- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #319.781
D vitamini ve folik asit içerikli bir multivitamin kullanıyorum. Bunları uzun zamandır kullanıyorum zaten. Q- enzim kullandığım için omega 3 te içiyordum ama bir süredir onu kullanmıyorum.. gelirken de yanımda getirmeyi unutmuşum zaten. Doktor sadece kullandıklarımı önerdiği için çok da önemli değil sanırım olmadı dönünce başlarım diğerlerine..Guzel menu ve spor, aksam kahve uyku sorunu yaratmiyor mu?
ASilama gunu neydi?
anladim, cok iyi etmissin. bu surecte dogru beslenme vitamin depolarini doldurma gebelik ve emzirme doneminde isine yarar. multivitamin beneri birsey aliyor musun? ben folik asit ve omega 3 almistim gebelik oncesi, gebe kalinca da anne vitamini ictim.
evet normalde yumurtlama sonrasi surec ortalama 14 gun, kendinkini takip ettiysen bilirsin ama buyuk ihtimalle oyledir. 11 gun zor biraz... ben 13. gun yani beklenen adet tarihinden 1 gun once erken gosteren tipte test yapmistim.. bence en azindan 13u bekle ama bazi insanlar dayanamayip her gun yapiyor ona da sozum yok.
Göbek kesinlikle küçüldü ama pantolon hiç bollaşmadı emin olamıyorum o nedenle.. neyse sabah göreceğiz bakalım :)Tatlım hemen moral bozma belki daha erkendir. Kalbini ferah tut olumsuz düşünme
Cherry Mom de sen de bu hafta göreceksiniz bence
Mutlaka önce ısınma egzersizleri yap kuzum aman aman.
Göbeğin küçülmesi de çok iyi bi sonuç canım. Aynı anda hepsi gitmiyo zaten. Benim de önce göbek gider. En zor basenleri eritiyorum.Göbek kesinlikle küçüldü ama pantolon hiç bollaşmadı emin olamıyorum o nedenle.. neyse sabah göreceğiz bakalım :)
Zumba bugün canımOlsun tatlım 1 hafta sonrası da çok uzak değil bence çok iyi gidiyorsun. Dün zumba nasıldı
melisa çayı işe yarıyor mu benim şu an çok ihtiyacım var müdür acaip şekilde deli etti beniZumba bugün canım
Salı Perşembe keşke 3 gün olsa diyorum :)
Bugün kafayı Melisa çayı ile buldum Mehmet emre yine sınırları zorluyor tam birşeye sinirlenip sakinliyorım başka şey yapıyordurmadan sinir - sakinleşmeye çalışma hali arasında sınav veriyorum özetle of offf modu on bugün bende zumbaya kaçayım diye bekliyorum
Yarıyor sanırım kaptanım daha iyiyim ama uykuda yapıyormelisa çayı işe yarıyor mu benim şu an çok ihtiyacım var müdür acaip şekilde deli etti beni
Bende basenler de beraber gider genelde ama bu kez spor değil kudurma şeklinde olduğu için hareket farklı etki etmiş olabilir :)Göbeğin küçülmesi de çok iyi bi sonuç canım. Aynı anda hepsi gitmiyo zaten. Benim de önce göbek gider. En zor basenleri eritiyorum.
Oh iyi bu akşam zumbayla bütün negatif elektriği atarsın üzerinden. Pelte kıvamında dönersin eve :)Zumba bugün canım
Bugün kafayı Melisa çayı ile buldum Mehmet emre yine sınırları zorluyor tam birşeye sinirlenip sakinliyorım başka şey yapıyordurmadan sinir - sakinleşmeye çalışma hali arasında sınav veriyorum özetle of offf modu on bugün bende zumbaya kaçayım diye bekliyorum
Ben hiç kullanmadım ama iyi geldiğini söylüyorlar. Allah kolaylıklar versin sana da kaptanım.melisa çayı işe yarıyor mu benim şu an çok ihtiyacım var müdür acaip şekilde deli etti beni
Bozdum biraz ama toparlarım yarınaTatlım hemen moral bozma belki daha erkendir. Kalbini ferah tut olumsuz düşünme
Cherry Mom de sen de bu hafta göreceksiniz bence
Mutlaka önce ısınma egzersizleri yap kuzum aman aman.
