Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım ben de alışveriş yapıcam bol bol. Alışverişten zevk almak istiyorum bi yerlerimi kapatsın diye beğenmediğim halde almak değil.
Çoook keyifli olacak bende sabırsızlanıyorum :))
Eşime diyorumda 2 aya kartlarını patlacağım

Kızlar ben bu akşam cozuttum.
Kızımın doğum günüydü.
Ama yarın hemen telafi edeceğim.
Pazartesiye eksi geleceğim.
Bu gün 91.7 kg. dım.
Haftaya li hedefim 90.5 kg.
Kızının doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yaşları olsun.
Pazartesiye kadar durumu toparlarsın canım bence

Kızlar ben bu akşam cozuttum.
Kızımın doğum günüydü.
Ama yarın hemen telafi edeceğim.
Pazartesiye eksi geleceğim.
Bu gün 91.7 kg. dım.
Haftaya li hedefim 90.5 kg.
hemen toparlarsın güzel eksi gelmiştin ödül niyetine olsun :)
kızınınn doğum günü de kutlu olsun sağlıkla büyüsünler

Kızlar uygulamadan mı giriyorsunuz ben google dan giriyorum her seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum
Bende chrome yüklü ordan giriyorum otomatik açılıyor Google dada vardır o özellik sayfaya girdiğinde uyarı çkkmıyor mu şifre kaydedilsin / kaydedilmesin diye ?

Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda iyileşin inşallah.
Aman dikkat edelim.
Ama okullardan maalesef bulaşıyor.

Sagol canim benim evet okullardan yayiliyor malesef . Ben oglumu 11 12 gundur gondermiyorum digerlerine bulasmasin diye ama hasta hasta gönderen cok veli var. Allah yardimcimiz olsun

Bizde esimden uzak duruyoruz insallah ilaclar iyi gelir. Gece uykusu haram oldu

Yaa kızlar bu hastalık halsizlikle mi başlıyo? Bi halsizlik çöktü üstüme hafiften de boğazım ağrıyo korktum birazcık
Deme öyle Allah korusun normal gripte olabilir.uyku halsizlik hali normal hamilelikte ama boğaz ağrısı için bir görünn istersen gerçi artık ilaçta kullanamayacaksın

Yaa kızlar bu hastalık halsizlikle mi başlıyo? Bi halsizlik çöktü üstüme hafiften de boğazım ağrıyo korktum birazcık

Canim bizim oglanin halsizlik burun akintisi ile basladi. benim basagrisi burunakintisiyla.Elma sirkesi gargarasi yap sürekli bogazlarina kadar. Biraz suyla elma sirkesini karistir gargara yap mikrop varsada aşagi inmesin. Hasta olmasanda eger tansiyon problemin yoksa bol bol sirkeli turşu tüket.caylarini limonlu ilik ić .ayrica sarimsak ye.dogal antibiyotik

Deme öyle Allah korusun normal gripte olabilir.uyku halsizlik hali normal hamilelikte ama boğaz ağrısı için bir görünn istersen gerçi artık ilaçta kullanamayacaksın
Greyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım

Aşırıya kaçmasak mi acaba sporda bırakınca gumleyecez ben bu tempoda çok uzun gidemem daha önceki deneyimlerimden biliyorum kendimi. Inşallah ben yorulup bıkmadan zayıflarım da kurtulurum
Evet normalin üstüne çıksan bile ideal kiloya gelince kademeli azaltıp sonunda sürdürülebilir bir spor noktasında sabitlemek lazım. Ben direk kestiğim için böyle oldu eski düzene dönünce toparlarım bence

Çoook keyifli olacak bende sabırsızlanıyorum :))
Eşime diyorumda 2 aya kartlarını patlacağım
Gerçekten öyle olacak.

Greyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım
Çok dikkat et tatlım. Hamilelikte hastalık zor oluyo. İlaç da kullanamadığı için. Doğal yöntemlerle meyvelerle atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…