Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İki kere hesapladı 1600 puan
Günde 300-400 yapıyorum desem en az 4 günlük spor oldu bu. Perşembe sahalara dönerim sıkı bir şekilde diyeceğim de Cuma tartısı var.
Bu hafta tartım değişecek bakalım umarım tartı farkı olmaz. Bir önceki tartımda yoktu ama kırıldı ve değiştirmek zorunda kaldım.

Bugün dennisgo haricinde spor yok mu ben mi kaçırdım
Pazar olduğu için de spor olmayabilir. Benim eşim çalışıyordu ipin dibine vurdum. O evdeyken bu kadar yapsam eleştirmiyor üstüme füze atıyor resmen. Herkese söylüyor ama herkese, sporla kafayı bozdu diye eleştirmek için :)

Yazmadı mı acaba :))
Bence simiti kaçamak olarak düşündü.o kaçamak sayılmaz ama az protein yiyorsun pawlover . Belki de sevmiyorsun bilmiyorum. Ben her şeye uymazdım ama tüp bebek tedavilerinde bir sürü beslenme önerileri vardı. Her gün mutlaka süt,yoğurt, sabah mutlaka yumurta, kabak çekirdeği falan filan.. ananas da vardı gerçi ama bana göre o yanlıştı çünkü ananas ödem sökücü.. gerçi miktarı azsa belki de tutunmaya yardım ediyordur bilmiyorum.

Hiç de maalesef değil tost yağsız olursa 2 kk kadar kaşar ile gayet de yenir bence :)
Ben 3 porsiyon et değişimi ile yiyorum bazen; yani 3 ince dilim sucuk 2 ince dilim kaşar ile :)

Hiç de maalesef değil tost yağsız olursa 2 kk kadar kaşar ile gayet de yenir bence :)
Ben 3 porsiyon et değişimi ile yiyorum bazen; yani 3 ince dilim sucuk 2 ince dilim kaşar ile :)
Aynen dediğin gibi yedim zaten canım tam buğday ekmek birde . Fakat tost beni uzun süre tok tutmuyor öğleyi biraz zor ettim :)

Ananas ve kabak çekirdeği bugün aldım, tutunmaya yardımcı oluyomuş ananas öyle okumuştum ama doğruluk payı nedir bilmiyorum. Yumurta beyazını yiyemediğim için ziyan olmasın diye hiç yemiyorum. Süt, yoğurt severim aslında ama şu sıra tüketmedim evet. Dikkat edeyim biraz daha haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…