Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen canim bugünümüze sukürler olsun sabah kalktim hicbir seyim yoktu kahvalti ettik camasirimi astim vs. Sonra biranda cok siddetli bir agri geldi kafam patlayacak beynim gözlerimden firlayacak gibiydi. 3 4 gün teşhis koyamadilar cok sükür iyi bir doktora denk geldim ve teshis kondu 1 ay hastanede 3 operasyon gecirdim 2 ayda evde yattim. Allah ima sükürler olsunki rabbim evladima bagisladi.
Ne güzel iyi bir doktora denk gelmem aylarca daha çekebilirdin :( tekrar çok geçmiş olsun
Peki doktor yürüyüşüde mi yasakladı ? Spor yasak demiştin ya

Nabersiniiizz? Takımda olmayı özledim galiba böyle nasılsa takımı etkilemiyorum diye kaçamak yapıyorum 😂
Ben bugün çok sıkıldım :KK43:
Kar yağdı bütün gün dışarı çıkamadık eskiden kar yağınca hava biraz yumuşardı ama yok buz gibiydi cesaret edemedim çocukla çıkmaya :KK43:
Bu kış çok zor geçecek biizm için oğlan da skkldı kendini yemeğe vurdu sabahtan beri yok mısır patlat nar ayıkla kek pişir habire ıvır zıvır istedi durdu 😂aynı bana benziyor sıkılınca yemek yiyor 😬
Bu arada sen hele bir 1,3 ü ver sonra kaçamak yap 😂😂

Ben bugün çok sıkıldım :KK43:
Kar yağdı bütün gün dışarı çıkamadık eskiden kar yağınca hava biraz yumuşardı ama yok buz gibiydi cesaret edemedim çocukla çıkmaya :KK43:
Bu kış çok zor geçecek biizm için oğlan da skkldı kendini yemeğe vurdu sabahtan beri yok mısır patlat nar ayıkla kek pişir habire ıvır zıvır istedi durdu 😂aynı bana benziyor sıkılınca yemek yiyor 😬
Yaa tam yemelik kuzucuk 😍 kar ve soğuk en sevdiğim hava durumu keşke orada olsaydım. Tak kulaklığını soğuğu hissede hissede yürü en sevdiğim 🤩 çocukla riskli ama tabi iyi yapmışsınız o yerken kendini tutabildiysen koccaman tebrikleeer ben okuyunca bile mısır mı patlatsam dedim direk 😂

Ne güzel iyi bir doktora denk gelmem aylarca daha çekebilirdin :KK43: tekrar çok geçmiş olsun
Peki doktor yürüyüşüde mi yasakladı ? Spor yasak demiştin ya

Evet canim doktor cok onemli.sirtimda omiriligime 2 tane yama yapildi doktor 1 yil cok cok dikkat et yama tamamen tutsun dedi.zaruri islerini yap buldugun herfirsatta sirtüstü yat dedi. Allah korusun yama tekrar acilirsa sil baştan tekrar yasarim hepsini.

Yaa tam yemelik kuzucuk 😍 kar ve soğuk en sevdiğim hava durumu keşke orada olsaydım. Tak kulaklığını soğuğu hissede hissede yürü en sevdiğim 🤩 çocukla riskli ama tabi iyi yapmışsınız o yerken kendini tutabildiysen koccaman tebrikleeer ben okuyunca bile mısır mı patlatsam dedim direk 😂
Hava misss gibiydi evet temiz temiz kokuyor bende çok severim severdim :)))
Tutuyorum ya alıştım artık :) yoksa sırf o yüzdn fena kilo alınıyor

Evet canim doktor cok onemli.sirtimda omiriligime 2 tane yama yapildi doktor 1 yil cok cok dikkat et yama tamamen tutsun dedi.zaruri islerini yap buldugun herfirsatta sirtüstü yat dedi. Allah korusun yama tekrar acilirsa sil baştan tekrar yasarim hepsini.
Aman Allah korusun 🤲

Hayırlı akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sabah - Tost dometes ve yeşillik
Ara - 1 adet elma
Ögle 1 kase mercimek çorbası yarim dilim tam buğday ekmeği çok az lahana turşusu
Ara yok
Akşam - 5 adet patates kızartması 5 adet köfte yarım kase yoğurt .
Biliyorum akşam biraz fazla kaçırdım ama misafirliğe geldim soğukta dolmuşta yolculuk yapınca tam 2.buçuk saat çok acıkmışım zor zampt ettim kendimi gerçi normalde olsa yarım ekmek rahat yerdim yanında 🙊🙊

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay

Ara limonlu cay

Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe

Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran

2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.

