- 23 Mart 2016
- 30.332
- 91.108
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.501
Yazmadı mı acaba :))Bir dilim ekmek kadar yemiş o kaçamak değil ki.. bilemedim hiç
Günde 300-400 yapıyorum desem en az 4 günlük spor oldu bu. Perşembe sahalara dönerim sıkı bir şekilde diyeceğim de Cuma tartısı var.İki kere hesapladı 1600 puan
Pazar olduğu için de spor olmayabilir. Benim eşim çalışıyordu ipin dibine vurdum. O evdeyken bu kadar yapsam eleştirmiyor üstüme füze atıyor resmen. Herkese söylüyor ama herkese, sporla kafayı bozdu diye eleştirmek için :)
Bence simiti kaçamak olarak düşündü.o kaçamak sayılmaz ama az protein yiyorsunYazmadı mı acaba :))
Hiç de maalesef değil tost yağsız olursa 2 kk kadar kaşar ile gayet de yenir bence :)Menüm
Sabah : uykum vardı ve açtım en kolay maalesef tost geldi.ince dilim tost ekmeğinden tost ve kahve
Öğlen yayla çorbası / 3 ceviz /2 gün kurusu
Akşam yine çorba ve semizotu salatası
saat 20,00 gibi kuru üzüm leblebi çay
Aynen dediğin gibi yedim zaten canım tam buğday ekmek birde . Fakat tost beni uzun süre tok tutmuyor öğleyi biraz zor ettim :)Hiç de maalesef değil tost yağsız olursa 2 kk kadar kaşar ile gayet de yenir bence :)
Ben 3 porsiyon et değişimi ile yiyorum bazen; yani 3 ince dilim sucuk 2 ince dilim kaşar ile :)
Hiç bir şey yumurta gibi tok tutmuyor canım. Ama haşlama olacak :)Aynen dediğin gibi yedim zaten canım tam buğday ekmek birde . Fakat tost beni uzun süre tok tutmuyor öğleyi biraz zor ettim :)
Salam sosis biz de yemiyoruz. Sağlıklı değil gerçekten.. Hindi/tavuk füme ya da sucuk pastırma giriyor ama..Sucuk sosis salam vs eve girmez pek bizim
.sucuk çok nadir ordan burdan güzel birşey gelirse :)
Aynen aynen omlette tutmuyor ilginç haşlama sadeceHiç bir şey yumurta gibi tok tutmuyor canım. Ama haşlama olacak :)
Simite demiştim, spor da yapamıyorum ki yakamicam yemesem daha iyiydi sankiYoo güzel menü canım zıplama bence yorma kendini
Spor yapamadığımdan ötürü simit sanki yemesem daha iyi gibi geldi akşam da bi dilim ekmek yedimBurada kaçamak nerede canım?
Yap geceleri spor senden sorulur ne de olsa.. çıkarken kapıyı çekersin :)Spora başladım ama kaç puan yapacağım bakalım bugün senin için geç yatacağım bismillah diyorum
Yediğin simit 1 dilim ekmek yerine geçiyor güzelim. Sorun yok, afiyet olsunSimite demiştim, spor da yapamıyorum ki yakamicam yemesem daha iyiydi sanki
Ananas ve kabak çekirdeği bugün aldım, tutunmaya yardımcı oluyomuş ananas öyle okumuştum ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. Yumurta beyazını yiyemediğim için ziyan olmasın diye hiç yemiyorum. Süt, yoğurt severim aslında ama şu sıra tüketmedim evet. Dikkat edeyim biraz daha haklısınBence simiti kaçamak olarak düşündü.o kaçamak sayılmaz ama az protein yiyorsunpawlover . Belki de sevmiyorsun bilmiyorum. Ben her şeye uymazdım ama tüp bebek tedavilerinde bir sürü beslenme önerileri vardı. Her gün mutlaka süt,yoğurt, sabah mutlaka yumurta, kabak çekirdeği falan filan.. ananas da vardı gerçi ama bana göre o yanlıştı çünkü ananas ödem sökücü.. gerçi miktarı azsa belki de tutunmaya yardım ediyordur bilmiyorum.
Ekmeği sadece aktif spor ile yakmazsın ki.. aktivite ile ilk onları yakıyoruz. Karbonhidratlar en hızlı enerjiye dönüşen kaynaklardır. Sorun yok yani :)Spor yapamadığımdan ötürü simit sanki yemesem daha iyi gibi geldi akşam da bi dilim ekmek yedim
O zaman boşa canımı sıkmayayımYediğin simit 1 dilim ekmek yerine geçiyor güzelim. Sorun yok, afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?