Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar. Bu sene hastalıklar felaket ağır geçiyor sanırım normalde olsa antibiyotik kullanmaya başladım ertesi gün biraz rahatlarım ama şimdi daha da kötüye gidiyor . Uyuyamıyorum ya boğazım ağrıyor kuru öksürük falan 🤒🤧😷
Aynen canım çok geçmiş olsun dinlenmeye çalış :/

Allah yeni yilda hepimize onceki yillarimizdan daha saglikli 🤩daha mutlu🥰 daha fit🤐olmayi (sevdiklerimizle birlikte) nasip etsin 🤲
Aminnn

Canım ya kabak çorbası yada ananas tam karar veremedim 3 gün yapicam . Şimdi hastaneden geldim faranjit im azmış hava verdiler falan ben yarın daha ayrıntılı anlatırım 😘😘
Çok geçmiş olsun canım.
Ben yeni yıla gergin başladım 🤧 eşim evdeyken yarın yerine bugün onunla kese görmeye gideyim dedim. Kendi doktoruma değil burada yakın bi hastaneye gittim. 5mm bi alan var kese de olabilir kanama alanı da olabilir dedi korkuttu beni 🥺 ama usg ye bakıyorum gayet kese 🤷🏻‍♀️
Canım kendi doktorundan şaşma böyle durumlarda. İlk hamileliğimde doktora karar veremedim bir kaç ayrı doktora gitmiştim. Hepsi ayrı bişeyler söylemişti. Zaten ilkte acemilik oluyo. Evham yapıyorsun elinde olmadan. Sen kalbini ferah tut canım. Herşey güzel gidecek inşallah.

bizde de öyle deniz biliyormusun gelinimize benim çocuklar hala derler birisi yengeniz dese o kim diye sorarlar o bizim halamız diye
Ne güzel kaptanım. Aile olmak nedeniyle gelen ilişkilerden farklı çocukların kendisi birine yakın hissedip teyze/ hala yapması bence çok güzel bir durum..

Günaydın arkadaşlar. Bu sene hastalıklar felaket ağır geçiyor sanırım normalde olsa antibiyotik kullanmaya başladım ertesi gün biraz rahatlarım ama şimdi daha da kötüye gidiyor . Uyuyamıyorum ya boğazım ağrıyor kuru öksürük falan 🤒🤧😷

Cok gecmis olsun canim. Valla bende antibiyotik kullandim dün ve bu sabah hehhh iyilestim derken tekrar öksürmeye burnun akmaya basladi tekrarliyor sanirim.

Aminnn

Çok geçmiş olsun canım.

Canım kendi doktorundan şaşma böyle durumlarda. İlk hamileliğimde doktora karar veremedim bir kaç ayrı doktora gitmiştim. Hepsi ayrı bişeyler söylemişti. Zaten ilkte acemilik oluyo. Evham yapıyorsun elinde olmadan. Sen kalbini ferah tut canım. Herşey güzel gidecek inşallah.
İnşallah öyle olur zaten ben ne yaparsam yapayım nasipte ne varsa o olacak saldım gitti o yüzden 🙈

Selam kızlar nasılsınız
Bugün bütün gün başım ağrıdı durdu 🤦yazamadım yılbaşı kazası yok değil mi :))
Geçmiş olsun canım. Basit bir kaza değil zincirleme trafik kazası oldu bende. Ama hiç pişman değilim :) önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Neyse ki listede değilim haftaya yılbaşı gecesindeki kiloma döner oradan da aşağı gitmeye başlarım umarım. Bugün kesin spora başlıyorum ama ne yapacağıma ilerleyen saatlerde karar vereceğim. Sen nasıl geçirdin yılbaşında kaza oldu mu :)

Selamlar yeni yilin ilk gününde ormanda yürüyüş yaptık. Bugün kahvaltıyı 10 gibi yaptım ve pazardan beri çok yediğim için de hafif tuttum. Şu anda çok açım ama dayanıp akşam 5 gibi akşam yemeği yiyecegim Bir kaç gün zorlansam da idare edip diyet moduna alışırsam gerisi gelecek. Cumaya en kötü sabit olabilmek istiyorum.
Yeni yıl için güzel bir başlangıç olmuş canım umarım devamı da gelir. Sınav için tebrikler ayrıca.. ben de dün çok zorlandım bu abur cuburlar ne çabuk alışkanlık yapıyor. Bir gece önce sınırsız yediğim için dün sürekli kaçamak yapmak istedim ama neyse ki dereotu kemirerek atlattım krizleri :)

İnşallah öyle olur zaten ben ne yaparsam yapayım nasipte ne varsa o olacak saldım gitti o yüzden 🙈
Canım
Biraz kafan karışmış ve gerilmişsin ama bence bu haftalarda normal.. bazen doktorun karakteri de gerilimi arttırıp azaltabiliyor. En iyisi kendi doktorunla ilerlemek.. zaten kafamız karışmaya pek müsait başka doktorlar ile kendimize eziyet etmeyelim :) umarım kalp sesi ile keseyi de görür kendi doktorunda rahatlarsın..

günaydınlarr yeni bir yıldan selamlar hepinize
yeni yılda yaklaşık 2 aydır tartılmıyordum bu sabah tartıldım bir facia izinden dönebilmem için çok kilo vermem lazım çokkkkk ama bugün hurma detoksuna başladım bir an önce iştahıma dizgin vurmam gerekiyor bugün buna dayanırsam herşey yoluna girecek
Mutlu yıllar kaptanım.

Selamlar

Önce okumaya başladım ama çok birikmiş dünkü menümü yazayım fırsat buldukça okumaya devam

Sabah yarım avokado, 1 haşlanmış yumurta, 1 avuç ceviz, 1 lokma ekmek, kahve
Ara 1 mandalina
Akşam tavuk eti, beyaz peynirli kereviz sapı çorbası

Su bilemiyorum altan
Spor maalesef
Ne güzel menü.
Afiyet olsun.

Günaydın kızlar
Herkese iyi yıllar. Biraz abartmış olabilirim yeme içmeyi ama yeniden sahalara döndüm spor ne yaparım bugün bilmiyorum ama dünden beri haliyle beslenmem gayet iyi.. ama yeniyıl akşamı dünyaları yediğim ve içtiğim için dün hiç acıkmamam normaldi bence..
Yeme canım.
Yiğince pişman oluyoruz .
Yemeyelim güzel kıyafetler alalım giyelim.
Yaz geliyor.
Yaza bomba gibi çıkalım.

Yeme canım.
Yiğince pişman oluyoruz .
Yemeyelim güzel kıyafetler alalım giyelim.
Yaz geliyor.
Yaza bomba gibi çıkalım.
Aynen canım 1 günlük mutluluk 1 aylık eziyete dönmesin.. ama kayışı kopardım ne bulursam yedim içtim o akşam. Ama şimdi dengeleme zamanı besinlerle dengeleriz ama sporla mutlaka desteklememiz lazım böyle kaçamakları.. tartıdaki kilo değil giysileri referans almak lazım biraz da. Yeni yıla kalın girdim bence incelemek için de spor şart :)

Back
X