Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese

Bu sabah 5:30da kalktım. Küçük cimcime sağolsun. Bu sabah karga b... yemeden uyandırdı. O 9da tekrar yattı uyudu ben de bu arada ip atladım. dennisgo kadar olmasa da 2000 atladım
Süpersin canım tebrik ederim
Sen benim gibi bir takıntılıya ne bakıyorsun bence 2000 Harika bir sayı.

Olabilitesi var devlet hastanesinin şu bekletme olaylarından nefret ediyorum hala bekliyoruz bekledikçe de geliyolar bana keçiler
O devlet hastanesine özgü bir şey değil ki canım verdiğiniz örnek işlemden geçiyor ve hazırlanması için bekliyorsunuz. Sonu güzel olacak ama sen azıcık rahatlarsan.. bebek diyecek ay ne stresli annem varmış :)

Çay yanında eşim hep birşeyler yer kek vs bende onu görünce elim boş duramıyor diyetisyen verdi sağolsun :))
Ben dün akşam ağlıyordum sabah olsa da kahvaltı etsem diye.. salatalık yedim kesmedi sonrasında da çay kahveyi ağzımda çiğneyesim vardı beynimi kandırmak için :)

Daha örnek bile veremedik ki.. rahatladım şimdilik birazcık diyebilir valla cidden stresli bi anası var

Daha örnek bile veremedik ki.. rahatladım şimdilik birazcık diyebilir valla cidden stresli bi anası var
Hadi ya bir şey dediler mi peki? Ne zaman olacakmış işleminiz..
belki önce tüp bebek işlemlerini yapıyordur embriyologları.. onların süreli ya yumurta çatlamadan toplanmalı falan filan.. size ondan sonra sıra gelecektir.

Hiç bilmiyorum ki 5 ameliyat var sonra sizde sıra dediler. Liste bellidir aslında erken çağırmasalardı keşke

Evet ama böyle sağlam yemek istedim yani. Sürü yoğurttu öyle şeyler değil yani :)Bence ben 72 altına atıyorum kendimi vücut 72 üstüne atmaya uğraşıyor.
Evet olabilir, az kaldı 60ları görürüz bence yakında. bu hafta göremesekte haftaya gelir

Hiç bilmiyorum ki 5 ameliyat var sonra sizde sıra dediler. Liste bellidir aslında erken çağırmasalardı keşke
Bence de keşke erken çağırmasalardı.. ameliyatla aşılamanın aynı zamana denk gelmesi de şanssızlık olmuş. Er ya da geç aşılama yapılacak iki hafta sonra da güzel haberi alacağız umarım

Aynen ben bir dönem çok kilo verdim ananas ile. Üstelik diyet ve sporsuz.. alerji olman kötü olmuş çünkü faydası büyük ama tek başına bir besin de mucize değil sen kiloları ananassız da yenersin :)
Haklısın canım. İnşallah bu defa hedefe ulaşıcam. Büyük kızım kilolu olmamdan hiç hoşlanmıyor. Aralık anne olmanı istiyorum diyor. Aralık ince demek bu arada. Ona söz verdim. Aralık anne olucam
Süpersin canım tebrik ederim
Sen benim gibi bir takıntılıya ne bakıyorsun bence 2000 Harika bir sayı.
Denizcim içimize işledin artık belki akşama 2000 daha atlarım

Canım
En güzel motivasyonu kızın istekleri ile sağlamış sende.. parça parça atlayınca daha kolay oluyor. Ben 7 bin tek seferde atlayınca ertesi gün yürüyemiyordum.koltukta açlıktan susuzluktan ölecektim neredeyse Bu sabah kalktım gayet iyiyim.

Normalde küçük kızım ip atlamama mani oluyordu. Ben de atlıcam diye önüme dikiliyordu. Bu sabahki durumdan ötürü rahat rahat t atladım. Akşama müsaade ederse devam ederim artık

Hahahah yerim onu ya Aralık anne olmak zorundasın bence artık :))
Emrede bana diyor kocamannnnnn göbüşün var anne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…