- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.701
Ama hiç olmadığı kadar da iş yapıyorum onu neden artı yazmıyor vücut. Hani ev işi spor sayılmaz ama ben o kadar kapasitemin üstüne çıktım ki bence kesinlikle spor olarak algılamalı vücut.Aynen canım haksızda sayılmaz ani oldu spordaki düşüş :)
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım sen nasilsin hos buldukHoşgeldin canım nasılsın
Geçmiş olsunsesli güldüm geri dönüş olacak canım kendi sayfamda var çok güzel başladım bir sürü şey oldu düzenim bozuldu pazartesi oğlum kbb den ameliyat olacak haftaya evde olucam kendi düzzenimi oturtmaya çalışıcam yoksa böyle olmuyo düzensizlik çok kötü bi şey
çok teşekkür ederim inşallahGeçmiş olsun
Tez zamanda şifa bulsun inşallah.
Aşırıya kaçmasak mi acaba sporda bırakınca gumleyecez ben bu tempoda çok uzun gidemem daha önceki deneyimlerimden biliyorum kendimi. Inşallah ben yorulup bıkmadan zayıflarım da kurtulurumAma hiç olmadığı kadar da iş yapıyorum onu neden artı yazmıyor vücut. Hani ev işi spor sayılmaz ama ben o kadar kapasitemin üstüne çıktım ki bence kesinlikle spor olarak algılamalı vücut.
Tamam anlaştık canım.Yarış nerde ben orada yarışalım
Zaten canım hiç bir diyetisyen ideal kiloya gelene kadar yürüyüş dışında spor yaptırmıyor.Aşırıya kaçmasak mi acaba sporda bırakınca gumleyecez ben bu tempoda çok uzun gidemem daha önceki deneyimlerimden biliyorum kendimi. Inşallah ben yorulup bıkmadan zayıflarım da kurtulurum
Geçmiş olsun canımBiz hastaneye geldik kızlar Emre'nin halsizliği arttı şarjım çok azLeyl-i-fer sen niye girmedin halen kuzum
Bizde o yüzden geldik canım kreşden belki geçti bakalımKizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.
Yaa çok üzüldüm çok dikkat edin, çok geçmiş olsunKizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.
Bize de haber verBizde o yüzden geldik canım kreşden belki geçti bakalım
Geçmiş olsun
Yaa çok üzüldüm çok dikkat edin, çok geçmiş olsun
Bize de haber ver
Amiin Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah hele ki çocuklaraSagol kuzum sende hamilesin valla evden disari cikma burnu akana bile yaklasma. maske kullan.Cok emek verdin bebegine rabbim sana yasatmasin
Bizde o yüzden geldik canım kreşden belki geçti bakalım
Geçmiş olsun
Öyle olsa ne güzel olur yarın temizlikçi gelicek birlikte temizlik yapıcaz gün boyu bence de spor sayılmalıAma hiç olmadığı kadar da iş yapıyorum onu neden artı yazmıyor vücut. Hani ev işi spor sayılmaz ama ben o kadar kapasitemin üstüne çıktım ki bence kesinlikle spor olarak algılamalı vücut.
Çok geçmiş olsun canımKizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.
Ya okula yeni girdiği için birde kış tez zamanda iyileşir hafta sonu toplayacak hafta içi tekrar buluşacak bağışıklık sistemi alışana kadar böyle oluyor geneldeBizde o yüzden geldik canım kreşden belki geçti bakalım
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?