Cherry Mom Cherry Mom
Menün güzel arkadaşım gazdan şiştir karnın ayağının altına sıcak su torbası falan al sıcak tut kendini geçmiş olsun

Ara - 1 adet elma
Ögle 1 kase mercimek çorbası yarim dilim tam buğday ekmeği çok az lahana turşusu
Ara yok
Biliyorum akşam biraz fazla kaçırdım ama misafirliğe geldim soğukta dolmuşta yolculuk yapınca tam 2.buçuk saat çok acıkmışım zor zampt ettim kendimi gerçi normalde olsa yarım ekmek rahat yerdim yanında 🙊🙊

Cokta abartmamissin canim. Valla o köfte patatesede yarim ekmek yakisirdi birazda pul biber soğan öffffff. Neyse ben yatayim yoksa elimden bir kaza cikacak :rolleyes:

Canim yillar once bende yasadim cok zor bir durum. Birazda psikolojik bence kafaya taktikca problem artiyor . Bende kabiz oldugumda su icsemde ki zaten gunde 2litrenin altina hic düsmez kayisi incir yesemde işe yaramiyordu. bana kefir ve ananas ve beyaz lahana suyu cok iyi geldi. Heleki ananas mucizevi birsey tazesini bulamazsan %100 ananas suyu alabilirsin.
Aksam yatarken 1 kasik saf zeytinyagi da cok iyi geliyor. Birde cok eskiden bu kabizlik icin bur doktora gitmistim o doktor bana bir vitamin yazmisti o vitamini kullandigimdan beri kabizlik problemim olmadi. Doktora gittiginde vitamin degerlerinede baktir bence.
Verdiğin Bilgi ve öneriler için teşekkür ederim 🙏🏻 doktora gittiğimde baktırayım probiyotikten eksikliğinde oluyormuş kefimde çok denedim ama lahana suyu nasıl kaynaştığımız lahananın suyumu ?

Iyi aksamlar kizlar bugünki menüm.

Sabah 1dilim t.yagli peynir 1 domates 5zeytin
1 tane yağda yumurta 1dilim k.ekmegi çay

Ara limonlu cay

Ögle 1 tabak limonlu kiymali prasa yemegi
1 domates
Ara sekersiz nescafe

Aksam kabak biber kavurma 1 dilim k.ekmek
6 tane patates kavurma ayran

2 litre su
Regli dönemindeyim karnim davul gibi ne yesem sanki midem ögütmüyor gibi. Birde yeni bir ilaca basladim ishal yapti ne yesem wc deyim ama yinede karnim cok şiş.

Cherry Mom Cherry Mom
Menünüz güzel 👍🏻 afiyet olsun

Ara - 1 adet elma
Ara yok
O zaman gerçekten iyi tütmüşsün yarım ekmek yemeden durmakta başarı 👍🏻👌🏻

günaydınlarr
kılar kusura bakmayın yaş 50 ye yaklaşınca yaşlandım heralde sabah 5 te migren ağrıı ile uyandım ağrı kesici işe yaramadı iğne yaptırdım baş ağısından ölüyorum maalesef
Eh yaslanmadik diyemiycem ama migrenin yasla direk ilgisi yoktur herhalde.hrzaman dediğim gibi kaptanim sen gerekli vitaminlerini al sporunu yap herseye yetismeye çalışma bizde insaniz sonucta.bize bisey olsa hayat durur.herkese biz lazimiz

Menüm
Sabah 7.30
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates
5 6 zeytin
Şekersiz çay ekmek yok
Ara 1 kayısı 2 ceviz
Öğle 12.00
Patates yemeği 6 yk
Makarna 2 yk
Cacık
Kadayıf vardı yemedim
Ara16.00
Kefir bir bardak
Akşam 19.00
Kıymalı pırasalı karnabahar 7 yk
1 kepçe yeşil mercimek yemeği
Salata
Ekmek hiç yok
Su 2 litreyi geçti
Gün içerisinde şekersiz Türk kahvesi ve çay birazdan da bi meyve yerim bu kadar 🤪👍🏻

yok ya cokta değil ama sagol hic yapmadigim gunlerde oluyo haklisin
netten baktim 140 gr gibi nerdeyse 600 700 kaloriye geliyo butun paket ondan dedim.
Ve bugunde benzer bisey ben yaptim oglen ve aralarin yerine pestil yedim 🥺
Yok tüm paket konusu şakaydı hepsini yemedim tabiki 🙈 ayy pestil de çok severim çok abartmadıysan afiyet olsun 😍
Nasilsiniz kizlar, mutfak faslini kapattiniz mi? Ben daha kahve bile icmedim sabah sabah toplantim vardi afyonum patlamadan girdim ciktim valla :işsiz:
Kapatmakla kapatmamak arasında kaldım ben 🙈 çıktıysan rahatlarsın bi iki saate 🤩

Back
X