- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.621
Yayıl tatlım dinlenmek seninde hakkın☺Bugün sadece yürüyüşüm var. Şimdilik 7 bin adım ama akşama da yürüyeceğim. vicdan yapıyordum sadece yürüyüş olacağı için ama gerek yokmuşrahatça yayılabilirim eve gidince :) sabah sözde ip atlayacaktım yalan oldu. Yarın ola hayrola :)
Yok deli gibi fotolarımı incelerken fark ettimGözlük düşüyo dimi ondan farkettin
Yayıl yayıl hatta cumaya kadarYayıl tatlım dinlenmek seninde hakkın☺
Ya böyle yazıncada daha bi aşka geliyo,biz duymamış gibi yapalım en iyisiYayıl yayıl hatta cumaya kadaranca toparlarız :) bende 7 de zumbaya kaçayım
Öyle yapayım salatayla geçiririm belkiMadem şeker yedin ekmek yeme akşama
Yok her türlü yapıyorYa böyle yazıncada daha bi aşka geliyo,biz duymamış gibi yapalım en iyisi
Ye adam gibi yemeğini kuzum aaaÖyle yapayım salatayla geçiririm belki
Ye adam gibi yemeğini kuzum aaasadece ekmek yeme dedi kız sana anam vur diyince öldürüyon
Yeğenimle 30 dakika cardio yaptık.. Bugünkü oyunlar benim tempoya göre ayarlı; zaman vardı oyun oynayalım dedi hemen cardio videoları önerdim o yüzden iyiyim. şimdi satranç kursuna geldik o derse girdi ben koltukta yayıldım bir saat oturacağım. Buradan beni jiletle kazırlar ancak hayatta kalkmam :) eve dönünce adımı 10 bin yapar yatarım ama benim sürpriz yumurta oynayalım demezse :)Yayıl tatlım dinlenmek seninde hakkın☺
İyi eğlenceler canımYayıl yayıl hatta cumaya kadaranca toparlarız :) bende 7 de zumbaya kaçayım
Tüm gün sporlar hayal oldu canım. Bol bol ip atlayacağım sanıyordum yerini çocuk oyunları aldı. Yakalamacılık, yerden yüksek, futbol, basketbol koş babam koş :)Ya böyle yazıncada daha bi aşka geliyo,biz duymamış gibi yapalım en iyisi
Kacamak yaptim diye diyeti hepten bozmamak lazim, boyle boyle hep pazartesi diyete baslayip sali birakiyoruz:) Ama isvec yaparsan sana seve seve bikac taktik verebilirim bana yardimci olan. Gerci ben yabanci bi kaynaktan bulmustum listemi, burda adi Danish diet, 13 day diet ya da metabolic diet diye geciyo. Ana fikir ayni ama. Bi aksam yemeginde mesela 1 domates ve 1 kereviz sapi vardi sadece, evet evet 1. Ben de naptim, bu ikisinden yagsiz corba yaptim, icine de baharat sarimsak ve et suyu koydum. Hem biseye benzedi, hem de besin degeri iyilesti. Yani bu tip diyetler kisa sureli bizi hizaya getirmek icin iyi, o acidan tavsiye ederim. Ama uzun sureli bisey degil tabi, yoksa 1 kereviz sapi ne yaGunaydin bu arada kizlar
Bu hafta diyeti tam bozdum kizlar dun ki menumu yazsam kesin ardıma verirsiniz.
Bu aralar diyeti ciddiye almamaya basladim (sanırım istersem haftada istediğim kiloya inerım psikolojisi ile ) ne olur beni kendime getirin.desteginize ihtiyacım var ,guya dun aksam ki iki dilim baklavadan sonra bugun isvec diyetine balsyacaktim.
Sonuç peynirli pogaca ve cay ☹
Oturur, valla da otururBende de kedili bir evde kalıyorsam suratıma oturacak kaygısı var. Nereden edindim bilmiyorum ama yorganı kafama kadar çekiyorum istemsizce. Sabah kan ter içinde ve oldukça gergin kalıyorum :)
Hahahah benimkine de vejetaryen kedi diyorum ben. Ciger yemez et yemez, kavunun tabakta kalan suyunu gelir yalar:)günaydınlarrr
kızlar ancak fırsat bulabildim geçmişi okuyup
bu arada bende haziran ayında 2 haftalık bir kedi bulup bahçede sahiplenmiştim nerdeyse 5 aylık oldu hiç sevmezken nefret ederken hayvanlardan şimdi onunla beraber yatıop kalkıyoruz hele çocuklar halay bile çektiriyorlar kediye bizim kedi manyak bişy oldu ciğer yemez acıbiber yer çatlak
Süpersin bu hafta kıracaksın o kiloyu bozma olur mu10.30 2 D ekmek, 2 yumurta, peynir, domates
15. 30 1kase et kavurma, 1 sb sodalı ayran
17 00 az sütlü nescafe
18 30 1 tabak ıspanak, 2 yk yoğurt
21 30 sütlü türk kahve, 1 elma
yeşil çay çeyrek muz
Su 3 litre
Spor 15 dk.leslie,10 dk.hıtt cardıo,1 saat yürüyüş
Cherry Mom
Güzel menü canımMenüm
sabah
Küçük bi sandviç
Portakal suyu
öğlen
Kahve
Domates
Salatalık
Peynir
2 ince dilim salam
1 dilim ekmek
akşam
Fırında etli patlıcan(yağsız)
Bi kase yoğurt
2 litre su
13400 adım yürüyüşCherry Mom
38. TUR / ALTINCI HAFTA
3. TAKIM
BAŞARILI
4. TAKIM
BAŞARILI
5. TAKIM
640. Etap => %0.054 => 1. NOTA
641. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
644. Etap => %0.074 => 1. NOTA
6. TAKIM
BAŞARILI
8. TAKIM
640. Etap => %0.267 => 1. NOTA
641. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
642. Etap => %0.289 => 1. NOTA
643. Etap => %0.168 => 1. SARI KART
9. TAKIM
640. Etap => %0.236 => 1. NOTA
641. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
10.TAKIM
639. Etap => %0.107 => 1. NOTA
642. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
13. TAKIM
639. Etap => %-0.210 => 1. NOTA
643. Etap => -%0.451 => 1. SARI KART
14. TAKIM
640. Etap => %0.295 => 1. NOTA
643. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
Yaaa yarın kabak detoksu yapçaktımmSüpersin bu hafta kıracaksın o kiloyu bozma olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?