Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun
Tez zamanda şifa bulsun inşallah.

Ama hiç olmadığı kadar da iş yapıyorum onu neden artı yazmıyor vücut. Hani ev işi spor sayılmaz ama ben o kadar kapasitemin üstüne çıktım ki bence kesinlikle spor olarak algılamalı vücut.
Aşırıya kaçmasak mi acaba sporda bırakınca gumleyecez ben bu tempoda çok uzun gidemem daha önceki deneyimlerimden biliyorum kendimi. Inşallah ben yorulup bıkmadan zayıflarım da kurtulurum

Aşırıya kaçmasak mi acaba sporda bırakınca gumleyecez ben bu tempoda çok uzun gidemem daha önceki deneyimlerimden biliyorum kendimi. Inşallah ben yorulup bıkmadan zayıflarım da kurtulurum
Zaten canım hiç bir diyetisyen ideal kiloya gelene kadar yürüyüş dışında spor yaptırmıyor.
İdeal kiloya inince veya yaklaşınca başlatıyorlar.
O yüzden de ben çok abartmadan yapmayı planlıyorum.

Kizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.

Bizde o yüzden geldik canım kreşden belki geçti bakalım
Geçmiş olsun

Yaa çok üzüldüm çok dikkat edin, çok geçmiş olsun
Bizde o yüzden geldik canım kreşden belki geçti bakalım
Geçmiş olsun
Bize de haber ver

Yaa çok üzüldüm çok dikkat edin, çok geçmiş olsun

Bize de haber ver

Sagol kuzum sende hamilesin valla evden disari cikma burnu akana bile yaklasma. maske kullan.Cok emek verdin bebegine rabbim sana yasatmasin

Ama hiç olmadığı kadar da iş yapıyorum onu neden artı yazmıyor vücut. Hani ev işi spor sayılmaz ama ben o kadar kapasitemin üstüne çıktım ki bence kesinlikle spor olarak algılamalı vücut.
Öyle olsa ne güzel olur yarın temizlikçi gelicek birlikte temizlik yapıcaz gün boyu bence de spor sayılmalı

Çok geçmiş olsun canım

Kizlar bugunki menum.

Sabah 3 tane sigara böregi çay (hastanede)

Ara 2 mandalina limonlu cay 1kasik keciboynuzuözü karabiberli

Ögle 1 tas yesilmercimek corbasi kiymali 1 dilim ekmek 1 portakal

Ara 2 mandalina

Aksam 1 tas yesilmercimek corbasi kiymali
1 diş sarimsak. Limonlu cay icerim.
2 litre su

Yatmadan 1 tatli kasigi kestane bali yerim.
Bu listelerle kilo veremiyecegimi biliyorum ama biran önce iyilessem baska istegim yok.
Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…