- 23 Mart 2016
- 29.788
- 90.195
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #322.601
Ah canım çok merak ettik valla :/ neyse sevindim iyi olmana hoşgeldin evine :)Selam kızlar
Ancak girebiliyorum kusura bakmayın. Geldim çok yoğun bir tempo beni karşıladı. Bir yandan evrak işlerim bir yandan taşınma bir de kuzenimin Hollanda da işi varmış o uğradı bir kaç gün onunla geçirdim. Ancak bugün evdeyim ve bakabiliyorum.
herkes iyidir umarım..
yazmadım süre boyunca menülerde kaçamak oldu ama hareket ile bir şekilde dengelediğimi düşünüyorum. + 2 deyim 1 kg tartı farkı 1 de aldım son kaçamaklar ile. Bugün ip atlamaya başladım. Sabahtan beri 2x1500 yaptım. Akşam da 2 bin yaparsam güzel olacak. Bir kaç gün bu tempoda atlayıp sonra günde 750-1000 arasına sabitlemek istiyorum.
Bu gün 5 bin ip ile sahalara dönüyorum canlarım bir kaç gün de böyle atlamak istiyorum bakalım :)dennisgo nun gidişi yes fite yaradı
Spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim ama tablo yine göz doldurmuyor
Eki Görüntüle 2562463 Eki Görüntüle 2562464
Ya hiç yazamadım kusura bakmayın.. eve gelince yoğundum telefon hatlarımı değiştireceğim bir telefondan çıkarıp diğerine takacak zamanım bile olmadı. Bende misafir olunca fena dağıtıyorum. Kuzenim olsa da iptal oldum resmen :)dennisgo valla merak ettik yaaa
Eki Görüntüle 2560959
dennisgo 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Başlangıç Kilosu (636. Etap) : 81,60
Bitiş Kilosu (650. Etap) : 65,40
Verilen Toplam Kilo : 16,20
Yüzde Olarak Toplam Kayıp : 19,85%
Toplam Süre : 15 Hafta
Ortalama Haftalık Kayıp / % : 1,32%
Ortalama Haftalık Kayıp / gr : 1.080
Sevgili dennisgo 23 Ağustos Temmuz 2019 (636. etap) tarihinde yarışmamıza geri dönmüştür. Bu mezuniyet sonrası dönüştür, deneme süresi uygulanmamıştır.
29 Kasım 2019 (650. etap) tarihinde toplam 16,20 kilo vererek ve 65 kilo olan hedefini 96% oranında yakalayarak başarıyla mezun olmuştur.
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece üyesi olduğu 5. Takıma ve Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Notlar:
- Yarışmacımız yarışmış olduğu dönem zarfında hiç izin kullanmamıştır.
- Bu karne yarışmacımızın ikinci mezuniyet karnesidir. İlk mezuniyet karnesi detayları aşağıda yer almaktadır:
Evet canım evime mi geldim savaş alanı mı belli değil. Taşınma telaşımız var ben bu işlerde çok da başarılı değilimdir dur bakalım nasıl olacak :)Ah canım çok merak ettik valla :/ neyse sevindim iyi olmana hoşgeldin evine :)
İstemek başarmanın yarısı bence.. sen yeter ki iste mutlaka olacaktır :)Darisi başima bir tane bende istiyorum.
Temizlik de yaptım misafir de ağırladım gezdim ve yedim.. ama sahalara döndüm tekrar. Kocama getirdiğim burma kadayıfların bir kısmının altından girdim üstünden çıktım :) ama ne olacak aç gözcülüğün bedelini yine bacaklarım çekecek. Bugün artık evdeyim ve sabahtan beri yine ip atlama modundayım.. yarın sabaha kadar atlayasım var resmen ama gerçekçi değil işte :)
Tebrik ederim canım çok iyiydin bu haftaİvittt bende 3. Oluyordum kıl payı kaçırdım
Kolay gelsin canım çok zor iş taşınmak :/Evet canım evime mi geldim savaş alanı mı belli değil. Taşınma telaşımız var ben bu işlerde çok da başarılı değilimdir dur bakalım nasıl olacak :)
Sağol kuzum uğraşınca oluyormuş valla:))Tebrik ederim canım çok iyiydin bu hafta
Canım iyi olda gerisi önemli değil. Kilo senin için ne ki. Biz hiç yazmayınca kötü bişey olmasından korktuk. Herşey yolundaymış çok şükürSelam kızlar
Ancak girebiliyorum kusura bakmayın. Geldim çok yoğun bir tempo beni karşıladı. Bir yandan evrak işlerim bir yandan taşınma bir de kuzenimin Hollanda da işi varmış o uğradı bir kaç gün onunla geçirdim. Ancak bugün evdeyim ve bakabiliyorum.
herkes iyidir umarım..
yazmadım süre boyunca menülerde kaçamak oldu ama hareket ile bir şekilde dengelediğimi düşünüyorum. + 2 deyim 1 kg tartı farkı 1 de aldım son kaçamaklar ile. Bugün ip atlamaya başladım. Sabahtan beri 2x1500 yaptım. Akşam da 2 bin yaparsam güzel olacak. Bir kaç gün bu tempoda atlayıp sonra günde 750-1000 arasına sabitlemek istiyorum.
Diyet kola hariç süper canım diyet miyet yalan gazlı içeceklerdeKizlarrrr bugünki menümü yaziyim.
Sabah 1.5haslama yumurta 1/2 domates 1parca peynir 5 zeytin 1dilim k.ekmek
Ara limonlu çay
Öğle kis salatasi 1 bardak diyet kola
Ara sekersiz türk kahvesi
Aksam tavuk haslama but .çoban salata 1dilim k.ekmek
Su 2.5 litre
Cherry Mom
Ayy evet kilomu unuttum65,7 anlamadım hedefin mi canım ? Sen 65,5 sun değil mi şuan :))
Diyet kola hariç süper canım diyet miyet yalan gazlı içeceklerde
Ala alahh cidden mi ne gibi bir faydası var acaba bende de migren var yarar mıBen ilac niyetine iciyorum canim. Doktor bolbol kola kahve ic dedi. Bas agrim olunca 1 kola iciyorum geciyor hemen. Bende kola vs.pek sevmiyorum.
Ala alahh cidden mi ne gibi bir faydası var acaba bende de migren var yarar mı
6 lara merhaba dedin galiba canım devamı da gelecektir..Sağol kuzum uğraşınca oluyormuş valla:))
Her şey yolunda canım teşekkürler. Sen nasılsın ?Canım iyi olda gerisi önemli değil. Kilo senin için ne ki. Biz hiç yazmayınca kötü bişey olmasından korktuk. Herşey yolundaymış çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?