Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ah canım çok merak ettik valla :/ neyse sevindim iyi olmana hoşgeldin evine :)

Ya hiç yazamadım kusura bakmayın.. eve gelince yoğundum telefon hatlarımı değiştireceğim bir telefondan çıkarıp diğerine takacak zamanım bile olmadı. Bende misafir olunca fena dağıtıyorum. Kuzenim olsa da iptal oldum resmen :)

dennisgo nerdesin merak ettik.temizlikmi yapiyosun kacamakmi bi yaramazlik yok insallah
Temizlik de yaptım misafir de ağırladım gezdim ve yedim.. ama sahalara döndüm tekrar. Kocama getirdiğim burma kadayıfların bir kısmının altından girdim üstünden çıktım :) ama ne olacak aç gözcülüğün bedelini yine bacaklarım çekecek. Bugün artık evdeyim ve sabahtan beri yine ip atlama modundayım.. yarın sabaha kadar atlayasım var resmen ama gerçekçi değil işte :)

Bugün çok tempolu bir gün geçirmekteyim Eşimi kırmak istemedim sabah kahvaltıya gittik hiç zorlanmadım sanırım alıştım
Sabah 10.30 3 çatal kıymalı yumurta bol maydonoz yeşillik 2 dilim peynir ve bir cimcik çok küçük bir parça tırnak pide
Ara yok
Ögle yok
Ara 15.45 10 adet fındık
Akşam dışarda yicez arkadaşlarla tavuk şiş yemeği düşünuyorum başka bi fikrim yok yatmadan da elma yerim fırsat bulmuşken yazmak istedim herkeze bol eksiler dilerim

Canım iyi olda gerisi önemli değil. Kilo senin için ne ki. Biz hiç yazmayınca kötü bişey olmasından korktuk. Herşey yolundaymış çok şükür

Kizlarrrr bugünki menümü yaziyim.
Sabah 1.5haslama yumurta 1/2 domates 1parca peynir 5 zeytin 1dilim k.ekmek

Ara limonlu çay

Öğle kis salatasi 1 bardak diyet kola

Ara sekersiz türk kahvesi

Aksam tavuk haslama but .çoban salata 1dilim k.ekmek

Su 2.5 litre
Cherry Mom

Diyet kola hariç süper canım diyet miyet yalan gazlı içeceklerde

Ala alahh cidden mi ne gibi bir faydası var acaba bende de migren var yarar mı

Valla canim bende ilk doktor söyleyince sasirmistim. Benim beynimdeki bos sıvısı azaldi kafa basincim coktu. Kafeinli icecekler bu siviyi tamamliyormus. Oyüzden gunde 2 fincan kahve cay ve kola iç dediler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…