- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.661
Evde süt kalmamış maalesef peynir alternatifim var ama o da yağlı olduğu için bu gece suyla geçecek artık :)Süt iç isterssen
Ödem de yapar ödem de çözer, zıplamak çılgın bir şey :) şaka bir yana bende bugün fazla zıplayıp ertesi gün kalınca ödem oluyor. Ama ödemle güne başladığımda, sıvı tüketmeden zıplamak ödemi atmama yarıyorOdem gelip gidiyo sanki, bi bakiyorum karnim duz bi bakiyorum sismis. Ben de ziplasam odeme etki eder mi acaba? Ziplamak her derde deva mi?
Bence göreceksin canım. Hiç durmuyorsunki maaşallahBen geldiğimden beri o kadar az atlıyorum ki.. daha farklı olur sanıyordum ama benim de hayatıma başka aktiviteler girdi şu an.. kan ter içinde kalıyorum her gün.. umarım olumlu etkisini görürüm..
Tabiiki olucak senin yaptığın aktiviteleri ben yapabilsem keşke,tartı farkı bu haftaya yannsımıycak tabi dimiBen geldiğimden beri o kadar az atlıyorum ki.. daha farklı olur sanıyordum ama benim de hayatıma başka aktiviteler girdi şu an.. kan ter içinde kalıyorum her gün.. umarım olumlu etkisini görürüm..
Deniz vücudunu çözdün ne zaman neye ihtiyacın var biliyorsun bizde senin gibi olabilsek keşke:)Ödem de yapar ödem de çözer, zıplamak çılgın bir şey :) şaka bir yana bende bugün fazla zıplayıp ertesi gün kalınca ödem oluyor. Ama ödemle güne başladığımda, sıvı tüketmeden zıplamak ödemi atmama yarıyor
Aaa tokmu tutuyor benimde ihtiyacım var ona bu aralar hep açım :) chia tohumunu neyin içine koyup yiyorsun acaba:)Evet canım iyi geliyo akşama kadar acıkmadım.
Yoğurtla yiyorum canım ben. Birçok şeye koyuyorlar aslında ben yoğurtla tercih ediyorum.Aaa tokmu tutuyor benimde ihtiyacım var ona bu aralar hep açım :) chia tohumunu neyin içine koyup yiyorsun acaba:)
günaydınlarrrEvet öyleymiş kaptanım bende düşünüyordum ama vaZgeçtim o sebeple.nasıl oldunuz ?
bendeki halsizlik ondan mı acaba günlerdir içmiyordum d vitaminini şimdi içeyim bariD ye benimde başlamam lazım :/ yorgunluk çok yapıyor banada
Aynen canım artık 71.7 den yeni macerama başlamış olacağım. Tartı farkı kalmadı..Tabiiki olucak senin yaptığın aktiviteleri ben yapabilsem keşke,tartı farkı bu haftaya yannsımıycak tabi dimi
CanımDeniz vücudunu çözdün ne zaman neye ihtiyacın var biliyorsun bizde senin gibi olabilsek keşke:)
Yoğurtla yiyorsun,sütle puding yapıyorsun, çay gibi demliyorsun.. hepsi olur.. tüketirken miktara dikkat etmek gerekiyor olabilir. günlük 2 çorba kaşığı diye hatırlıyorum ama her gün kullanılmıyordu galiba.. araştırıp başlayabilirsin bence canım. Ben de onunla detoks yapmıştım çok tok tutuyordu.Aaa tokmu tutuyor benimde ihtiyacım var ona bu aralar hep açım :) chia tohumunu neyin içine koyup yiyorsun acaba:)
canım emzirmek çok önemli bence kesinlikle 2 yada 3. çocuğu doğur sonra estetiğe gir doğumlardan sonra gene az da olsa kilo problemi yaşayacaksın o yüzden çocuk işi tamamen bitsin rahatça olursun operasyonuKizlar size birşey danışmak istiyorum hali hazırda 54 kg boy zaten 1.53 cm benim göğüslerim bedenime gore cok büyük 100 beden toprlayici sutyen kullaniykrum . Hep bi küçültme ameliyatı var aklımda.
Gelgelelim sizden istediğim şeye
Bol bol sütum var (halen var )
Halen emziriyorum oğlumu eee Allah kısmet ederse de 2. Çocuk dusunuyorum 3 yila kadar
Simdi ameliyat olursam sutumu kaybederim diye korkuyorum 2. Çocuğum olursa oglum gibi emzirememekten korkuyorum. Bir yandan da öz güven açısından küçültmek istiyorum
Sizce 2. Ve daha sonrada 3.çocuğu dogurduktan ve 2 yaşına kadar emzirdikten sonra mi ameliyat olayım yoksa akışına bırakıp 2020 gibi ameliyat olup süt kısmını şansa mi bırakayım ?uzun oldu kararaiz oldugun icin danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?