Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 645. Etap***

toplight (76,8/77,1/-0,3/-%0,39)
Leyl-i-fer(74,6/74,2/0,4/%0,54)
emnis (71,9/72,2/-0,3/-%0,42)
kardelelen321 (89/87,8/1,2/%1,35)
dennisgo (71,7/69,8/1,9/%2,65)
Libas7 (74,2/) bildirimde bulunmadı
Nefesimmmsin(54,6/54,8/-0,2/%-0,37)
pawlover (51,1/) sabit

5.Takım Ortalaması: % 0,352

ayvacicegi (52,2/53,5 tartı değişimi ) 617. etapta 50.8 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı.
Nurumcan94 (86,8) 636. etapta 85 kg ile izne ayrılan üye

kızlar listeyi ekliyorum L Libas7 tatlım gecen hafta da çok geç bildirim yapmıştın bu hafta bu saat oldu hala bildirim yapmamışsın lütfen takıma biraz daha fazla uğra

Başım ağrıyor kızlar pek giremiyorum kusura bakmayın :KK43:
Geçmiş olsun canım dinlen biraz
Kızlar;
Tartımı paylaşıp öğlen yemeğine geliyorum artık. Kurt gibi açım.. yemekten sonra uğrarırım
Süpersin canım. 6lı sayılara geçtin. Helal sana
Kilom aynı malesef başka düşmedi toplight toplight
100 jumping jack 15 dk leslie 40 dk.yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun canım
Kiloyada takılma hepimiz yaşıyoruz aynı şeyi haftaya güzel gelir
kardelelen321 kardelelen321 çok güzel vermişsin canım tebrik ederim.
dennisgo dennisgo tatile rağmen çok iyi bendemi çocuk oyunlarına başlasam napsam😁
Sağol canım benim. Senin de gitmiş. Haftaya daha fazla gider inşallah

Kilom aynı malesef başka düşmedi toplight toplight
100 jumping jack 15 dk leslie 40 dk.yürüyüş Cherry Mom Cherry Mom geçmiş olsun canım
Kiloyada takılma hepimiz yaşıyoruz aynı şeyi haftaya güzel gelir
kardelelen321 kardelelen321 çok güzel vermişsin canım tebrik ederim.
dennisgo dennisgo tatile rağmen çok iyi bendemi çocuk oyunlarına başlasam napsam😁
Gerçekten çok etkili. Spordan farkı ise tempoyu çocuk belirlediğindem ekstra yorucu oluyor :)

Bende durumlar vahim sinir oldum oğlanda regli takvimimi alt üst etmiş kayıt gitmiş regli oluyorum galiba kabızlık var şişlik var kiloda var oturup ağlayasımda var
canım burayada yazıyoruz ya bazen. kendi mesajlarından bulabilirsin son tarihlerini

45 dakika stepper yaptım. Sayılarda bir sıkıntı var gibi geldi ya da ben bu aleti unuttum. 337 kalori yakmışım bana fazla geldi. adım sayısı ise az geldi.
stepperin adımları normal adımlara göre zor ya canım belki ondan azdır

Geçmiş olsun canım dinlen biraz

Süpersin canım. 6lı sayılara geçtin. Helal sana

Sağol canım benim. Senin de gitmiş. Haftaya daha fazla gider inşallah
aslında ben geçen cumadan ptesiye malum sebeplerden + 1 kilo daha almış görünüyodum:KK57:
ptesi salı karbon diyetiyle 700,çarşamba kabak diyetiyle 600,dünki smothieylede sadece 100 gr verdim.
önümde bikaç gün karatay yapmak gibi bi seçenek parlıyor ama ondada nescafe yok, ekmek yok, meyve yok gibi,ara öğün zaten yok nasıl delikler açıp kendime uyarlasam diye dönüp duruyorum.:KK22:
tavsiyesi olan varsa alabilirimmm

Back
X