- 23 Mart 2016
- 29.862
- 90.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.821
Oy tatlımm çık ordan hiç girme depresyonlara falanAğlamak ödem yapıyo muydutartı öncesi kötü bişiy yaptım sanki test yaptığımı bilmeyen aile bireyleri test yap diye tutturunca siz de anlayışsız olacaksanız kimden anlayış beklicem diye küçük bi depresyon geçirmiş olabilirim arada kaynadılar galiba
Oolsun ne yapalım sonuçta gitti kilo sende bizde biliyoruz :) moralin bozulmasın hiç sabah yapabilirsen sporla atarsın çoğu ödemiHarika bir hafta geçirdim.. bol eğlenceli ve aktiviteli.. yarın tartıda karşılık görmeyi umuyordum. Bugün geldiğim gün üstümde olan kot gömleğimi giydim daha bir bollaşmıştı. Pek mutluydum yarın tartıda güzel bir eksi göreceğim diye ama bir kaç saat önce regl ağırlarım başladı. Lekelenme de olmuş yarın olurum artık. Tartıda ne göreceğim bakalım. Ama kesinlikle hevesim yarım kaldı. Yeşilçay soda limon yapayım bari..
Çıktım geldim şiş bi yüzleOy tatlımm çık ordan hiç girme depresyonlara falan
Odemdir o odemÇıktım geldim şiş bi yüzle
Oy oyÇıktım geldim şiş bi yüzle
Evet, hayırlısı olsun ama 3-4gunden once belli olmaz gibi.Aşılama gününü saymazsak 11 sayarsak 12 gün oldu bakalım hayırlısı olsun ya
Ağlamak ödem yapıyo muydutartı öncesi kötü bişiy yaptım sanki test yaptığımı bilmeyen aile bireyleri test yap diye tutturunca siz de anlayışsız olacaksanız kimden anlayış beklicem diye küçük bi depresyon geçirmiş olabilirim arada kaynadılar galiba
Dur tartı öncesi ödem olmasın o gitsin gitsinOdemdir o odem
Yarın tartı sonucuna göre belki minnak bi bitter kaçırırdım oysakiOy oy
Git bir çikileta ye derdim aama heveslenme demiyorum
Selam canımSelamlar
Bugün adım sayarımı almamışım çok yürüdüm ama 2 saat filan tempoludur, o sekilde ekleyelimCherry Mom
Bugün birkac test sonrasında tartının bozuk olduğunu teyit ettik, yeni birtane aldım Yarın gidip mağazadan alacak eşim ondan sonra bildirim yapabilirim...
Bence olurDur tartı öncesi ödem olmasın o gitsin gitsin
Yarın tartı sonucuna göre belki minnak bi bitter kaçırırdım oysaki
Aslında başta söylemiyodum ama soruların sonu gelmeyince bilinçli olarak söyledim, yeteri kadar sorunum var bide siz uğraşmayın benle niyetiyle ama o işler öyle olmuyomuş sanırımEvet, hayırlısı olsun ama 3-4gunden once belli olmaz gibi.
Ya ben bu tür şeyleri paylaşmayı sevmedigim için kimseye denemeye başladığımızı filan söylemedik eşime test yapınca kimseye söylemeyelim bin birtürlü şey var ne olacağı belli değil dedim, ki kendi aileme bile 19. Haftada söyledimama eşim duramayıp annesine direkt söylemişti ufak bir tartışma yaşamıştık
Bakayım mesajlaraSelam canım
Salı yürüyüş var mıydı listede sadece o gün boş :)
Ne güzel hafızada tutuyor birde
Zencefil hiç sevmiyorum yaGece yatmadan önce soda yoğurt toz zencefil yarım limon karıştırıp içiyorum. Dün gece içtim ilk. Yağ yaktırıyormuş. 10 gün devam edicem bakalım ne olacak. Yazmayı unuttum menüye.
İzmite geldim canım, burada ip yok, evde alan da olmadığı için kullanamıyorum diye kardeşime götürmüştüm :) ama yarın sabah olmadı ipsiz zıplarım o da fayda eder muhtemelen.. vücut o kadar alışkın ki her türlü zıplar bence :)Kuzum öyle hareketlisinki güzel bi eksi göreceksin bence özel durumuna rağmen. Sabah yine ip atlayıp ödemi halledersin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?