Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Basit bisey derken?

Cabuk gecer inşallah canim

Geç oldu ama yazmadan yatmak istemedim şimdi yatağa girdim malum annemlerdeyim geçmiş olsuna gelen giden kendime biraz vakit ayıraym derken bu saat oldu . Bugün kü menüm
Sabah 12.00 peynirli omlet 1 buçuk dilim çavdar ekmeği bol yeşillik
Ara 16.00büyük fincan şekersiz sütlü kahve
Aksam 18.30 2 yk pilav. Avuç içi kadar et. Bol salata.
Ara 21.00 1 adet portakal

Günaydin kizlar dün gece uyuya kalmisim menumu yazamadim.
Sabah 1pogaca cay (hastaneye kontrol icin gittik)

Ara adacayi

Ögle kurufasulye

Ara adacayi limonlu

Aksam yumurtali pirasa 1 dilim ekmek

Benim regli 10gün süruyor hala cok siskinligim var yarin tartida +1 2 cikmam insallah

Nasil oldun canim iyilesebildinmi. Bende dün kontrole gittim hava buz gibi yine hastaneden gelince sinüzitim azdi .

Günaydın canım
Geceniz nasıl geçti umarım şimdi daha iyidir büyüm kızın..

canım çok cok geçmiş olsun benim büyük kızım da anaokuluna gittiği için biz de yaklaşık 2 hafta önnce 10 gün antibiyotik kullandık Onun da İdrar yolunda yoğun bir şekilde enfeksiyon çıktı onun peşine hemen kardeşi de hastalandı biri hasta olunca diğeri de hasta oluyor
Okuldan almayı bile düşündük iki hafta sürekli tahlil hastane çocuklar mahvoluyor

Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum Sabah kahvaltım
1 bardak ılık limonlu su
1 adet haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
1 fincan çay
1 k.k kadar beyaz peynir

Ara öğün
Bir fincan Türk kahvesi şekersiz
Yanına da iki tane gün kurusu

akşam yemeğim
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata yeşillik bol limonlu
tavuk mantar sote

Saat 19.00
1 adet mandalina

Gün içinde iki buçuk litre limonlu su içtim bir kupa Biberiye çayı içtim

Spor olarak da telefonuma bir program indirdim 30 günlük ün İlk günüm de onu yaptım ama bayağı zorlandım tam yarım saat yaptım

Günaydın canım menün çok güzel
Spor acaba neydi ? Bölgesel egzersiz mi Ona göre tabloya ekleyeyim :)

Kızlar bu hastalıklar ne olacak ya ben artık gece uyumak istiyorum çocuk kucağımda koltukta uyuyorum hep her yanım ağrıyor omuzlarım kaskatı kollarım bile tutulmuş çocuğı ttuttuğum için. Tekrar mı doktora gitsem ne yapsam gerçi öksürük 2 3 gündür var uzarsa öyle mi gideyim. Kusma bitti erttesi gece ateş başladı ateş 2 gece sürdü o bitti burun tıkanıklığı 2 gece devam etti şimdi bu bitti öksürük sırada ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…