- 23 Mart 2016
- 29.864
- 90.328
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.781
Çoook keyifli olacak bende sabırsızlanıyorum :))Evet canım ben de alışveriş yapıcam bol bol. Alışverişten zevk almak istiyorum bi yerlerimi kapatsın diye beğenmediğim halde almak değil.
Kızının doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yaşları olsun.Kızlar ben bu akşam cozuttum.
Kızımın doğum günüydü.
Ama yarın hemen telafi edeceğim.
Pazartesiye eksi geleceğim.
Bu gün 91.7 kg. dım.
Haftaya li hedefim 90.5 kg.
hemen toparlarsın güzel eksi gelmiştin ödül niyetine olsun :)Kızlar ben bu akşam cozuttum.
Kızımın doğum günüydü.
Bu gün 91.7 kg. dım.
Bizimki 6 aylıktan beri böyle şu anda her akşam yatmadan allerset şurup veriyorum ve burun spreyi hasta değil olmasın diye doktor yine de hasta olursa önleyici astım tedavisi başlatıcakSeninle aynı durumda ben varım 16 aylık, bir ay önce ilk kez o hırıltı oldu, şimdi tekrar etti
Çok mantıklı o parayı kıyafete harcamakHep beraber inşallah. Azıcık sıkacağız kendimizi sonra doğru alışverişe. Yiyemediklerimin parasını kıyafete harcayacağım
Beni hatırla gibi bi seçenek olması gerek o zaman açık kalır hesapKızlar uygulamadan mı giriyorsunuz ben google dan giriyorum her seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum
Bende chrome yüklü ordan giriyorum otomatik açılıyor Google dada vardır o özellik sayfaya girdiğinde uyarı çkkmıyor mu şifre kaydedilsin / kaydedilmesin diye ?Kızlar uygulamadan mı giriyorsunuz ben google dan giriyorum her seferinde giriş yapmak zorunda kalıyorum
Bir bakayımBeni hatırla gibi bi seçenek olması gerek o zaman açık kalır hesap
'ye sen ye hiç üzülme bayrak bendeKızlar ben bu akşam cozuttum.
Kızımın doğum günüydü.
Bu gün 91.7 kg. dım.
Geçmiş olsun canım.
Tez zamanda iyileşin inşallah.
Aman dikkat edelim.
Ama okullardan maalesef bulaşıyor.
İyi akşamlar, ne çok muhabbet dönmüş oku oku bitiremedim. Bugün dışarıdaydım pek bakamadım.
Aynen öyle. 1hafta ip atlar halleder.
Çok geçmiş olsun canım.
3bin 5bin iple halledersin canım. Taşınma telaşı karışıklığı sebebiyle oldu tabi. Bi de o durumda yemek yapmakla uğraşamazdın, onun yerine el altında olan neyse ona yöneliyorsun mecbur. Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni ev. İçinde hep mutlu ol, anne ol.
Ah canım çok geçmiş olsun. Eşimde oldu geçen sene. Kendini yatak odasına karantinaya almıştı. Bizi yaklaştırmamıştı hiç kendine. Allah yardımcınız olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallah
Çocuklar hiç hasta olmasa yaa. İlaçlar iyi gelir bir an önce toparlar inşallah emrecim
Deme öyle Allah korusun normal gripte olabilir.uyku halsizlik hali normal hamilelikte ama boğaz ağrısı için bir görünn istersen gerçi artık ilaçta kullanamayacaksınYaa kızlar bu hastalık halsizlikle mi başlıyo? Bi halsizlik çöktü üstüme hafiften de boğazım ağrıyo korktum birazcık
Yaa kızlar bu hastalık halsizlikle mi başlıyo? Bi halsizlik çöktü üstüme hafiften de boğazım ağrıyo korktum birazcık
Deme öyle Allah korusun normal gripte olabilir.uyku halsizlik hali normal hamilelikte ama boğaz ağrısı için bir görünn istersen gerçi artık ilaçta kullanamayacaksın
Greyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırımCanim bizim oglanin halsizlik burun akintisi ile basladi. benim basagrisi burunakintisiyla.Elma sirkesi gargarasi yap sürekli bogazlarina kadar. Biraz suyla elma sirkesini karistir gargara yap mikrop varsada aşagi inmesin. Hasta olmasanda eger tansiyon problemin yoksa bol bol sirkeli turşu tüket.caylarini limonlu ilik ić .ayrica sarimsak ye.dogal antibiyotik
İnşallah canım dikkat et kendineGreyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım
Evet normalin üstüne çıksan bile ideal kiloya gelince kademeli azaltıp sonunda sürdürülebilir bir spor noktasında sabitlemek lazım. Ben direk kestiğim için böyle oldu eski düzene dönünce toparlarım benceAşırıya kaçmasak mi acaba sporda bırakınca gumleyecez ben bu tempoda çok uzun gidemem daha önceki deneyimlerimden biliyorum kendimi. Inşallah ben yorulup bıkmadan zayıflarım da kurtulurum
Çoook keyifli olacak bende sabırsızlanıyorum :))
Eşime diyorumda 2 aya kartlarını patlacağım
Çok dikkat et tatlım. Hamilelikte hastalık zor oluyo. İlaç da kullanamadığı için. Doğal yöntemlerle meyvelerle atlatırsın inşallahGreyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?