- 23 Mart 2016
- 29.790
- 90.196
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.641
Hım 56.4 dün ben 56yı hedefleyin o zaman uçmıyımEvet canım cuma hedefin nedir ? Küçük hedeflerle şartlanmak kolay oluyor böylece
Hemen de alışı veriyor gerçekten.. kilo vermek gerçekten hiç basit bir şey değil. O kadar emek veriyoruz hemen bırakınca ipin ucu kaçıyor. Şu an canım nasıl tatlı bir şeyler istiyor anlatamam. Hemen alıştı şekere bağımlısı bile oldu vücut :)Nabzı çok yükseltiyor ondan belki ben baya kesiliyorum bir süre sonra
Bu vücutta çok biliyor devamlı yediğin şeyleri yemeyeceksin şaşırtacaksınn
Devamlı yaptığın sporu yapmayacaksın şaşırtacaksınkocamı bu kadar şaşırtmıyorum ayol
Sağol canım. Aslında hep pozitif düşünen bi insanım. Ama artık bazı şeyler çok zorluyo. Bi yandan da böyle acınası bi durumda olmak üzüyor. Geçecek, düzelecek inşallah herşeyKeşke elimizden bişey gelse ama psikolojide öyle birşey ki kötüyüm dedikçe kötü olursuntoparlan lütfen sen güçlü bir kadınsın
Mevcut 66,5 hedef 66 canım. Bu hafta eşyaların bir kısmı taşınıp yerleşeceği için kilo verme stresine girmeyeyim hiç. 500 gr eksi olsun bizim olsun :)
Yaa zaten ben bir bıraksam sanki komaya girene kadar yerim gibi geliyorHemen de alışı veriyor gerçekten.. kilo vermek gerçekten hiç basit bir şey değil. O kadar emek veriyoruz hemen bırakınca ipin ucu kaçıyor. Şu an canım nasıl tatlı bir şeyler istiyor anlatamam. Hemen alıştı şekere bağımlısı bile oldu vücut :)
Hiç de acınacak bir durum değil, öyle hissettiğinde dön çocuklarına bak canım.. iki çocuk doğurdun ve onlarla ilgileniyorsun. Hiç doğurmadan o kilolara gelen insanlar var uzakta arama birisi de sana bu satırları yazıyor :)Sağol canım. Aslında hep pozitif düşünen bi insanım. Ama artık bazı şeyler çok zorluyo. Bi yandan da böyle acınası bi durumda olmak üzüyor. Geçecek, düzelecek inşallah herşey
Tabi ki pozitifsin içinde bulunduğun durum hassas bir insan olmandan başka birşey değil acınılacak falan bir durum asla değilSağol canım. Aslında hep pozitif düşünen bi insanım. Ama artık bazı şeyler çok zorluyo. Bi yandan da böyle acınası bi durumda olmak üzüyor. Geçecek, düzelecek inşallah herşey
Allah seni emi niye kendini gömdün şimdiHiç de acınacak bir durum değil, öyle hissettiğinde dön çocuklarına bak canım.. iki çocuk doğurdun ve onlarla ilgileniyorsun. Hiç doğurmadan o kilolara gelen insanlar var uzakta arama birisi de sana bu satırları yazıyor :)
İyiyimm pazartesi opu var onun stresli heyecanı içerisindeyiimmpawlover sen ne yaptın canım ? Nasılsın?
Bende hahahaahİyiyimm pazartesi opu var onun stresli heyecanı içerisindeyiimmsen nasılsın? Özlemiş misin evini ben bi haftada duvarlara sarılcak kıvama geliyorum genelde
Ben de cuma mezun olunca 3 günde çılgınlar gibi yedim.. ama hareket ediyordum bir şekilde dengelemeye çalıştım. Sağlıklı şeyler yesem de porsiyon ayarım yoktu sağlıksız şeyler de yedim zaten :)Yaa zaten ben bir bıraksam sanki komaya girene kadar yerim gibi geliyorbu kafa yapısı bir değişmiyor ve korkutuyor beni. Çok uzun zmaan oldu diyet yapalı belki ondan 3 5 kilo daha vereyimde belki sonra ufak ufak kaçamak yapmak iyi olur insanın kendini devamlı baskı altında hissetmesi zor
Çocukların yaşattığı yorgunluk çabuk geçiyor keşke tüm yorgunluklar öyle olsa.Çocuklar mı zorluyor seni? yorgunluğun nedeni nedir?
Aslında + 2 canım ama tartı farkı var ya 1 kg ondan dolayı görünmüyor sanki 1 kilo almışım gibi görünüyor :) Ama yine de dediğin gibi tatilde verebilmek bile iyi bir sonuç. Hala buradan gittiğim kilodan daha zayıfım sonuçta :)
Ben babamın evinde de kardeşimin evinde de inanılmaz rahatım oradan gelirken dediğini hissetmiyorum. Tek sıkıntım eşimi özlemiş olmamdı o nedenle. ama yazın tatilden dönerken ya da bir kaç gün bir yere gidip geldiysek evin sokağına girince bile mutlu oluyorum :)İyiyimm pazartesi opu var onun stresli heyecanı içerisindeyiimmsen nasılsın? Özlemiş misin evini ben bi haftada duvarlara sarılcak kıvama geliyorum genelde
Umarım bir an önce çözülür canım ama senin de bildiğin gibi her şeyin başı sağlık.. diğer her şey er ya da geç çözülür. Etkilenme demek saçma olur bir sorun varsa tabiki etkileneceksin ama kendini çok da yıpratmamak için bir şeylere tutunmaya çalışmak iyi olabilir..Çocukların yaşattığı yorgunluk çabuk geçiyor keşke tüm yorgunluklar öyle olsa.
Ailevi bazı sorunlar var canım. Ruhsal olarak çok yordu beni bu sorunlar.
Şanslısın o zaman ben çok rahatta olsam ev burnumda tütüyoBen babamın evinde de kardeşimin evinde de inanılmaz rahatım oradan gelirken dediğini hissetmiyorum. Tek sıkıntım eşimi özlemiş olmamdı o nedenle. ama yazın tatilden dönerken ya da bir kaç gün bir yere gidip geldiysek evin sokağına girince bile mutlu oluyorum :)
Ama maaşallah canım kilolarımı alırım paşa paşa 3 ayda da veririm diyorsun. Ne kadar alsan da hedefe kilitleniyor ulaşana kadar da bırakmıyorsunHiç de acınacak bir durum değil, öyle hissettiğinde dön çocuklarına bak canım.. iki çocuk doğurdun ve onlarla ilgileniyorsun. Hiç doğurmadan o kilolara gelen insanlar var uzakta arama birisi de sana bu satırları yazıyor :)
Ultrasonda gözüken yumurta sayısı az gibi geliyo bana ama bakalım pazartesi neler olacak.. Teşekkür ederimmpawlover opu için şimdiden bol şanslar sana.. umarım ultrasonda görünen tüm foliküllerde kaliteli yumurtalar gelişmiştir Pazartesi güzel haberlerin ilkini alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?