- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #320.441
Geldi mi üst üste gelir dediklerini yaşıyorsun şu an sanırım. Umarım bir an önce geçer ve sakin hayatına dönersin canımKızlar habire birşeyler oluyor biz nazara geldik galibaanlatmak bile istemiyorum ama çok şaşkınız devamlı bi olay.. Allah'ım bu kadar şey olunca kazasız belasız onca yolu geldiğimizde dua ediyırum.ne yapmak lazım bilemedim habire dua edip duruyoruz
Hayırdır inşallah canım ne olduKızlar habire birşeyler oluyor biz nazara geldik galibaanlatmak bile istemiyorum ama çok şaşkınız devamlı bi olay.. Allah'ım bu kadar şey olunca kazasız belasız onca yolu geldiğimizde dua ediyırum.ne yapmak lazım bilemedim habire dua edip duruyoruz
Arçelik yetkili servis canım zaten internette de o fiyatlar hep.yine de motor şoklama diye bir işlem varmış bir ustaya onu yaptıracağım bir nevi kalp masajı gibi bir işlem bakalım onunlada olmazsa motoru yaptıracağım dolaptan çok memnundum çünkü garantisi yeni bitti şansa :/Cherry Mom dolabi gosterdigin kisiye güveniyor musun? Belki daha basit bi arızasi vardir, elektrik gidip geldi diye motor bozulmaz kaliteli dolaplarin onu koruyacak devreleri olur. Baska bir ustaya daha gösterme şansın var mı?
Zil bozuldu tabak kırıldı klozet kapağı kırıldı :)) ama eşimde bende bugün daha iyiyiz şükür o da toparladı kaç gündür yemek yemiyordu emre de hasta ama o yine canavarlığından birşey kaybetmedi :)))Hayırdır inşallah canım ne oldu
Sende benim gibi anneciğini kaybetmişsin mekanları cennet olsun.büyük bi boşluk gerçekten, cenazede babanıda kaybedersen daha çok üzülüceksin dedi ler banaBen annemi kaybettikten sonra hayata devam ettiysem yaşanan diğer her şey bana bir parça basit geliyor. Donuk donuk yaşıyorum bazı şeyleri günler akıp gidiyor işte..
Evet genelde 2 yıl oluyor garanti bu eşyalarda maalesef.Arçelik yetkili servis canım zaten internette de o fiyatlar hep.yine de motor şoklama diye bir işlem varmış bir ustaya onu yaptıracağım bir nevi kalp masajı gibi bir işlem bakalım onunlada olmazsa motoru yaptıracağım dolaptan çok memnundum çünkü garantisi yeni bitti şansa :/
.Ben annemi kaybettikten sonra hayata devam ettiysem yaşanan diğer her şey bana bir parça basit geliyor. Donuk donuk yaşıyorum bazı şeyleri günler akıp gidiyor işte..
Geçen bende kırdım tabak, pis bir iş kırıkları temizlemek ama onun dışında nazar çıktı derler inanıyorsanZil bozuldu tabak kırıldı klozet kapağı kırıldı :)) ama eşimde bende bugün daha iyiyiz şükür o da toparladı kaç gündür yemek yemiyordu emre de hasta ama o yine canavarlığından birşey kaybetmedi :)))
Amin canımSende benim gibi anneciğini kaybetmişsin mekanları cennet olsun.büyük bi boşluk gerçekten, cenazede babanıda kaybedersen daha çok üzülüceksin dedi ler bana
pek inanamamıştım,öyleymiş, baba da gidince
Issız bi adaya düştüm sanki,sonra çocuklarıma sarıldım Rabbim acılarını göstermesin en kötüsü evlat acısı derler.allah kimseye yaşatmasın.
Sıralı ölüm ve hayırlı ölüm diler ya büyüklerimiz işte bundan , genç acısı bi başka,günlerce can verememek daha bi başka, hadiste denildiği gibi;
Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça anınız.tek yapabilceğimiz şey doğru yaşamak.rabbim sanada sarılabilceğin evlatlar versin
Sadaka da verebilirsin belayı defeder.geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun nazar okuyun bol bolKızlar habire birşeyler oluyor biz nazara geldik galibaanlatmak bile istemiyorum ama çok şaşkınız devamlı bi olay.. Allah'ım bu kadar şey olunca kazasız belasız onca yolu geldiğimizde dua ediyırum.ne yapmak lazım bilemedim habire dua edip duruyoruz
Kasımpatları çok güzel ama yaa mis gibi renk renk dağıtıyo o kasveti bahçe olmayınca çiçekçilerin önünde dolanıyorum bendeKasım biraz kasvetli bir ay, karanlık.. ama o da insana ayrı bir şey katıyor kendine dönüp düşünme, yavaşlayıp dinlenme vakti.
Canım inşallah biran önce iyileşirsinGeçmedi ama öldürmüyor şuan :) evde herkes hasta iğrenç bir durum yemek bile yapmadım kimsede iştah yok çünkü sadece çorba meyve Allah'ım sağlık cidden herşeyin başı o yoksa hiç bişey yok valla
Ben senin Leyl-i-fer in etiketlediği mesajı görmemişim nasıl kaptansamBizde seni özledik canım
Ben 7-8 yıllık kombiyi 550ye yaptırdım geçen,yenisi 4binden başlıyodu sen bilirsin yani daha yeniymişte
çıplak elle tutulan balık gibisin valla
Kıpı kıpır bi yere gitmek yok
sen bi oku üfle tuz çevir canım hep üst üste geldiZil bozuldu tabak kırıldı klozet kapağı kırıldı :)) ama eşimde bende bugün daha iyiyiz şükür o da toparladı kaç gündür yemek yemiyordu emre de hasta ama o yine canavarlığından birşey kaybetmedi :)))
Canım gerçekten ben bamamı kaybedince çok zor oldu hala atlatamadım annem mi şuan düşünemiyorum bileSende benim gibi anneciğini kaybetmişsin mekanları cennet olsun.büyük bi boşluk gerçekten, cenazede babanıda kaybedersen daha çok üzülüceksin dedi ler bana
pek inanamamıştım,öyleymiş, baba da gidince
Issız bi adaya düştüm sanki,sonra çocuklarıma sarıldım Rabbim acılarını göstermesin en kötüsü evlat acısı derler.allah kimseye yaşatmasın.
Sıralı ölüm ve hayırlı ölüm diler ya büyüklerimiz işte bundan , genç acısı bi başka,günlerce can verememek daha bi başka, hadiste denildiği gibi;
Ağızların tadını kaçıran ölümü çokça anınız.tek yapabilceğimiz şey doğru yaşamak.rabbim sanada sarılabilceğin evlatlar versin
nasıl oldu tatlım yemek merak ettimBugün çok hareketli bir gündü. Biraz stok yemek yaptım oğluma, peynir yaptım, yoğurt mayaladık. oğluma yemek yapmak için aldığım sebzelerden artanlarla kendime deneme yaptım nohut pırasa brokoli peynir altı suyu az düğürle bakalım neye benzeyecek.
Bugünkü menü.
3.11
Sabah 1100 1 haşlanmış yumurta, az yulaf lapası, 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi, 1 dilim yulaf ekmeği, sütlü kahve
Öğle 1300 yarım elma
Akşam 1800 nohutlu ıspanak yemeği, 1 dilim kek
Spor:5866 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?