- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.061
Teşekkür ederim canım bende çok mutluyum aldıklarım geri gitsin kilo vermelerimiz daim olsunÇok iyi az kaldı yakında girersin listeye süper vermişsin vallaa
SüpersinTeşekkür ederim canım bende çok mutluyum aldıklarım geri gitsin kilo vermelerimiz daim olsun
Ewet cnm bugun is basi yaptim ve ogleye kadar 10 bin adim yurudum cnm tabii tartilana kadar su dahi icmedimYürüyüş yapmaya vaktin oldu mu canım
Çok saol canimmSüpersin
uzun uzun yazmışsın açıklamışsın her şeyi :) benim kızım da tam senin oğlun civarlarındayken ben de sil kursuna gitmiştim. Üniversitede bölümünü İngilizce okudum bitirdim ancak çocukla birlikte köreliyorum gibi hissetmiştim ve bu kaçış bana çok iyi gelmişti. Şimdi de İspanyolca öğreniyorum. Çok az az kafama takmadan başladım ancak bayağı ilerledim o da iyi geldi. :)
Ben de verdiğim kiloyu geri almanın üzüntüsü içindeyimDukan dedim ama sana katılıyorum dukan için eski motivasyonu bulamıyorum kendimde. 1-2 gün çok iyi devam ettim ancak bugün mesela ekmek yedim biraz. Bir defa yaptığımda çok iyi yapmıştım ancak artık dukan kafasına giremiyorum nedemsr, bunu net anladım...
Sanırım söylediğin gibi her şeyden porsiyon kontrolü yaparak besleneceğim. Bu ay sonu da eliptik alacağım. Şu an stokta yokmuş. Biraz da onu bekliyorum. En azından kaç kalori yaktığımı görürüm ve yediğimi de yakarım.kışın bile olsa spor yaparım. Ben dd bu koş yeniden forma girme niyetindeyim. Çok zor inmiştim 61.5’a şu an 68 im. Zor ama yeniden yapmak için uğraşacağım. Boyum 1.66 61 kg bana iyi geliyor ama söylediğin gibi fazlası yavaşlatıyor beni de...
Tecrübeli değilim ama benzer şeyler yeseniz nasıl olur?yuruyusten geldim, ufaklik uyudu. bugun sanirim salondaki koltuk ve mutfak arasinda yurume calismasi olarak 50 kez gidip gelmistir, sanirim artik kendine guveni tamamen geldi :)
tum takimi tebrik ediyorum, kilo verenler aynen devam, veremeyenler haftasonunu firsat bilip hafif beslenme odem atmaca yuruyus vb pazartesiye eksiler gelsin :)
benim beslenmem cok kotu gitti bugun gun icinde ufaklik varken duzgun birsey yiyemiyorum hep atistirma ama bugun onun yemegini yedirirken ampul yandi. onun yemeklerini onceden pisirip porsiyon olarak donduruyorum genelde. bugu nonun yedikleri kiymali sebze yemegi yaninda avokado ve firin biber, benimki ekmek ustune surulmus tereyag :S
artik ben de kendime birseyler hazirlayip dondurayim bari, bir de ona yaptigim gibi peynir yaninda avokado domates filan yemek lazim. ama olay soyle gelisiyor onunkileri hazirliyorum o oturunca arada ona yedirirken ayakta atistiriyorum. bir de su var benim onumde farkli birsey olursa mutlaka onu yemek istiyor, bugun ekmegime ortak oldu... hazirlamaya vakit yok. siz nasil yapiyordunuz tecrubeli anneler?
evet oyle yapmam gerek ben genelde o uyurken yemeye calisiorum ama o sekilde hep diger isleri hallaedeyim once bulasik filan derken zaman kalmiyor. birseyler dusunmem sart belki onceden hazirlayip o uyurken yemek de olabilir...Tecrübeli değilim ama benzer şeyler yeseniz nasıl olur?
Miniğine kocamann tebrikler :)) bundan sonra seni daha hareketli günler bekliyor :))yuruyusten geldim, ufaklik uyudu. bugun sanirim salondaki koltuk ve mutfak arasinda yurume calismasi olarak 50 kez gidip gelmistir, sanirim artik kendine guveni tamamen geldi :)
tum takimi tebrik ediyorum, kilo verenler aynen devam, veremeyenler haftasonunu firsat bilip hafif beslenme odem atmaca yuruyus vb pazartesiye eksiler gelsin :)
benim beslenmem cok kotu gitti bugun gun icinde ufaklik varken duzgun birsey yiyemiyorum hep atistirma ama bugun onun yemegini yedirirken ampul yandi. onun yemeklerini onceden pisirip porsiyon olarak donduruyorum genelde. bugu nonun yedikleri kiymali sebze yemegi yaninda avokado ve firin biber, benimki ekmek ustune surulmus tereyag :S
artik ben de kendime birseyler hazirlayip dondurayim bari, bir de ona yaptigim gibi peynir yaninda avokado domates filan yemek lazim. ama olay soyle gelisiyor onunkileri hazirliyorum o oturunca arada ona yedirirken ayakta atistiriyorum. bir de su var benim onumde farkli birsey olursa mutlaka onu yemek istiyor, bugun ekmegime ortak oldu... hazirlamaya vakit yok. siz nasil yapiyordunuz tecrubeli anneler?
Oy kuzum :) tmmCherry Mom 40 dk yürüyüş yaptım 200 gr eksilebildim sadece 74.6
Görev veren bir grup var ben seviyorum bana iyi geliyor:)Temizlik öğreneceğin bir grup mu var. Ben de hiç sevmem Petek yıkama gibi detayın detayı temizliği :) zamanında annemden öğrenmiştim ama hep gözüm başka tarafa kayıyordu herhalde. Kendim yapmıyorum :)
Bende yapıyodumSelam kızlar ben sabah gözümü açar açmaz yapıyordum bildirim baktım herkes geç yapıyor o yüzden canım:)
Kiloyu gelirsek 74.2 yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?