Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu kare çikolatalarla bana kötü örnek oluyorsun canım çekiyor
Akşam yemeği son ara öğün iptal. Çerez belasına düştüm. Bugünkü atladığım ipi çerez ile tükettim resmen.. 1 avuç kabak çekirdeği, 1 avuç ay çekirdeği, 1 avuç Antep fıstığı yedim. Ağlayacağım ya evin uzak köşesine kaçasım var.

Bir basladimo gerisi geliyor 125 kiloya ulasmam sebeb olan iki seyden biri kuruyemis digeri cips malesef seneler oldu evime almıyorum. Çiğ kuruyemiş alıyorum kahvaltida yiyorum karatayda o sekilde çünkü.. çok özledim ama yemiyorum artik onlari

Bende genelde çiğ çerez alıyorum ama çerez bizde sosyal aktivite sanki. Her gün bir posta yenir. Ben arada yiyorum ama eşim çok sık tüketir. Ben normalde yersem de bir avuç yiyip bırakmaya çalışıyorum ama bu akşam öyle olmadı :) akşam yemeği diye çerez yemiş oldum.

105.5 le basladim 95 de bir resim 85 de bir reskmoww
Doyururum onda sorun yoksa gözümüz yemek arıyor o kısmı fena. 2 gün sonra ekmeği öpecektim az daha. Tekrar yapar mıyım bu diyeti hiç bilmiyorum :)
Oww ekmek yemiyorum hicde yemek olayı sıkıntı bende yapamam sanırım. Vazgeçimm o vakit :)

Bir kuruyemişçi kızı olarak ahhj ben ne çektim o kuruyemişten bir bilseniz demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…