- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #324.801
Aslında diyet spor beraber gidiyor canım ama ideal kiloyu gelip bırakacağın sporu yaptırmıyorlar benim bildiğim..Zaten canım hiç bir diyetisyen ideal kiloya gelene kadar yürüyüş dışında spor yaptırmıyor.
İdeal kiloya inince veya yaklaşınca başlatıyorlar.
O yüzden de ben çok abartmadan yapmayı planlıyorum.
Geçmiş olsun canım.Biz hastaneye geldik kızlar Emre'nin halsizliği arttı şarjım çok az @Leyl-i-fer sen niye girmedin halen kuzum
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsınız..Kizlar iyi aksamlar tahlil sonuclarimiz cikti domuz gribi olmusuz. Oglumdanda bana gecmis.doktor cok salgin şuan dedi. Antibiyotik tedavisine başladik.oglum gecen haftadan beri antibiyotik kullandigindan enfeksiyon daha az cikti ama ben kullanmadigimdan tamamen beni ele gecirdi. Yazma nedenim aramizda cocuklari olan hamile olan arkadaslar var dikkatli olun evde gecistirmeyin antibiyotik kullanmak iyi degil ama gerekincede kullanmak lazimmiş.
Öyle olsa ne güzel olur yarın temizlikçi gelicek birlikte temizlik yapıcaz gün boyu bence de spor sayılmalı
tahliller pazartesiye kaldı sanırım ama doktor da tecrübesi ile tahmin ediyor sonuçta şimdiden geçmiş olsunGeldik kızlar sağolun .. doktor yüzde 99 influenza dedi ama tahlil sonucunu bilmiyoruz tabi ateşinin olmayışı iyi dedi boğazında kızarıklık varmış sprey ve doğal bir ilaç verrdi ateş olursa tekrar getirin dedi
Ben de iki gündür kahvaltıda Nutellaya düşmüşüm ki sorma.. cezası büyük ama spor yapacak insan yok şimdilik.. bu sabah kendim için bir şey yapacağım ve yemeyeceğim Nutella :)bugün
Öğlen: 1 tabak tavuk sote, 1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara: 10 fındık, yarım persimon
Akşam: 1 bardak süt, 1 dilim tam tahıllı ekmek üstüne ev yapımı peynir, 1 büyük kaçamak
Spor 1.5 saat yürüyüşCherry Mom
Akşama kadar ne güzel yemişim dedim, yemekten sonra maalesef çikolataya düştüm. Üstüne çıkıp 1m5 saat yürüdüm ama ise yaradı mı bilmiyorum.
Ben yes yazdım telefon kendince düzeltmiş sizi yeşiller yapmış.. az önce yazarken de yaş diye düzeltti. Seç beğen al yaş fit mi yeşil fit mi :)Yeşil fit
Kızının doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşları olsun beraberce geçireceğinizKızlar ben bu akşam cozuttum.
Kızımın doğum günüydü.
Ama yarın hemen telafi edeceğim.
Pazartesiye eksi geleceğim.
Bu gün 91.7 kg. dım.
Haftaya li hedefim 90.5 kg.
ben de bütün gün yoktum. Sanmayın ki iş yapıyordum önce dışarıdaydım yeğenime çam ağaçları için süs alıyordum :) sonra eve geldim akşam yemeği yedim 6 gibi dükkanı kapattım dedim ama ilerleyen saatlerde elim arada kaçamaklara kaydı aşırdığım için miktar da bilemiyorum ama umarım az yemişimdir :)İyi akşamlar, ne çok muhabbet dönmüş oku oku bitiremedim. Bugün dışarıdaydım pek bakamadım.
Aynen öyle. 1hafta ip atlar halleder.
Çok geçmiş olsun canım.
3bin 5bin iple halledersin canım. Taşınma telaşı karışıklığı sebebiyle oldu tabi. Bi de o durumda yemek yapmakla uğraşamazdın, onun yerine el altında olan neyse ona yöneliyorsun mecbur. Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni ev. İçinde hep mutlu ol, anne ol.
