- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.021
Süpersin canım.. kendin için çok güzel bir şey başarmışsın :) devamı da gelecektirGünaydınlar hanımlar benim bi faydam olmicak ama geçen hafta: 89.3
Bu hafta:86.8
Saol canım bende çok mutlu oldum vallaSüpersin canım.. kendin için çok güzel bir şey başarmışsın :) devamı da gelecektir
Ay canım ordan oraya tartı taşınır mı önemli olan kilo vermiş olman kendi tartında muhtemelen 70 li kilolardasınKahvaltımı ettim geldim. 11 de bir arkadaşım gelecek o gidecek biz çıkacağız. Biraz hareketli bir gün bekleyemedim o yüzden.. 250 jamping jack 20 dakika bölgesel yaptım
Tartı farkı olduğuna eminim ama başka bir yerde de tartılamadım maalesef. Kendi tartımı getirmediğime pişmanım.. öte yandan sonuçta vermeye kaldığım yerden devam ediyorum 72.2 den başlamış oldum burada..
A eksideydin sen ne oldu ki :)Artıdayımazcık yüriyim bida tartılayım
Bence de güzel kapatmışsınız ben daha fazla fark bekliyodumYes sporu da ayrıca kutluyorum bence herkes şahaneydi no kilo ile aramızda 2 katından fazla fark vardı kapattık valla :)))
400 puanlık katkın var canım niye kendini öyle soyutladın :)Bence de güzel kapatmışsınız ben daha fazla fark bekliyodum
Aşılama ile ilgili birşeydir belki tatlım bu haftayı böyle atlatman bile bence başarıKarnım çok şiş nedense, +100
Çok bişey katamadım üzüldüm400 puanlık katkın var canım niye kendini öyle soyutladın :)
Olabilir hala 5 aylık hamile gibi şişim ama çok susadım birazdan son kez tartılayımAşılama ile ilgili birşeydir belki tatlım bu haftayı böyle atlatman bile bence başarı
Aynen canım sonuç olarak daha zayıfım gidince -1 görürüm güzel olur :)Ay canım ordan oraya tartı taşınır mı önemli olan kilo vermiş olman kendi tartında muhtemelen 70 li kilolardasın
En azından benim gibi eksiyken artı gelmedin :)Çok bişey katamadım üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?