Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldi mi üst üste gelir dediklerini yaşıyorsun şu an sanırım. Umarım bir an önce geçer ve sakin hayatına dönersin canım

Bugünkü menüm

sabah; 1 dilim ekmek 1 Kk peynir, 1 haşlanmış yumurta 5 zeytin domates salatalık biber

ara ; 1/2 ayva 2 ceviz

öğlen; 3 köfte kadar et, nar ekşili salata

Ara; 1/2 ayva 1 kupa sütlü kahve

akşam ; 1 kase mercimek çorbası salata yoğurt

ara; 1 bardak kefir

- 3 litre su
Spor sabah yazdığım kadar ekstra biraz bölgesel yaptım ama toplam 10 dakika bile olmadı

Hayırdır inşallah canım ne oldu

Arçelik yetkili servis canım zaten internette de o fiyatlar hep.yine de motor şoklama diye bir işlem varmış bir ustaya onu yaptıracağım bir nevi kalp masajı gibi bir işlem bakalım onunlada olmazsa motoru yaptıracağım dolaptan çok memnundum çünkü garantisi yeni bitti şansa :/

Hayırdır inşallah canım ne oldu
Zil bozuldu tabak kırıldı klozet kapağı kırıldı :)) ama eşimde bende bugün daha iyiyiz şükür o da toparladı kaç gündür yemek yemiyordu emre de hasta ama o yine canavarlığından birşey kaybetmedi :)))

Ben annemi kaybettikten sonra hayata devam ettiysem yaşanan diğer her şey bana bir parça basit geliyor. Donuk donuk yaşıyorum bazı şeyleri günler akıp gidiyor işte..
Sende benim gibi anneciğini kaybetmişsin mekanları cennet olsun.büyük bi boşluk gerçekten, cenazede babanıda kaybedersen daha çok üzülüceksin dedi ler bana
pek inanamamıştım,öyleymiş, baba da gidince
Issız bi adaya düştüm sanki,sonra çocuklarıma sarıldım Rabbim acılarını göstermesin en kötüsü evlat acısı derler.allah kimseye yaşatmasın.
Sıralı ölüm ve hayırlı ölüm diler ya büyüklerimiz işte bundan , genç acısı bi başka,günlerce can verememek daha bi başka, hadiste denildiği gibi;
Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça anınız.tek yapabilceğimiz şey doğru yaşamak.rabbim sanada sarılabilceğin evlatlar versin

Evet genelde 2 yıl oluyor garanti bu eşyalarda maalesef.

Geçen bende kırdım tabak, pis bir iş kırıkları temizlemek ama onun dışında nazar çıktı derler inanıyorsan

Amin canım
Mekanları cennet olsun

Sadaka da verebilirsin belayı defeder.geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun nazar okuyun bol bol

Kası
Kasım biraz kasvetli bir ay, karanlık.. ama o da insana ayrı bir şey katıyor kendine dönüp düşünme, yavaşlayıp dinlenme vakti.
Kasımpatları çok güzel ama yaa mis gibi renk renk dağıtıyo o kasveti bahçe olmayınca çiçekçilerin önünde dolanıyorum bende

Bugün çok hareketli bir gündü. Biraz stok yemek yaptım oğluma, peynir yaptım, yoğurt mayaladık. oğluma yemek yapmak için aldığım sebzelerden artanlarla kendime deneme yaptım nohut pırasa brokoli peynir altı suyu az düğürle bakalım neye benzeyecek.

Bugünkü menü.

3.11
Sabah 1100 1 haşlanmış yumurta, az yulaf lapası, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 dilim yulaf ekmeği, sütlü kahve
Öğle 1300 yarım elma
Akşam 1800 nohutlu ıspanak yemeği, 1 dilim kek

Spor:5866 adım

Bizde seni özledik canım
Ben 7-8 yıllık kombiyi 550ye yaptırdım geçen,yenisi 4binden başlıyodu sen bilirsin yani daha yeniymişte
çıplak elle tutulan balık gibisin valla
Kıpı kıpır bi yere gitmek yok
Ben senin Leyl-i-fer in etiketlediği mesajı görmemişim nasıl kaptansam
çok tatlısın leylifer siz yine de tutun beni
[/QUOTE]

Canım gerçekten ben bamamı kaybedince çok zor oldu hala atlatamadım annem mi şuan düşünemiyorum bile

nasıl oldu tatlım yemek merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…