Ah canım çok geçmiş olsun. Eşimde oldu geçen sene. Kendini yatak odasına karantinaya almıştı. Bizi yaklaştırmamıştı hiç kendine. Allah yardımcınız olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallah
Çocuklar hiç hasta olmasa yaa. İlaçlar iyi gelir bir an önce toparlar inşallah emrecim
Ben eşyaları yerleştirirken fenalık geldi. Ne almışım be arkadaş. 36 /44 arası her beden kot ve üst mevcut.. çok da veremiyorum büyük bedenleri ama buna rağmen 2 büyük poşet verilecek eşya ayarladım.. yalnız katla yerleştir katla kaldır fenalık geldi.. şu an eşim ev için bir şey almayı önerdiğinde bile hiç gerek yok bir süre bir şey almayalım diyorum fenalık geldi evdeki kalabalıktan..Çoook keyifli olacak bende sabırsızlanıyorum :))
Eşime diyorumda 2 aya kartlarını patlacağım
Geçmiş olsun canım umarım basit bir soğuk algınlığıdır hızlıca toparlarsın..Yaa kızlar bu hastalık halsizlikle mi başlıyo? Bi halsizlik çöktü üstüme hafiften de boğazım ağrıyo korktum birazcık
Greyfurt candır ama biraz fazla acıdır :)Greyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım
Çok iyi menüKizlar bugunki menum.
Sabah 3 tane sigara böregi çay (hastanede)
Ara 2 mandalina limonlu cay 1kasik keciboynuzuözü karabiberli
Ögle 1 tas yesilmercimek corbasi kiymali 1 dilim ekmek 1 portakal
Ara 2 mandalina
Aksam 1 tas yesilmercimek corbasi kiymali
1 diş sarimsak. Limonlu cay icerim.
2 litre su
Yatmadan 1 tatli kasigi kestane bali yerim.
Bu listelerle kilo veremiyecegimi biliyorum ama biran önce iyilessem baska istegim yok.
Cherry Mom
Ya sen beni rahatlat kendin ver klocukları.'ye sen ye hiç üzülme bayrak bende
Diyetisyenler sadece yürüyüş veriyorlar.Aslında diyet spor beraber gidiyor canım ama ideal kiloyu gelip bırakacağın sporu yaptırmıyorlar benim bildiğim..
Benim diyetisyen genelde 3 gün 45 dakika yürüyüş önerir, kendisine gelip ne bileyim 80 kg olan ve günde 3 saat spor yapıyorum diyen birisine içinden ne yapacağım 4 saat spor mu önereceğim şimdi diyor onu biliyorum :)
Kızının doğum günü kutlu olsun. Nice mutlu yaşları olsun.
Pazartesiye kadar durumu toparlarsın canım bence
hemen toparlarsın güzel eksi gelmiştin ödül niyetine olsun :)
kızınınn doğum günü de kutlu olsun sağlıkla büyüsünler
Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlarsınız..
tahliller pazartesiye kaldı sanırım ama doktor da tecrübesi ile tahmin ediyor sonuçta şimdiden geçmiş olsun
Ben de iki gündür kahvaltıda Nutellaya düşmüşüm ki sorma.. cezası büyük ama spor yapacak insan yok şimdilik.. bu sabah kendim için bir şey yapacağım ve yemeyeceğim Nutella :)
Ben yes yazdım telefon kendince düzeltmiş sizi yeşiller yapmış.. az önce yazarken de yaş diye düzeltti. Seç beğen al yaş fit mi yeşil fit mi :)
Kızının doğum günü kutlu olsun canım nice güzel yaşları olsun beraberce geçireceğiniz
ben de bütün gün yoktum. Sanmayın ki iş yapıyordum önce dışarıdaydım yeğenime çam ağaçları için süs alıyordum :) sonra eve geldim akşam yemeği yedim 6 gibi dükkanı kapattım dedim ama ilerleyen saatlerde elim arada kaçamaklara kaydı aşırdığım için miktar da bilemiyorum ama umarım az yemişimdir :)
Ben eşyaları yerleştirirken fenalık geldi. Ne almışım be arkadaş. 36 /44 arası her beden kot ve üst mevcut.. çok da veremiyorum büyük bedenleri ama buna rağmen 2 büyük poşet verilecek eşya ayarladım.. yalnız katla yerleştir katla kaldır fenalık geldi.. şu an eşim ev için bir şey almayı önerdiğinde bile hiç gerek yok bir süre bir şey almayalım diyorum fenalık geldi evdeki kalabalıktan..
