Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen de alışı veriyor gerçekten.. kilo vermek gerçekten hiç basit bir şey değil. O kadar emek veriyoruz hemen bırakınca ipin ucu kaçıyor. Şu an canım nasıl tatlı bir şeyler istiyor anlatamam. Hemen alıştı şekere bağımlısı bile oldu vücut :)

Keşke elimizden bişey gelse ama psikolojide öyle birşey ki kötüyüm dedikçe kötü olursun toparlan lütfen sen güçlü bir kadınsın
Sağol canım. Aslında hep pozitif düşünen bi insanım. Ama artık bazı şeyler çok zorluyo. Bi yandan da böyle acınası bi durumda olmak üzüyor. Geçecek, düzelecek inşallah herşey

Yaa zaten ben bir bıraksam sanki komaya girene kadar yerim gibi geliyor bu kafa yapısı bir değişmiyor ve korkutuyor beni. Çok uzun zmaan oldu diyet yapalı belki ondan 3 5 kilo daha vereyimde belki sonra ufak ufak kaçamak yapmak iyi olur insanın kendini devamlı baskı altında hissetmesi zor

Sağol canım. Aslında hep pozitif düşünen bi insanım. Ama artık bazı şeyler çok zorluyo. Bi yandan da böyle acınası bi durumda olmak üzüyor. Geçecek, düzelecek inşallah herşey
Hiç de acınacak bir durum değil, öyle hissettiğinde dön çocuklarına bak canım.. iki çocuk doğurdun ve onlarla ilgileniyorsun. Hiç doğurmadan o kilolara gelen insanlar var uzakta arama birisi de sana bu satırları yazıyor :)

Tabi ki pozitifsin içinde bulunduğun durum hassas bir insan olmandan başka birşey değil acınılacak falan bir durum asla değil

Allah seni emi niye kendini gömdün şimdi

Ben de cuma mezun olunca 3 günde çılgınlar gibi yedim.. ama hareket ediyordum bir şekilde dengelemeye çalıştım. Sağlıklı şeyler yesem de porsiyon ayarım yoktu sağlıksız şeyler de yedim zaten :)
Daha ilk defa bugün tam sağlıklı bir menü yiyebildim hep bir kaçak vardı :)

Çocukların yaşattığı yorgunluk çabuk geçiyor keşke tüm yorgunluklar öyle olsa.
Ailevi bazı sorunlar var canım. Ruhsal olarak çok yordu beni bu sorunlar.

İyiyimm pazartesi opu var onun stresli heyecanı içerisindeyiimm sen nasılsın? Özlemiş misin evini ben bi haftada duvarlara sarılcak kıvama geliyorum genelde
Ben babamın evinde de kardeşimin evinde de inanılmaz rahatım oradan gelirken dediğini hissetmiyorum. Tek sıkıntım eşimi özlemiş olmamdı o nedenle. ama yazın tatilden dönerken ya da bir kaç gün bir yere gidip geldiysek evin sokağına girince bile mutlu oluyorum :)

Çocukların yaşattığı yorgunluk çabuk geçiyor keşke tüm yorgunluklar öyle olsa.
Ailevi bazı sorunlar var canım. Ruhsal olarak çok yordu beni bu sorunlar.
Umarım bir an önce çözülür canım ama senin de bildiğin gibi her şeyin başı sağlık.. diğer her şey er ya da geç çözülür. Etkilenme demek saçma olur bir sorun varsa tabiki etkileneceksin ama kendini çok da yıpratmamak için bir şeylere tutunmaya çalışmak iyi olabilir..

Şanslısın o zaman ben çok rahatta olsam ev burnumda tütüyo eve adapte süreci de zor oluyo temizlik, çamaşır, yerleşme derken yoruluyo insan kolay gelsin şimdiden çok

Ama maaşallah canım kilolarımı alırım paşa paşa 3 ayda da veririm diyorsun. Ne kadar alsan da hedefe kilitleniyor ulaşana kadar da bırakmıyorsun

pawlover opu için şimdiden bol şanslar sana.. umarım ultrasonda görünen tüm foliküllerde kaliteli yumurtalar gelişmiştir Pazartesi güzel haberlerin ilkini alırsın..
Ultrasonda gözüken yumurta sayısı az gibi geliyo bana ama bakalım pazartesi neler olacak.. Teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…