin diye en son işte kendi uyuyor ve gece 1 kez uyanıyordu ama bu hastalık sırasında uykuya geri kolsy dalamıyor. Ama ben bir daha yatağa almam onu, uykusuzluk bir yana paranoyak oluyorum çocuk düşecek diye. Dun gece almadik yataga ama 5-6 kez yorgan sesine uyanıp çocuk düşüyor tutayım diye eşime saldırmışım
Ya sabah ilk iş tartıldım belki 20 kez çıktım üstüne değişik yerlerde. 3-4 farklı sayı çıktı ama en çok üst üste çıkan sayılar 52.8 ve 54.7 .
Bu ne yaa 2 kilo fark var, eğer 54.7 doğruysa vay halime ben de fazla kilo almadım diye seviniyorum. Bu işe en kesin çözüm başka biryerde tartılmak ama pili de degistireyim .
Hepsi güzel çay yanında leblebi alışkanlık mı?
Geçmiş olsun. Biz de katlı giydiriyoruz ustunu.hic örtmüyoruz.
Aa çok ilginç ananas alerjen miymiş yaa? Dönemsel bir şey se olabilir, en tadini seviyorum bir de sulu sulu :)
Amiin inşallah gerginlik en tepelerde, beklemelerdeyiz
Çocukta gergin olacak güzel şeyler salgılayınnAmiin inşallah gerginlik en tepelerde, beklemelerdeyiz
AmannnnnnııınnnGünaydın herkese
Bu sabah 5:30da kalktım. Küçük cimcime sağolsun. Bu sabah karga b... yemeden uyandırdı. O 9da tekrar yattı uyudu ben de bu arada ip atladım.dennisgo kadar olmasa da 2000 atladım
Allahın izniyle olacak inşallah gülüm rahatla birazAmiin inşallah gerginlik en tepelerde, beklemelerdeyiz
Olabilitesi varÇocukta gergin olacak güzel şeyler salgılayınn
Amiin inşallah nasip eder. Ah keşke rahatlayabilsemAllahın izniyle olacak inşallah gülüm rahatla biraz
O sırada tekefondan birşeyler oku, bekletildigine odaklanma yerine zaman ayiramadigin birşeylerle ilgilenme fırsatı gibi düşün, olumlu yaklaşırsan geçiverir zamanOlabilitesi vardevlet hastanesinin şu bekletme olaylarından nefret ediyorum hala bekliyoruz bekledikçe de geliyolar bana keçiler
Tahmin edebiliyorum cok gecmus olsun. bizde genetik alerjik bünye, babam ilaca alerjik reaksiyon gösterdi nefes borusu tıkandı hastaneye yetişeyim derken bayılıp düştü ayağını kırdı... ben zaten ergenlikte polen alerjileriyle uğraştım yuzum gozum dudaklarim şiş uyanirdim. Tabi düzgn beslenmek sağlıklı olmak da işe yarıyor azaltıyor alerjiyiDediğin gibi dönemsel bişey de olabilir. Ama aşırı derecede korktum. Uyurken bile başında bekledim nefes alıyo mu acaba diye. Bende aşırı kaşıntı, burunda sulanma yaptı sadece. Kızımın artı olarak yüzünde şişmeler oldu. Off çok korkmuştum.
Bide öyle deniyeyimO sırada tekefondan birşeyler oku, bekletildigine odaklanma yerine zaman ayiramadigin birşeylerle ilgilenme fırsatı gibi düşün, olumlu yaklaşırsan geçiverir zaman
Ben de nefes borusu tıkanır diye çok korkmuştum Allahtan olmadı öyle bişey. Baban da çok fena olmuş canım neyseki atlatmışsınız. Bir daha başa gelmesin inşallah.Tahmin edebiliyorum cok gecmus olsun. bizde genetik alerjik bünye, babam ilaca alerjik reaksiyon gösterdi nefes borusu tıkandı hastaneye yetişeyim derken bayılıp düştü ayağını kırdı... ben zaten ergenlikte polen alerjileriyle uğraştım yuzum gozum dudaklarim şiş uyanirdim. Tabi düzgn beslenmek sağlıklı olmak da işe yarıyor azaltıyor alerjiyi
Aynen ben bir dönem çok kilo verdim ananas ile. Üstelik diyet ve sporsuz.. alerji olman kötü olmuş çünkü faydası büyük ama tek başına bir besin de mucize değil sen kiloları ananassız da yenersin :)Bi de güçlü bi yağ yaktırıcı olduğunu duymuştum ben. Hatta çok sevmememe rağmen, ananasla çok zayıflayan duymuştum o ara, ben de almıştım. Küçük kızımı emziriyorum o zamanlar. Bana alerji yaptı işin kötüsü sütten çocuğa geçti onun da yüzü gözü şişti burnu aktı. Bebekte de alerjik reaksiyon gösterdi. Bütün gün sütümü sağdım döktüm ananasın etkisi geçsin diye. O gün bugündür uzak duruyorum ondan
Bu da bir çeşit spor bence. Yani bütün gün koltukta yatanla bu aktiviteyi yapan bir olamaz..günaydınlar haftasonu mutfağa dolap yaptırdığım için evde ustalar vardı o yüzden giremedim dün hiç maalesef spor da yapamadım ama sabah 8,30 dan akşm 8 e kadar popomu yere koymadım ütü ev toparlama vs vs derken canım çıktı
Taktım yine yarın gidiyorum bugün misafir gelecek diye.. uçsuz bucaksız spor yaptım :) ama kas gevşetici içip yine kas gevşetici krem sürdüm dün bacaklarıma. Bu sabah iyi kalktım. 15 dakika cardio 500 ip atladım kahvaltı hazır olana kadar :)işe gelir gelmez ilk işim mesajları okumak oldu maşallah güzel spor yapılmış ama deniz sanki biraz abartmış deniz kuzum 7000 ip ile 15 bin adım ı nasıl attın yawrum yaww maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?