Geçmiş olsun canım umarım basit bir soğuk algınlığıdır hızlıca toparlarsın..
Greyfurt candır ama biraz fazla acıdır :)
Teşekkür ederim kızlar.Günaydın 5. Takım güzelleri, güzel haftasonları
.
Z Zynpelf kızının yaş günü kutlu olsun.
Evde 12 litre süt vat bugün peynir yoğurt ne bulursak yapıcaz artık.
hezeyan5381 Çok geçmiş olsun zamanla değişir belki. Bizimkinin keyfi yerinde burum akıntısına çevirdi galiba grip gibi birşey umarım öyledir..
Greyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım
Greyfurta dadanmaya başladım göz kapaklarım falan ağırlaştı inşallah yarına toparlanırım
Ye canım ye cuma günü aramızdaki fark iyice açılsın şöyleeBenim dünkü menü berbat yazmasam daha iyi sanırım
Ay Allah'ım neler var bilmediiğimizBen bundan 8 yil once ilac kullanirken greyfurt yemistim 2 saat sonra yüzüm kıpkirmizi oldu
megerki greyfurt ilacin etkisini 10 15 kata cikariyormus hastanelik olmustum. Greyfurtun kan sulandirici etkisi var diye biliyorum eger ilac kullaniyorsan yeme bence.
Sağol canımtahliller pazartesiye kaldı sanırım ama doktor da tecrübesi ile tahmin ediyor sonuçta şimdiden geçmiş olsun
Sağol canım
Evet pazartesi ama doktor net konuştu zaten.
Sanki bugün daha iyi dün rekor kırdı hiç ilaç falanda almamıştı ama akşam 7den sabah 7 ye uyudu hiç oğluma göre bişey değil.uyandığındada keyifli kalktı vücut dinlendi galiba iyi gelmiş gibi bakalım.
Ay Allah'ım neler var bilmediiğimiz
Teşekkür ederim canımİyi akşamlar, ne çok muhabbet dönmüş oku oku bitiremedim. Bugün dışarıdaydım pek bakamadım.
Aynen öyle. 1hafta ip atlar halleder.
Çok geçmiş olsun canım.
3bin 5bin iple halledersin canım. Taşınma telaşı karışıklığı sebebiyle oldu tabi. Bi de o durumda yemek yapmakla uğraşamazdın, onun yerine el altında olan neyse ona yöneliyorsun mecbur. Bu arada hayırlı uğurlu olsun yeni ev. İçinde hep mutlu ol, anne ol.
Ah canım çok geçmiş olsun. Eşimde oldu geçen sene. Kendini yatak odasına karantinaya almıştı. Bizi yaklaştırmamıştı hiç kendine. Allah yardımcınız olsun bi an önce iyileşirsiniz inşallah
Çocuklar hiç hasta olmasa yaa. İlaçlar iyi gelir bir an önce toparlar inşallah emrecim
Aynenn canım sağol valla öğrenmiş olduk geçmiş olsun bugün nasılsın domuz gribine özel ilaç vardı ondan verdi mi doktor .bu hastalıktada 24 saat içinde gitmek gerekmiş doktora siz geç gittinizEvet canim yasadikca ögreniyoruz malesef. Allahtan bu forumlar varda başimiza gelenleri paylasabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?