Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bencede en iyisi uzun süre sürdürülebilir bir tempo yakalamak yoksa iki üç ay versem ne olacak

dennisgo yeni evin hayırlı olsun. Ben de eşime dedim eve baktıralım varsa birsey değiştirelim ablamda astım var ona dönmesinden korkuyorum.
Bir ay önce ciğerlerde viral enfeksiyon ve kulak iltihabı olmuştu hırıltı ondan demişlerdi 2 günde geçti ama şimdi birkaç gün içinde balgamlı öksürük ve hırıltı başladı yine. Neden oluyor insanlarla pek temasimiz yok ama çarşıya pazara da götürmesem mi acaba, evde mi birşey var nedenini bulmak istiyorum ama burada semptomlari tedavi ediyorlar genelde.

Z Zynpelf daha 16 aylık son 4 ayda 4 kez hasta oldu ben de gerilmeye başladım hu durumdan.

Bende de her değişik gündem ekstra kilo olarak döner bu da öyle bir süreç belki ama yakında düzene girer diye umuyorum. Daha çok vermek istemekten daha çok almak istememeye ne zaman geçtim hiç anlamadım :)

Haftaya yine 3-5 bin ip atlamaya dönersem süper olur. Benim vücut sopa istiyor. Atlamazsan zıplamazsan sana kilo verme yok diyor :)

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…