Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selamlar hanımlar

Grup kalabalıklaştı ortalık şenlendi. Menüler yazılmış ufak tefek hatalar gördüm ama yazmaya yüzüm yok : (
Şöyle 1 2 hafta güzel menüler yazayım buraya sporumu yapayım bari de sizlere yorum yapmaya yüzüm olsun.

Dün ne oldu bilmiyorum akşam 7de uyuyan oğlum yarım saat 45 dakikada bir uyandı sürekli. Aşı olduk ama ağrı sızı ateş birşey yoktu ondan değildir herhalde. Akşam babasını sordu gelmeyecek demiştim ondan mi korktu acaba sonunda sabah 4te babasıyla yatınca 8e kadar uyudu.

Menum (pek diyetlik değil maalesef)
Sabah kahve
Öğle 2 poğaça çay (DISARIDA ACELE ILE OLDU)
Ara 1 kase yoğurt 1 muz
Aksam mercimek çorbası
Su 2 litre
Spor 45 dk leslie Cherry Mom Cherry Mom

Bi yazı okudum, etkilendim yarın saat başı 1 bardak su içmeyi deneyeceğim 3litreyi geçmek için. Başarırsam bir ay sürdürüp kronik su eksiğimi gideririm.

Selamlar hanımlar

Grup kalabalıklaştı ortalık şenlendi. Menüler yazılmış ufak tefek hatalar gördüm ama yazmaya yüzüm yok : (
Şöyle 1 2 hafta güzel menüler yazayım buraya sporumu yapayım bari de sizlere yorum yapmaya yüzüm olsun.

Dün ne oldu bilmiyorum akşam 7de uyuyan oğlum yarım saat 45 dakikada bir uyandı sürekli. Aşı olduk ama ağrı sızı ateş birşey yoktu ondan değildir herhalde. Akşam babasını sordu gelmeyecek demiştim ondan mi korktu acaba sonunda sabah 4te babasıyla yatınca 8e kadar uyudu.

Sabah kahve
Ara 1 kase yoğurt 1 muz
Aksam mercimek çorbası
Su 2 litre

Bi yazı okudum, etkilendim yarın saat başı 1 bardak su içmeyi deneyeceğim 3litreyi geçmek için. Başarırsam bir ay sürdürüp kronik su eksiğimi gideririm.
Ay spor gördüm gözlerim şenledi gruba ayak uydurmakta birşey ❤️
Menüye yorumunu sen yaptın zaten 😬😂

Selamlar hanımlar

Sabah kahve
Ara 1 kase yoğurt 1 muz
Aksam mercimek çorbası
Su 2 litre

Evet su cok onemli, cildi saci bile etkiliyo

Ay spor gördüm gözlerim şenledi gruba ayak uydurmakta birşey ❤
Menüye yorumunu sen yaptın zaten 😬😂
Valla hedef hafta içi bozmadan her gun 45 dk umarım en az 1 ay gider böyle şöyle yılbaşına kadar sıkıyönetim :) bu arada bugün bir kreşe bakmaya gittim, umutlandim biraz. Her ne kadar bilim en ideali 3 yaş desede biz 2 yaşında vericez sanırım oğlanı bu da işe dönmeden son 8 ayim onunla demek, biraz hüzün biraz sevinç oldu ne yalan söyleyeyim :)

uyku çayımı içip yatayım zombi gibiyim.

Menü çok güzel olmuş kızzxx kumpirci var ama bir o kadar da spor var tebrik ederim
Spor az geliyo aslında bana da bakalım cuma görcez 🤣
Maşallah kuruyemiş dükkanına dalmışsın :KK70:
Sporlar göz kamaştırıyor 🤩🤩🤩
Tadımın bi paketi var hepsi onun içinde aslında çok güzel yapmışlar otur paketi bitir kalk 😂😂 kasıklarım ağrıyo diye zıplayamıyorum eksik hissediyorum o yüzden sporu 🤧

Valla hedef hafta içi bozmadan her gun 45 dk umarım en az 1 ay gider böyle şöyle yılbaşına kadar sıkıyönetim :) bu arada bugün bir kreşe bakmaya gittim, umutlandim biraz. Her ne kadar bilim en ideali 3 yaş desede biz 2 yaşında vericez sanırım oğlanı bu da işe dönmeden son 8 ayim onunla demek, biraz hüzün biraz sevinç oldu ne yalan söyleyeyim :)

uyku çayımı içip yatayım zombi gibiyim.
Süper kararlılığından vazgeçme ne güzel
Kreş konusunda seni çok iyi anlıyorum güya bende 3 olur olmaz verecektim ama veremedim bu kışı da atlacağız sanırım. Çünkü benim iş sorunum var eski iş İstanbul'da kaldı haliyle dönemeyeceğim oraya. Yeni iş içinde kimse çocuklu 2 yıl ara vermiş biirne iş vermiyor bu memlekette 😒😒😒
Sen eski işine mi döneceksin ?

Menüm
Sbaah
2 yumartalı lor peynirli çörek otlu omlet 1dilim tam buğday
Ara sütlü türk kahvesi 3 fındık
Öğlen detoks çorbası
Akşam tarhana çorbası salata 10 hamsi ( çok az yağ ile yaptım )

Spor
1 saat bisiklet bugün zumbaya gidemedim maalesef eşimin mesaisi çktı :bicak:
Sporlarımı güncelleyeyim 🤩
1 saat bisiklet
500 zıplama
250 dambılla bölgesel hareket
Ben kaçar cümleten iyi geceler ❤️

Sporlarımı güncelleyeyim 🤩
1 saat bisiklet
500 zıplama
250 dambılla bölgesel hareket
Ben kaçar cümleten iyi geceler ❤️
Hay maşallah bende heveslendim şimdi yatmadan 20 mekik çekecem🤗 O değil bende pko var bacaklar kollar ip ince kırılacak sanki ama gel gör ki karın bölgem acayip anlatamam yılların yağı birikmiş adet olamıyorum ilaçsız o yüzden 😑 pko nun anasısın dedi doctor . Her seferinde başlıyorum ama 2 gün sonra tekrar bırakıyorum sporu 😥

Spor az geliyo aslında bana da bakalım cuma görcez 🤣

Tadımın bi paketi var hepsi onun içinde aslında çok güzel yapmışlar otur paketi bitir kalk 😂😂 kasıklarım ağrıyo diye zıplayamıyorum eksik hissediyorum o yüzden sporu 🤧
Fena kaloriliymis

Menum dunkunun nerdeyse aynisi
Aksam kofte,brokoli salatası,3 yk pilav,2 yk yogurt
Gece meyve yemedim gunduz yedim
Spor 12 dk stepper,75 dk yürüyüş,1000 adet bolgesel,10 dk.bolgesel
Su 2 litre
Ne kadar da guzel bir spor :KK200: Aman nazar degmesin takim bu hafta pek sporcu:))

günaydınlarr
kılar kusura bakmayın yaş 50 ye yaklaşınca yaşlandım heralde sabah 5 te migren ağrıı ile uyandım ağrı kesici işe yaramadı iğne yaptırdım baş ağısından ölüyorum maalesef
Kaptanım migrenin yaş ile ne ilgilisi var ben 15 yaşından beri çekiyorum :( ama yorgunluk uykusuzluk tetikliyor tabi.siz kendinizi çok yoruyorsunuz 🙁

Back
X