Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynenn canım sağol valla öğrenmiş olduk geçmiş olsun bugün nasılsın domuz gribine özel ilaç vardı ondan verdi mi doktor .bu hastalıktada 24 saat içinde gitmek gerekmiş doktora siz geç gittiniz

Canim gece cok zor gecti. Oglan 1 haftadir antibiyotik kullandigindan daha iyi ama doktor yinede koruyucu antibiyotik verdi tekrarlamasi olasiligi icin. Benim baya ilerledi suratimin sol tarafi zonkluyor resmen bende dün basladim antibiyotige sanki bugun daha iyiyim.

İşe yarar inşallah kuzum çok çektiniz ya

Kilom 92.5 internet paketim bitti kızlae komşumdan bağlandım şu an yenilendiğinde günlül bildirime devam edeceğim
Canım selam kilo bildirimi için geç kaldın :)
Olabilir böyle şeyler ama yinede ben ihmal görüyorum lütfen listenin sorumluluğuna göre hareket edelim çünkü sadece bireysel ilerlemiyoruz ne güzelde kilo vermişsin ama cuma günü bildirim olmadığı için 0 sayılıp kişi sayısına bölündü ortalama alt üst :/ yine bu cuma önceki hafta bildirimi yapmadığın için 2 ye bölünecek
İnternetin azaldığını biliyorsundur önceki gün yazsaydınn böyle böyle kilom şu giremezsem bilginiz olsun.. onun dışında zateen menülerini bazen ya yazıyor ya yazmıyorsun yada yazıp hemen çkıyorsun kabul ettiğin kurallarımız hiçte böyle değil tatlım. Umarım daha sık seni görürüz seni bundan sonra :)

Kusura bakmayın tekrarı olmaz inşallah daha sık girmeye çalışacağım

Kizlar bugünki menüm.

Sabah çorba 1 dilim ekmek 2 mandalina 1 kasik keciboynuzu özü karabiberli

Ara sekersiz limonlu çay

Ögle corba 1 tane portakal

Aksam 1 yumurtayla omlet 1 dilim ekmek .portakal suyu.

2litre su ( 1kasik kestane balı)

Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…