- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.641
Akşam yemeği son ara öğün iptal. Çerez belasına düştüm. Bugünkü atladığım ipi çerez ile tükettim resmen.. 1 avuç kabak çekirdeği, 1 avuç ay çekirdeği, 1 avuç Antep fıstığı yedim. Ağlayacağım ya evin uzak köşesine kaçasım var.Bu kare çikolatalarla bana kötü örnek oluyorsun canım çekiyor
Sadece bu kadarmi ? Ayyy cok az nasil doyuyorsunuz canımCanım günde toplam 21 hurma ve 3 kase yoğurt ile yapılan bir diyet.bana 15 hurma yetiyor daha önce takımda güzel kilolar verdirdi bize takıldığımız zamanlarda yapıyoruz :))
Atla alta.. bence yarın atlama ya da az atla. Çünkü ödem olur, bir şey olur Cuma’ya artı gelir falan :)Abooo sabaha kadar ip atlayasım geldi şu an ben bugün spor yapamadım erinmeyeyim az daha ip atlayayim
Bir basladimo gerisi geliyor 125 kiloya ulasmam sebeb olan iki seyden biri kuruyemis digeri cips malesef seneler oldu evime almıyorum. Çiğ kuruyemiş alıyorum kahvaltida yiyorum karatayda o sekilde çünkü.. çok özledim ama yemiyorum artik onlariAkşam yemeği son ara öğün iptal. Çerez belasına düştüm. Bugünkü atladığım ipi çerez ile tükettim resmen.. 1 avuç kabak çekirdeği, 1 avuç ay çekirdeği, 1 avuç Antep fıstığı yedim. Ağlayacağım ya evin uzak köşesine kaçasım var.
Doyururum onda sorun yoksa gözümüz yemek arıyor o kısmı fena. 2 gün sonra ekmeği öpecektim az daha. Tekrar yapar mıyım bu diyeti hiç bilmiyorum :)Sadece bu kadarmi ? Ayyy cok az nasil doyuyorsunuz canım
Benimkiler Kudüs hurması büyük büüyk o yüzden 5 yedimSadece bu kadarmi ? Ayyy cok az nasil doyuyorsunuz canım
Bende genelde çiğ çerez alıyorum ama çerez bizde sosyal aktivite sanki. Her gün bir posta yenir. Ben arada yiyorum ama eşim çok sık tüketir. Ben normalde yersem de bir avuç yiyip bırakmaya çalışıyorum ama bu akşam öyle olmadı :) akşam yemeği diye çerez yemiş oldum.Bir basladimo gerisi geliyor 125 kiloya ulasmam sebeb olan iki seyden biri kuruyemis digeri cips malesef seneler oldu evime almıyorum. Çiğ kuruyemiş alıyorum kahvaltida yiyorum karatayda o sekilde çünkü.. çok özledim ama yemiyorum artik onlari
Evet ya insan sadece istiyorDoyururum onda sorun yoksa gözümüz yemek arıyor o kısmı fena. 2 gün sonra ekmeği öpecektim az daha. Tekrar yapar mıyım bu diyeti hiç bilmiyorum :)
Üzümünü yiyip bağını sorma bence i. Bu arada güncel kilon kaç canım.Şaşırtıcı bi şekilde göbeğim diyette bile olmadığı kadar düz sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Takla atıyorsa iyileşiyor demek ki bu güzel haber bence :)Evet ya insan sadece istiyoryatmak istiyorm ama emre ohoooo takla atıyor adam
En son geçen hafta tartıldım 53.6 falandım ama sanki daha da zayıflamış gibi hissediyorum cuma ben de tartılcam sizleÜzümünü yiyip bağını sorma bence i. Bu arada güncel kilon kaç canım.
Atla alta.. bence yarın atlama ya da az atla. Çünkü ödem olur, bir şey olur Cuma’ya artı gelir falan :)
Çok şükür :)) gecelerimiz de bir iyi geçse ama sanmıyorum çok öksürüyor o ara uyanıyor işteTakla atıyorsa iyileşiyor demek ki bu güzel haber bence :)
Sen bize uyup eksik yemiyorsun değil miEn son geçen hafta tartıldım 53.6 falandım ama sanki daha da zayıflamış gibi hissediyorum cuma ben de tartılcam sizle
Oww ekmek yemiyorum hicde yemek olayı sıkıntı bende yapamam sanırım. Vazgeçimm o vakit :)Doyururum onda sorun yoksa gözümüz yemek arıyor o kısmı fena. 2 gün sonra ekmeği öpecektim az daha. Tekrar yapar mıyım bu diyeti hiç bilmiyorum :)
İşkence olmuş resmen allah kolaylık versin coook zor canımBenimkiler Kudüs hurması büyük büüyk o yüzden 5 yedim
Bir açlık oldu hafif ama sabıryarın daha rahat geçiririm midem çekilir :)
Bir kuruyemişçi kızı olarak ahhj ben ne çektim o kuruyemişten bir bilseniz demek istiyorumBende genelde çiğ çerez alıyorum ama çerez bizde sosyal aktivite sanki. Her gün bir posta yenir. Ben arada yiyorum ama eşim çok sık tüketir. Ben normalde yersem de bir avuç yiyip bırakmaya çalışıyorum ama bu akşam öyle olmadı :) akşam yemeği diye çerez yemiş oldum.
2 gün ya ne olacak yaparız sakin olun diyetten korkmayın sigara bırakmak daha zorEvet ya insan sadece istiyoryatmak istiyorm ama emre ohoooo takla atıyor adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?