- Konu Sahibi Cherry Mom
- #322.321
Nabersiniiizz? Takımda olmayı özledim galiba böyle nasılsa takımı etkilemiyorum diye kaçamak yapıyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel iyi bir doktora denk gelmem aylarca daha çekebilirdinAynen canim bugünümüze sukürler olsun sabah kalktim hicbir seyim yoktu kahvalti ettik camasirimi astim vs. Sonra biranda cok siddetli bir agri geldi kafam patlayacak beynim gözlerimden firlayacak gibiydi. 3 4 gün teşhis koyamadilar cok sükür iyi bir doktora denk geldim ve teshis kondu 1 ay hastanede 3 operasyon gecirdim 2 ayda evde yattim. Allah ima sükürler olsunki rabbim evladima bagisladi.
Ben bugün çok sıkıldımNabersiniiizz? Takımda olmayı özledim galiba böyle nasılsa takımı etkilemiyorum diye kaçamak yapıyorum![]()
Yaa tam yemelik kuzucukBen bugün çok sıkıldım
Kar yağdı bütün gün dışarı çıkamadık eskiden kar yağınca hava biraz yumuşardı ama yok buz gibiydi cesaret edemedim çocukla çıkmaya
Bu kış çok zor geçecek biizm için oğlan da skkldı kendini yemeğe vurdu sabahtan beri yok mısır patlat nar ayıkla kek pişir habire ıvır zıvır istedi durduaynı bana benziyor sıkılınca yemek yiyor
![]()
Ne güzel iyi bir doktora denk gelmem aylarca daha çekebilirdintekrar çok geçmiş olsun
Peki doktor yürüyüşüde mi yasakladı ? Spor yasak demiştin ya
Hava misss gibiydi evet temiz temiz kokuyor bende çok severim severdim :)))Yaa tam yemelik kuzucukkar ve soğuk en sevdiğim hava durumu keşke orada olsaydım. Tak kulaklığını soğuğu hissede hissede yürü en sevdiğim
çocukla riskli ama tabi iyi yapmışsınız o yerken kendini tutabildiysen koccaman tebrikleeer ben okuyunca bile mısır mı patlatsam dedim direk
![]()
Aman Allah korusunEvet canim doktor cok onemli.sirtimda omiriligime 2 tane yama yapildi doktor 1 yil cok cok dikkat et yama tamamen tutsun dedi.zaruri islerini yap buldugun herfirsatta sirtüstü yat dedi. Allah korusun yama tekrar acilirsa sil baştan tekrar yasarim hepsini.
Buralarda gelse keşke o havalarHava misss gibiydi evet temiz temiz kokuyor bende çok severim severdim :)))
Tutuyorum ya alıştım artık :) yoksa sırf o yüzdn fena kilo alınıyor
Menün güzel arkadaşım gazdan şiştir karnın ayağının altına sıcak su torbası falan al sıcak tut kendini geçmiş olsunIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay
Ara limonlu cay
Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe
Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran
2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.
Cherry Mom
Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah - Tost dometes ve yeşillik
Ara - 1 adet elma
Ögle 1 kase mercimek çorbası yarim dilim tam buğday ekmeği çok az lahana turşusu
Ara yok
Akşam - 5 adet patates kızartması 5 adet köfte yarım kase yoğurt .
Biliyorum akşam biraz fazla kaçırdım ama misafirliğe geldim soğukta dolmuşta yolculuk yapınca tam 2.buçuk saat çok acıkmışım zor zampt ettim kendimi gerçi normalde olsa yarım ekmek rahat yerdim yanında![]()
Verdiğin Bilgi ve öneriler için teşekkür ederimCanim yillar once bende yasadim cok zor bir durum. Birazda psikolojik bence kafaya taktikca problem artiyor . Bende kabiz oldugumda su icsemde ki zaten gunde 2litrenin altina hic düsmez kayisi incir yesemde işe yaramiyordu. bana kefir ve ananas ve beyaz lahana suyu cok iyi geldi. Heleki ananas mucizevi birsey tazesini bulamazsan %100 ananas suyu alabilirsin.
Aksam yatarken 1 kasik saf zeytinyagi da cok iyi geliyor. Birde cok eskiden bu kabizlik icin bur doktora gitmistim o doktor bana bir vitamin yazmisti o vitamini kullandigimdan beri kabizlik problemim olmadi. Doktora gittiginde vitamin degerlerinede baktir bence.
Menünüz güzelIyi aksamlar kizlar bugünki menüm.
Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay
Ara limonlu cay
Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe
Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran
2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.
Cherry Mom
O zaman gerçekten iyi tütmüşsün yarım ekmek yemeden durmakta başarıHayırlı akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah - Tost dometes ve yeşillik
Ara - 1 adet elma
Ögle 1 kase mercimek çorbası yarim dilim tam buğday ekmeği çok az lahana turşusu
Ara yok
Akşam - 5 adet patates kızartması 5 adet köfte yarım kase yoğurt .
Biliyorum akşam biraz fazla kaçırdım ama misafirliğe geldim soğukta dolmuşta yolculuk yapınca tam 2.buçuk saat çok acıkmışım zor zampt ettim kendimi gerçi normalde olsa yarım ekmek rahat yerdim yanında![]()
yok ya cokta değil ama sagol hic yapmadigim gunlerde oluyo haklisinNe kadar da guzel bir sporAman nazar degmesin takim bu hafta pek sporcu:))
netten baktim 140 gr gibi nerdeyse 600 700 kaloriye geliyo butun paket ondan dedim.Hangisi
Bence gayet dozunda super bi spor, 1.5 saat cardio yapmissin bi de bi dunya bolgesel. Tebrik et bence kendini leylicim:)yok ya cokta değil ama sagol hic yapmadigim gunlerde oluyo haklisin
Eh yaslanmadik diyemiycem ama migrenin yasla direk ilgisi yoktur herhalde.hrzaman dediğim gibi kaptanim sen gerekli vitaminlerini al sporunu yap herseye yetismeye çalışma bizde insaniz sonucta.bize bisey olsa hayat durur.herkese biz lazimizgünaydınlarr
kılar kusura bakmayın yaş 50 ye yaklaşınca yaşlandım heralde sabah 5 te migren ağrıı ile uyandım ağrı kesici işe yaramadı iğne yaptırdım baş ağısından ölüyorum maalesef
Yok tüm paket konusu şakaydı hepsini yemedim tabikiyok ya cokta değil ama sagol hic yapmadigim gunlerde oluyo haklisin
netten baktim 140 gr gibi nerdeyse 600 700 kaloriye geliyo butun paket ondan dedim.
Ve bugunde benzer bisey ben yaptim oglen ve aralarin yerine pestil yedim![]()
Kapatmakla kapatmamak arasında kaldım benNasilsiniz kizlar, mutfak faslini kapattiniz mi? Ben daha kahve bile icmedim sabah sabah toplantim vardi afyonum patlamadan girdim ciktim valla![]()