Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yayıl tatlım dinlenmek seninde hakkın☺

Yayıl tatlım dinlenmek seninde hakkın☺
Yeğenimle 30 dakika cardio yaptık.. Bugünkü oyunlar benim tempoya göre ayarlı; zaman vardı oyun oynayalım dedi hemen cardio videoları önerdim o yüzden iyiyim. şimdi satranç kursuna geldik o derse girdi ben koltukta yayıldım bir saat oturacağım. Buradan beni jiletle kazırlar ancak hayatta kalkmam :) eve dönünce adımı 10 bin yapar yatarım ama benim sürpriz yumurta oynayalım demezse :)

Kacamak yaptim diye diyeti hepten bozmamak lazim, boyle boyle hep pazartesi diyete baslayip sali birakiyoruz:) Ama isvec yaparsan sana seve seve bikac taktik verebilirim bana yardimci olan. Gerci ben yabanci bi kaynaktan bulmustum listemi, burda adi Danish diet, 13 day diet ya da metabolic diet diye geciyo. Ana fikir ayni ama. Bi aksam yemeginde mesela 1 domates ve 1 kereviz sapi vardi sadece, evet evet 1. Ben de naptim, bu ikisinden yagsiz corba yaptim, icine de baharat sarimsak ve et suyu koydum. Hem biseye benzedi, hem de besin degeri iyilesti. Yani bu tip diyetler kisa sureli bizi hizaya getirmek icin iyi, o acidan tavsiye ederim. Ama uzun sureli bisey degil tabi, yoksa 1 kereviz sapi ne ya
Bende de kedili bir evde kalıyorsam suratıma oturacak kaygısı var. Nereden edindim bilmiyorum ama yorganı kafama kadar çekiyorum istemsizce. Sabah kan ter içinde ve oldukça gergin kalıyorum :)
Oturur, valla da otururYani suratina oturmaz muhtemelen de, gogsune oturur burnunu da burnuna dayar:)) Bende misafir kalan bi arkadasima yapti benimki ordan biliyorum:))
Hahahah benimkine de vejetaryen kedi diyorum ben. Ciger yemez et yemez, kavunun tabakta kalan suyunu gelir yalar:)

10.30 2 D ekmek, 2 yumurta, peynir, domates
15. 30 1kase et kavurma, 1 sb sodalı ayran
17 00 az sütlü nescafe
18 30 1 tabak ıspanak, 2 yk yoğurt
21 30 sütlü türk kahve, 1 elma
yeşil çay çeyrek muz
Su 3 litre
Spor 15 dk.leslie,10 dk.hıtt cardıo,1 saat yürüyüş
Cherry Mom

Süpersin bu hafta kıracaksın o kiloyu bozma olur mu

Güzel menü canım yürüyüşte şahane

Kızlar bu hafta ilk 3 e girmelyiz sarı kart almayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…