Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yuruyusten geldim, ufaklik uyudu. bugun sanirim salondaki koltuk ve mutfak arasinda yurume calismasi olarak 50 kez gidip gelmistir, sanirim artik kendine guveni tamamen geldi :)

tum takimi tebrik ediyorum, kilo verenler aynen devam, veremeyenler haftasonunu firsat bilip hafif beslenme odem atmaca yuruyus vb pazartesiye eksiler gelsin :)

benim beslenmem cok kotu gitti bugun gun icinde ufaklik varken duzgun birsey yiyemiyorum hep atistirma ama bugun onun yemegini yedirirken ampul yandi. onun yemeklerini onceden pisirip porsiyon olarak donduruyorum genelde. bugu nonun yedikleri kiymali sebze yemegi yaninda avokado ve firin biber, benimki ekmek ustune surulmus tereyag :S

artik ben de kendime birseyler hazirlayip dondurayim bari, bir de ona yaptigim gibi peynir yaninda avokado domates filan yemek lazim. ama olay soyle gelisiyor onunkileri hazirliyorum o oturunca arada ona yedirirken ayakta atistiriyorum. bir de su var benim onumde farkli birsey olursa mutlaka onu yemek istiyor, bugun ekmegime ortak oldu... hazirlamaya vakit yok. siz nasil yapiyordunuz tecrubeli anneler?

Ya bence hep ayni sekilde oluyor, bu tarz diyetleri ilk denemede bir azimle guzel yapiyor insan kilo da veriyor. ama sonrasinda bikmislik vb ile yiyor ve daha cok aliyor. sonra nasil olsa bir kez yaptim yine yaparim diye bu kisitlayici diyeti denemek istiyor ama onceki kadar kolay olmuyor cunku dogal olarak vucut direnc gosteriyor hasar ise kalici cunku hem verilen alinmis oluyor hem de psikolojik olarak diyetten kacis basliyor.
sonucta lanet ede ede, bika bika yapilan diyetten bence fayda gelmiyor. keyif alarak ogunlerini keyifle hazirlayarak diyet yapabilirsen kilo da kalici veriliyor ve sonrasinda o seyleri yemeye devam ediyorsun. bana diyabet hemsiresi nermisti fistik ezmesini hamileyken, hala severek yiyorum. simdi soyle yarim avokado yanina ceviz, eski kasar tipi bir peynir, domates belki izarmis 1 dilim ekmek guzel bir ogun olmaz mi?

Tecrübeli değilim ama benzer şeyler yeseniz nasıl olur?

Tecrübeli değilim ama benzer şeyler yeseniz nasıl olur?
evet oyle yapmam gerek ben genelde o uyurken yemeye calisiorum ama o sekilde hep diger isleri hallaedeyim once bulasik filan derken zaman kalmiyor. birseyler dusunmem sart belki onceden hazirlayip o uyurken yemek de olabilir...

aslinda en iyisi ogun sayisini ikiye indirmek.

Miniğine kocamann tebrikler :)) bundan sonra seni daha hareketli günler bekliyor :))
Yemek işini şöyle yapıyoruz gerçi artık bizimki 3 yaş olduğu için farklı olabilir sizden .başlarda bende senin yaptığını yapıyordum ayakta atıştırma veya onun tabağından tırtıklama gibi sonra sonra bunlar hep alışkanlık oldu ve kilo aldım.
Sabah uyandığında iştahı olmuyor sadece kefir veya süt içiyor
Sonra 9 gibi benimle birlikte kahvaltı yapıyor ben ne yiyorsam o :) yumurta zeytin peynir domates ekmek
Öğle olduğunda o uyuduktan sonra çorba yapıyorum önce kendim içiyorum uyandığında da ona içiriyorum :)
Akşam da babamız ile birlikte ne varsa ondan yiyor.
Gün içinde meyve veya kuruyemiş çok veriyorum kuru dut kayısı ceviz kuru üzüm kendi kendine yiyor o arada ben türk kahvesi keyfi yapıyorum :) bana yapışmadığı nadir anlar onlar çünkü :))
Artık onun tabağından aşırmamayı öğrendim hiç almıyorum :) eskiden tabakta kalan ne varsa tezgaha koyana kadar yerdim çok kötü bir alışkanlıktı :/

***5. Takım 644. Etap***

toplight (77/76,8/0,2/%0,26)
Leyl-i-fer(74,2/74,6/-0,4/-0,54)
emnis (72,7/71,9/0,8/%1,10)
kardelelen321 (89,5/89/0,5/%0,56)
dennisgo (71,6/71,7/-0,1/%-0,14)
guziss35 (69/)izne ayrılmak istiyor 1. izin hakkı
Libas7 (74,2/)
Nefesimmmsin(54,4/54,6/-0,2/%-0,37)
pawlover (51/51,1/-0,1/%-0,20)

5.Takım Ortalaması: %

ayvacicegi (52,2) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye

Görev veren bir grup var ben seviyorum bana iyi geliyor:)

Selam kızlar ben sabah gözümü açar açmaz yapıyordum bildirim baktım herkes geç yapıyor o yüzden canım:)
Kiloyu gelirsek 74.2 yim
Bende yapıyodum
Ama artı geliyosam yada sabit yürüyüşten sonra tartılıyorum ödemse diye ondan yani

***5. Takım 644. Etap***

toplight (77/76,8/0,2/%0,26)
Leyl-i-fer(74,2/74,6/-0,4/-0,54)
emnis (72,7/71,9/0,8/%1,10)
kardelelen321 (89,5/89/0,5/%0,56)
dennisgo (71,6/71,7/-0,1/%-0,14)
guziss35 (69/)izne ayrılmak istiyor 1. izin hakkı bildirim yapmadı
Libas7 (74,2/)sabit
Nefesimmmsin(54,4/54,6/-0,2/%-0,37)
pawlover (51/51,1/-0,1/%-0,20)

5.Takım Ortalaması: %0.084

ayvacicegi (52,2) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…