- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.641
Asıl kardelen bu hafta iyi gelicek benceBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Klasik Karatay kahvaltı
- Yeşil çay
Ara
- 3 kaşık haşlanmış makarna
- 3 kaşık chia tohumlu yoğurt
Akşam
- 1 avuç fındık
- Kuru üzüm
2, 5 lt su
- Fırın tavuk
- Ayran
2000 ip atlamaCherry Mom
Ayy bu hafta sen de çok iyi gidiyorsun kuzumBugünkü menüm
Sabah
Öğle
- Klasik Karatay kahvaltı
- Yeşil çay
Ara
- 3 kaşık haşlanmış makarna
- 3 kaşık chia tohumlu yoğurt
Akşam
- 1 avuç fındık
- Kuru üzüm
2, 5 lt su
- Fırın tavuk
- Ayran
2000 ip atlamaCherry Mom
İnşallah canım ya. Benim de moral için bu hafta iyi bi eksi görmem lazımAsıl kardelen bu hafta iyi gelicek bence
E yappp ben bozma derken kAçamak yapma dedim kzuum :)Yaaa yarın kabak detoksu yapçaktımm
İnşallah böyle istikrarlı bir şekilde devam eder canım yaAyy bu hafta sen de çok iyi gidiyorsun kuzum
Bu ipler sana çok iyi sonuç verecek bence..İnşallah böyle istikrarlı bir şekilde devam eder canım ya
Bencede çok özeniyorum bu ip olayınıza yaaBu ipler sana çok iyi sonuç verecek bence..
Evet canım iyi geliyo akşama kadar acıkmadım.Chia tok mu tutuyor ?kardelelen321
Umarım ben bir sürpriz yapmam.. çünkü cumartesi regl olacağım.. ama ameliyattan sonra kendi günümde hiç olmadım. Önce 5 gün geç oldum, geçen sefer de 5 gün erken, umarım haftaya sarkar da tartıda beni sabote etmez.Kızlar bu hafta ilk 3 e girmelyiz sarı kart almayalım
Demekki daha da eksisin ben öyle anladım mevzuyuKendimi cok odemli hissediyorum ama tartida da eksi gordum bu sabah, hayirdir insallah. Yani sikayet ettigimden degil de tabi:))
İnşallah canım. Alıştım da 2000 atlamayaBu ipler sana çok iyi sonuç verecek bence..
Sen de başla kuzum.Bencede çok özeniyorum bu ip olayınıza yaa
Ben geldiğimden beri o kadar az atlıyorum ki.. daha farklı olur sanıyordum ama benim de hayatıma başka aktiviteler girdi şu an.. kan ter içinde kalıyorum her gün.. umarım olumlu etkisini görürüm..Bencede çok özeniyorum bu ip olayınıza yaa
Süt iç isterssenBugünkü menüm
sabah; 1,5 dilim ekmek, 1,5 haşlanmış yumurta, 2 küçük hindi füme 1 kibrit kutusu peynir
Ara; 1 avuç içi kadar yaban mersini 2 ceviz
ara; 1 avuç içi kadar çekirdekli üzüm 7 fındık
akşam 1,5 lahmacun 1 bardak ayran.
akşam yemeği fazla gibi görünebilir ama 17:00 de yedim ve o saatten sonra epey hareketim oldu. Şu an ciddi açım :)
-2 lt su
- 10 bin adım 30 dakika cardio, 45 dakika futbolCherry Mom
Bence çok iyi bir sayı canım.. cuma günü listede çok güzel bir sonuç alırsın umarımİnşallah canım. Alıştım da 2000 atlamaya
Odem gelip gidiyo sanki, bi bakiyorum karnim duz bi bakiyorum sismis. Ben de ziplasam odeme etki eder mi acaba? Ziplamak her derde deva mi?Demekki daha da eksisin ben öyle anladım mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?