Sikma canini dicem ama demesi kolay tabi. Sanki bu gebelik islerinde bikac kere olumsuz sonuc alinca insan takinti yapiyo dimi? Acaba baska biseylere odaklanip kafani mi dagitsan biraz? Yeni bi hobi meselaKızlar erken mi bilmiyorum ama az önce test yaptım, negatif..
2 yıldır denemediğim şey kalmadıSikma canini dicem ama demesi kolay tabi. Sanki bu gebelik islerinde bikac kere olumsuz sonuc alinca insan takinti yapiyo dimi? Acaba baska biseylere odaklanip kafani mi dagitsan biraz? Yeni bi hobi mesela
Olabilir böyle şeyler.. yakınlarınsa sonuç ne olursa olsun yanında olacaklar. Test yapıp da etkilenmemek mümkün değil o nedenle en güzeli söylenen güne kadar beklemek ama oldu bir kere.. bir kaç gün sonra kesin olarak öğreneceksin bence.. o zamana kadar çok zorlanırsan en iyisi kan vermek çünkü biliyorsun ilk kanda çıkıyor.Ağlamak ödem yapıyo muydutartı öncesi kötü bişiy yaptım sanki test yaptığımı bilmeyen aile bireyleri test yap diye tutturunca siz de anlayışsız olacaksanız kimden anlayış beklicem diye küçük bi depresyon geçirmiş olabilirim arada kaynadılar galiba
Ya zumba cok guzel, ben de 1.5 sene kadar gitmistim hem ruhen hem bedenen cok iyi geliyodu banaZumba bugün canım
Yok daha bakmicam zaten yarın da annem geliyo onunla kafa dağıtırımOlabilir böyle şeyler.. yakınlarınsa sonuç ne olursa olsun yanında olacaklar. Test yapıp da etkilenmemek mümkün değil o nedenle en güzeli söylenen güne kadar beklemek ama oldu bir kere.. bir kaç gün sonra kesin olarak öğreneceksin bence.. o zamana kadar çok zorlanırsan en iyisi kan vermek çünkü biliyorsun ilk kanda çıkıyor.
Süper bak keyfine canım. Zaten şu an sonuç neyse içinde gerçekleşiyor. Bundan sonrası biraz daha sabır..Yok daha bakmicam zaten yarın da annem geliyo onunla kafa dağıtırım
Bence yine de tartıda güzel bi eksi göreceksin, hevesini hiç bozmaHarika bir hafta geçirdim.. bol eğlenceli ve aktiviteli.. yarın tartıda karşılık görmeyi umuyordum. Bugün geldiğim gün üstümde olan kot gömleğimi giydim daha bir bollaşmıştı. Pek mutluydum yarın tartıda güzel bir eksi göreceğim diye ama bir kaç saat önce regl ağırlarım başladı. Lekelenme de olmuş yarın olurum artık. Tartıda ne göreceğim bakalım. Ama kesinlikle hevesim yarım kaldı. Yeşilçay soda limon yapayım bari..
Regle ragmen de eksi gorebilirsin bence:)Harika bir hafta geçirdim.. bol eğlenceli ve aktiviteli.. yarın tartıda karşılık görmeyi umuyordum. Bugün geldiğim gün üstümde olan kot gömleğimi giydim daha bir bollaşmıştı. Pek mutluydum yarın tartıda güzel bir eksi göreceğim diye ama bir kaç saat önce regl ağırlarım başladı. Lekelenme de olmuş yarın olurum artık. Tartıda ne göreceğim bakalım. Ama kesinlikle hevesim yarım kaldı. Yeşilçay soda limon yapayım bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?