- 21 Haziran 2017
- 3.806
- 10.795
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #319.001
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi çarş perşm cnm
tatlım boşver emre ağlarsa ağlasın kendin içn bişeyler yapıyorsun kesinlikle bırakma devam et muhteşem olmuş emin ol bu 1 saatlik ayrılık senin emre ile daha iyi ilg,ilenmeni sağlayacakEvet yeni geldim çokkk iyiydi yaaa ölçülerimizi de aldı 15 gün sonra tekrar bakıcAz bildiğiniz su oldum kızlar kısa zamanda güzel kilo gideer inş
İşin güzel yani beni çok motive etti ama çaktırmadım :)) benden tam 10 kg eksik kız benle aynı ölçülerde :))) sadece göğüs azdı onda kendimi iyi hissettim valla![]()
Psikolojik olarak da çok iyi geldi güldüm eğlendim ter attım dönüşte de yürüyüş yaptım giderken de :)
Amaaa bir geldim ki oğlum beni görür görmez boncuk boncuk ağladı içime dert oldu. Babası sağolsun ilgilenmemiş pek oyun vs yada ben devamlı kefir süt meyve vs veririm yoksunluk hissetti belki yavrum. ❤
Çarşamba perşembe spor var mıydı kaptanm :) yürüdüyseniz programda duruyordur :))abooo ben 2 haftadır ilk sayfdaki listeyi değiştirmemişim hemen düzenleyeyimn
Öyle oldu kaptanım aynen :) oğlumu özlemek iyi geldi bana :))tatlım boşver emre ağlarsa ağlasın kendin içn bişeyler yapıyorsun kesinlikle bırakma devam et muhteşem olmuş emin ol bu 1 saatlik ayrılık senin emre ile daha iyi ilg,ilenmeni sağlayacak
Hastalık bu kaptanım bende sanki hasta oluyor gibiyim inş olmam olursam direk Emre'ye geçer ://günaydınlarr
dün akşam erkenden yattım bu hafta spor olarak benden hiç hayır yoktu kızlar ne olur kusura bakmayın haftasonu da iyice dinlenirsem toparlarım sanırım
bana büyükten geçti büyük evde 3 gündür yatıryor inşallah küçüğe geçmez bende spor bildirmedim ama yürüyüşüm 10 binlerde olmasa da hangi günler eksik bir bakalım mı tatlımHastalık bu kaptanım bende sanki hasta oluyor gibiyim inş olmam olursam direk Emre'ye geçer ://
çarşamba ve perşembe 6500 adım var maalesef çok azÇarşamba perşembe spor var mıydı kaptanm :) yürüdüyseniz programda duruyordur :))
Ben haftaya da zıplayamicam ama daha çok yürürüm hem grip hem aşılama yatırdı beni bu hafta. Haftaya görüşelimYola çıkmadan yaptığım spor dengelerimizi bozdu ama bu hafta makul olacak her şey :)
Bu haftaya geçiyosa hiiiiç yapmamalısınOlur mu olur. Sizdeki potansiyel dağları aşar :) Bugünkü sporlar bu haftaya mı yazılıyor ona göre zıplayacağımCherry Mom şu anda yatakta yuvarlanma sporu yapıyorum cevabın beni harekete geçirebilir :)
Menumu toplu yazdim zaten, benim saatimle su an gece oldugu icin persembe gunu menusu bu:)Çok iyi gün sonunda da toplu yazabilirsin menünü canım. Bu spor ve menülerle çok kısa Zamanda gider o 3 5 fazlalık :)
Pardon ben akşamı görmemişim okurken :) sabhta olmayınca dedim herhalde tek öğün henüz :))Menumu toplu yazdim zaten, benim saatimle su an gece oldugu icin persembe gunu menusu bu:)
Evet iki ogun yiyorum ben hep, ondan karisti:) Sabah kalktigimda hic ac olmuyorum, o yuzden hic zorla kahvalti yapip bosa kalori almiyim diyorum:)Pardon ben akşamı görmemişim okurken :) sabhta olmayınca dedim herhalde tek öğün henüz :))
hoşgeldin canım aramızaMenumu toplu yazdim zaten, benim saatimle su an gece oldugu icin persembe gunu menusu bu:)