- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.681
Basit bisey derken?Eger cam sertleştirilmiş "tempered" değilse çatlar, aynı şekilde fırına da koyamazsın. Nasıl ki fırın için özel cam var, aynı şekilde buzluk için de sertleştirilmiş cam gerekli ama bu çok basit birşey. Mesela bebek maması kavonozlari bile öyle. Camın altında ya buzluk,fırın için işaret olur ya da tempered yazar.
Cabuk gecer inşallah canimKızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Benn yogurt kürü yaptim 10 gibiBenimkiler Kudüs hurması büyük büüyk o yüzden 5 yedim
Bir açlık oldu hafif ama sabıryarın daha rahat geçiririm midem çekilir :)
Geç oldu ama yazmadan yatmak istemedim şimdi yatağa girdim malum annemlerdeyim geçmiş olsuna gelen giden kendime biraz vakit ayıraym derken bu saat oldu . Bugün kü menüm
Sabah 12.00 peynirli omlet 1 buçuk dilim çavdar ekmeği bol yeşillik
Ara 16.00büyük fincan şekersiz sütlü kahve
Aksam 18.30 2 yk pilav. Avuç içi kadar et. Bol salata.
Ara 21.00 1 adet portakal
İnşallah canım sağolasınCabuk gecer inşallah canim
Hayır tabiki şimdi de paylaşabilirsinGünaydın Kızlar ben dün menumu paylaşamadım şimdi paylaşsam sıkıntı olur mu
Günaydın canımKızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Tesekkurler canimmHayır tabiki şimdi de paylaşabilirsin
Kızlar bu akşam yine acildeydik. Büyük kuzım ateşlendi gittik. Serum verildi. Kan tahlili nde enfeksiyon göründü fazlaca. Antibiyotiğe başladık. Hiç mola vermiyorlar valla. Hastaneden geldik ikisini de yıkadım, kuruttum, ilaç faslı, uyuyorlar şimdi. Ben de duşumu aldım hastane mikroplarından kurtuldum şimdi oturdum. Offf atraksiyon bitmiyo hiç.
Ayy hep tam tersi oluyorGünaydın kızlar
Köprüden önce son çıkış.. hepimiz için güzel bir gün olsun tartı öncesi.. yarınCherry Mom hedef tablosunda kırmızı boyayacak kişi bulamasın :)
Günaydın canım menün çok güzelGünaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum Sabah kahvaltım
1 bardak ılık limonlu su
1 adet haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
1 fincan çay
1 k.k kadar beyaz peynir
Ara öğün
Bir fincan Türk kahvesi şekersiz
Yanına da iki tane gün kurusu
akşam yemeğim
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata yeşillik bol limonlu
tavuk mantar sote
Saat 19.00
1 adet mandalina
Gün içinde iki buçuk litre limonlu su içtim bir kupa Biberiye çayı içtim
Spor olarak da telefonuma bir program indirdim 30 günlük ün İlk günüm de onu yaptım ama bayağı zorlandım tam yarım saat yaptım
Günaydın canımGünaydın canım
Geceniz nasıl geçti umarım şimdi daha iyidir büyüm kızın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?