Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
Adet dönemindeysen engel olamazsın canım. Sıkma canını. Artık ödem için bişeyler yapabilirsen yap kuzum

Hayırlı cumalar hanımlar
Kilom 74.2 şimdilik bişeyler yedim yürüyüşümü yapayım ö.s.yine bildiririm dün bi ara 73ü ucundan görmüştüm çünkü
Çok üzülerek söylüyorum ki sabitim nerde yanlış yapıyorum
yemeyerek ve üzülerek
Günaydın herkese
Ben tartıldım ama biraz daha iner mi diye ip atlayayım mı kızlar ne diyorsunuz.
inme ihtimalin varsa yap tatlım ben aç duramıyorum sabahları oyüzden yedim biraz
Bende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
Bana protein ağırlıklı beslenmek kabız yapıyo şu bikaç günde anladım. Meyve sebze hem çözüyo hem atıyo hareketten önce dene bakalım
Ben ev işi eşliğinde leslie ye gidiyorum

Çok üzülerek söylüyorum ki sabitim nerde yanlış yapıyorum
Dünkü menün tam bir yanlıştı canım :) sabah öğlen yok dedin ya şoka girdim :) sen başka bir süreç yaşıyorsun gerçekten dikkat etmen gerekir ama herkesin beslenme alışkanlıkları farklı , o anki ortamın dayattığı bazı şeyler de etkiliyor sonuçta.

Bu hafta yiyeyim bakayım
Üzülünce yiyemeyen kesimdenim yapmasaymışım keşke öyle

Canım
En kolay giden artılar ödem artıları biliyorsun. Şu an verdiklerin ödem ve kabızlık arkasına saklanıyorsa ortaya çıkması an meselesi bence. Hiç canını sıkma. Benim sabah ilk tartı kötüydü ama ödem olduğu için saatler ilerledikçe spor ile düşüyorum. Her zaman sporla o gün gerekmeyebilirsin o yüzden canını sıkma. İlerleyen günlerde karşılığını alacaksın muhtemelen.

Günaydın
Ben de şimdi bi leslie 3 mil yapicam.

Eski tartım sabah bi 55.4 bi de 53.8 gösterdi. Bu hafta iyi beslemedim artıdayım o kesin ama acaba ne kadar? Şimdi ufaklık babasıyla yeni tartıyı almaya gitti ben de sporumu yapayım son bi umut:)
Bakalım programın ilk günü ne kadar basarili olacak, anah limonlu suyu içtim ama kahvaltı yapamadım. Leslie sonrası haşlanmış yumurtamı yerim artık.

***5. Takım 645. Etap***

toplight (76,8/)
Leyl-i-fer(74,6/74,2/0,4/%0,54)
emnis (71,9/)
kardelelen321 (89/87,8/1,2/%1,35)
dennisgo (71,7/)
Libas7 (74,2/)
Nefesimmmsin(54,6/)
pawlover (51,1/) sabit

5.Takım Ortalaması: %

ayvacicegi (52,2) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye

günaydınlarr
kızlar listeyi ekledim sonuçları bekliyorum bakalım bu hafta durumumuz ne olacak
her neyse bugün biraz canım sıkkın fazla yazamayabilirim kusura bakmayın

Önemli değil.. konu vücut olunca her zaman 2x2 =4 olmuyor. O nedenle sen de çok takılma önüne bak canım. Hani koca koca kaçamaklar yapmış olsan neden yedim diye dertlen ama öyle bir şey yok sonuçta. Bak keyfine stres bile kilo vermeyi etkiliyor biliyorsun

Sıkma canını kuzum haftaya iki katı gidecek demektir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…