- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.041
Biliyorum ama tavşan fil vs. herşeyi yapıyorlar. Zormuş gibi geliyo. İnternette videoları vardır aslında öğrenmek de artık çok kolay. Vakit olsa yapmak çok isterim. Böyle meşgaleler beni çok dinlendiriyor. Kafamı boşaltıyor yaparken. Bi ara puzzle a sarmıştım deli gibi. Hepsi için maalesef BOŞ ZAMAN gerekiyoZor değil sık iğne biliyorsundur, hep sık iğne örüyosun aslında
Evet senin durum kötü oldu ama tartı farkı olduğunu biliyoruz en azından eve döndüğünde eksinin de eksisi gelecekEn azından benim gibi eksiyken artı gelmedin :)
Örmeye niyetlenirsen ben de olan tariflerden verebilirim başlayınca kolay olduğunu anlarsın aslındaBiliyorum ama tavşan fil vs. herşeyi yapıyorlar. Zormuş gibi geliyo. İnternette videoları vardır aslında öğrenmek de artık çok kolay. Vakit olsa yapmak çok isterim. Böyle meşgaleler beni çok dinlendiriyor. Kafamı boşaltıyor yaparken. Bi ara puzzle a sarmıştım deli gibi. Hepsi için maalesef BOŞ ZAMAN gerekiyo
ayy aradaki fark kapanmış nerdeyse keşke hasta olmasaymışım da no kilo yu geçseymişiz maalesef ben az spor yaptımYes sporu da ayrıca kutluyorum bence herkes şahaneydi no kilo ile aramızda 2 katından fazla fark vardı kapattık valla :)))
Hadi gozun aydin
Kuzum benim 2000 ipi yanlış hesaplamışsın pazar günütoplight
Evetttt bende sporda kazanan ekibi açıklayayımmm :)
Bu haftanın kazananı NO KİLOtüm ekibi tebrik ederim ❤
Tabi @dennisgo nun başarısını görmezden gelmeyelim bu hafta toplam spor puanı 3906
Eki Görüntüle 2546188 Eki Görüntüle 2546189
A o nasıl öyle olmuş çok pardon canımKuzum benim 2000 ipi yanlış hesaplamışsın pazar günü
O kadar kişinin sporunu hesaplıyorsun canım kolay değil. Oluröyle şeyler. Emeğine sağlıkA o nasıl öyle olmuş çok pardon canım
Aldığını verdin tebrik ederim canım(89,5/89/0,5/%0,56)
_500cük maalesef
Şu hastalıklardan kurtulayım. İnşallah daha iyi olacak canımAldığını verdin tebrik ederim canım
Olacak canım tabiki öyle böyle hedefe gidiyoruz işte :)Şu hastalıklardan kurtulayım. İnşallah daha iyi olacak canım
Çok iyi az kaldı yakında girersin listeye süper vermişsin vallaaGünaydınlar hanımlar benim bi faydam olmicak ama geçen hafta: 89.3
Bu hafta:86.8
Yürüyüş yapmaya vaktin oldu mu canım
Canım misafir gelecekmiş sabahtan beri ev işi ikramlık derken spor yapamadım az bişeyler yemeden önce tartıldım maalesef 74.8
Ala alah ne oldu sana bu hafta böyle üzüldümCanım misafir gelecekmiş sabahtan beri ev işi ikramlık derken spor yapamadım az bişeyler yemeden önce tartıldım maalesef 74.8
Yürüyüş yapsam biraz azalırda fırsat yok yinede değişirse ben 3 te bidaha bildiririm yoksa böyle yazarsınız üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?