Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar,

menüm
Sabah
1 yumurta
3 dilim greyfurt
3 küçük ceviz
1 dilim peynir
Domates
Tere

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

akşam (dışardaydık 🙄)
1 sigara böreği
1 tuzlu kurabiye

spor 15dk hit cardio, 300 zıplama,10000 adım yürüyüş @emnis
su 2 litre su

arada bi tatlı kaşığı da arı sütü bal polen yedim

İyi akşamlar kızlar,

menüm
Sabah
1 yumurta
3 dilim greyfurt
3 küçük ceviz
1 dilim peynir
Domates
Tere

öğlen
1 kase çorba
1 dilim ekmek

akşam (dışardaydık 🙄)
1 sigara böreği
1 tuzlu kurabiye

spor 15dk hit cardio, 300 zıplama,10000 adım yürüyüş @emnis
su 2 litre su

arada bi tatlı kaşığı da arı sütü bal polen yedim
Aslinda hafif ama proteini az olmus sanki

Herkese merhaba
Günlerdir giremiyorum, amcamı kaybettik pazar günü. Etiketleri az önce gördüm ama okuma fırsatım yok şimdilik, kusuruma bakmayın kızlar. Haber vermek için girdim. Hiç bakamıyorum şu günlerde.
Ah canım anlamıştık birşey olduğunu :( başınız sağolsun çok üzüldüm :(

Şimdi girmeyince belki sporda yapmıyodur diycem yes fit adına 😁ama bizde de yok😓ne sende ne bende😣
Yok canım nasıl yapacağım ki kayınpeder tüm gün evde eşimin kardeşi evde anca dışarı çktığımızda ne yürüyorsam o.zaten burda yemek bulaşık servs vs bitmiyor helak oldum bitsede gitsek modundayım :) sporun s si yok yiyip yatıyorum 😖

Oglen yemegim ne kadar da yesil olmus, sizinle de paylasiyim dedim😍

Eklentiler

• 1E0EF46D-DB19-4C1B-83DA-7DC372366102.webp
    1E0EF46D-DB19-4C1B-83DA-7DC372366102.webp
    83,1 KB · Görüntüleme: 28
Herkese merhaba
Günlerdir giremiyorum, amcamı kaybettik pazar günü. Etiketleri az önce gördüm ama okuma fırsatım yok şimdilik, kusuruma bakmayın kızlar. Haber vermek için girdim. Hiç bakamıyorum şu günlerde.
Başın sağolsun canım akla en son gelmesini istediğimiz şey olmuş allah rahmet eylesin

Yok canım nasıl yapacağım ki kayınpeder tüm gün evde eşimin kardeşi evde anca dışarı çktığımızda ne yürüyorsam o.zaten burda yemek bulaşık servs vs bitmiyor helak oldum bitsede gitsek modundayım :) sporun s si yok yiyip yatıyorum 😖

ah kolay gelsin emnis. Dönüşte toparlanırsın artık.

Herkese merhaba
Canım bir aksilik olduğunu tahmin etmiştik hatta bendeki numaran hala geçerli mi bilmiyorum aramayı düşünmüştüm başın sağolsun canım

Gunaydin herkese. Bugun yeni aldigim maca tozu diye bisey denedim, guya superfood cok vitaminli mineralliymis. Aman evlerden irak bisey cikti, boyle korkunc bi tat olamaz:kusmuk:Aldim da artik bi kere, icicem mecbur. Bi kasik tozu bi kase yogurda karistirdim, yogurttan soguttu resmen ya:KK70:Neyse bugunku menum:

Oglen: firinda kuskonmaz, fasulye ve brokoli, 200 gr izgara tavuk, 4 kasik tabule salatasi
Aksam: 1 kasik yagda 180 gr izgara biftek, firinda fasulye, 3 kasik tabule salatasi, ufak bi kase maca’li yogurt

Spor Cherry Mom Cherry Mom 20 dk bisiklet, 25 dk jillian. Sabah kalkamadim o yuzden yoga yok:)

O diyeti bu diyeti , galiba hepsi geçici çözüm
Geçmiş olsun kaptanım
nasıl bi tedavi yapmışlar merak ettim canım bi sorarmusın
söylemişmiydin daha önce hiç hatırlayamadım, başarılar dilerim kısmen haklısın bazı şeyler beraber götürülemiyo, aynı kilonu koru da sonra devam ederken uğraşma tekrar, teşekkürler iyi dileklerin için😍
Kararsız kaldığım için soylememistim gireceğim sınavda calistigim kurum içinde görevde yükselme olunca sınav gününe kadar çok iyi çalışmam gerek
💗

Gunaydin herkese. Bugun yeni aldigim maca tozu diye bisey denedim, guya superfood cok vitaminli mineralliymis. Aman evlerden irak bisey cikti, boyle korkunc bi tat olamaz:kusmuk:Aldim da artik bi kere, icicem mecbur. Bi kasik tozu bi kase yogurda karistirdim, yogurttan soguttu resmen ya:KK70:Neyse bugunku menum:

Oglen: firinda kuskonmaz, fasulye ve brokoli, 200 gr izgara tavuk, 4 kasik tabule salatasi
Aksam: 1 kasik yagda 180 gr izgara biftek, firinda fasulye, 3 kasik tabule salatasi, ufak bi kase maca’li yogurt

Spor Cherry Mom Cherry Mom 20 dk bisiklet, 25 dk jillian. Sabah kalkamadim o yuzden yoga yok:)
Kuzenim de almıştı ben de onda denemiştim gerçekten hiç bi türlüsü gitmiyo baya kötü bi tadı var 😄

Back
X