- 23 Mart 2016
- 30.931
- 92.089
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #326.701
Maşallah maşallah Serum öksürüğü keser mi acabaGünaydın canım
Gecemiz iyi geçti çok şükür. Kaç gündür uykular bölük pörçüktü. Dün akşam bilemiyorum serumun da etkisiyle herhalde sabaha kadar melek gibi uyudu.
Sagol canım. Benimki de anaokuluna gidiyo. Hep hasta. Küçüğü koruyorum elimden geldiğince aynı odada yatırmıyorum filan ama hafiften ona da geçiyo. İnşallah 1.sınıfa kadar bağışıklıkları güçlenir bu mikroplara karşı da daha kolay geçiririz.canım çok cok geçmiş olsun benim büyük kızım da anaokuluna gittiği için biz de yaklaşık 2 hafta önnce 10 gün antibiyotik kullandık Onun da İdrar yolunda yoğun bir şekilde enfeksiyon çıktı onun peşine hemen kardeşi de hastalandı biri hasta olunca diğeri de hasta oluyor
Okuldan almayı bile düşündük iki hafta sürekli tahlil hastane çocuklar mahvoluyor
Günaydın canım menün çok güzel
Spor acaba neydi ? Bölgesel egzersiz mi Ona göre tabloya ekleyeyim :)
Tabiki canım hedefleri cumadan cumaya alıyorum yarın öbür haftaki hedefini yazarsın bu cuma için almayalım yarın malum birşey kalmadı :)Evettt canım bölgesel egzersiz
Bir de bir şey soracağım Canım ben şimdi Allah izin verirse inşallah yarın kilomu bildirdiğim de vermişimdir inşallah diye dua ediyorum hedef belirliyorsunuz ya ben de ona katılabiliyor muyum
Menün çok güzel canım spor da öyle. O 30 günlük programlar aksatmadan yaparsan çok işe yarıyor. 15 günden sonra bende hep sekteye uğradı da..Günaydın kızlar dünkü menümü paylaşıyorum Sabah kahvaltım
1 bardak ılık limonlu su
1 adet haşlanmış yumurta
7 adet zeytin
1 dilim cavdar ekmeği
1 fincan çay
1 k.k kadar beyaz peynir
Ara öğün
Bir fincan Türk kahvesi şekersiz
Yanına da iki tane gün kurusu
akşam yemeğim
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
salata yeşillik bol limonlu
tavuk mantar sote
Saat 19.00
1 adet mandalina
Gün içinde iki buçuk litre limonlu su içtim bir kupa Biberiye çayı içtim
Spor olarak da telefonuma bir program indirdim 30 günlük ün İlk günüm de onu yaptım ama bayağı zorlandım8 tam yarım saat yaptım
Öyle bitkindiki Cemre hastaneye gittiğimizde hemen serum taktılar. Bizde 10 gündür balgamlı öksürük vardı. Balgam sökülmedii taktirde ciğerlere iniyormuş daha büyük tahribat oluyormuş. 10 gündür onunla uğraştık. O azaldı derken ateş başladı. Ateş üzerine gittik. Kan tahlilinde dnfrksiykn çıktı. Antibiyotiğe başladık. Çok şükür şu an ciğerler temiz.Kızlar bu hastalıklar ne olacak ya ben artık gece uyumak istiyorumçocuk kucağımda koltukta uyuyorum hep her yanım ağrıyor omuzlarım kaskatı kollarım bile tutulmuş çocuğı ttuttuğum için. Tekrar mı doktora gitsem ne yapsam gerçi öksürük 2 3 gündür var uzarsa öyle mi gideyim. Kusma bitti erttesi gece ateş başladı ateş 2 gece sürdü o bitti burun tıkanıklığı 2 gece devam etti şimdi bu bitti öksürük sırada ne var
Bilmiyorum keser mi ama cemre serumdan sonra kendine geldi canımMaşallah maşallah Serum öksürüğü keser mi acababronşitse sizde de vardır öksürük değil mi ?
4,5 ayda 42 kilo mu. O kadar zamanda 20 kilo veremiyorum. Bravo valla4,5ayda sporsuz 42 kg vermiş nasıl oluyor yaaa
Buda yemek tarifi :)))Eki Görüntüle 2574369
Sabah burda okudum galiba bi ayda 20 kilo vermiş patatesli bi diyetle4,5 ayda 42 kilo mu. O kadar zamanda 20 kilo veremiyorum. Bravo valla
Hang uygulamayı indirdin canım.Evettt canım bölgesel egzersiz
Bir de bir şey soracağım Canım ben şimdi Allah izin verirse inşallah yarın kilomu bildirdiğim de vermişimdir inşallah diye dua ediyorum hedef belirliyorsunuz ya ben de ona katılabiliyor muyum
Oy yavrum küçücük canlar insan hiç kıyamıyor ama toparlamaya geçer muhtemelen gece iyi geçti mi gündüz de iyi geçiyorMenün çok güzel canım spor da öyle. O 30 günlük programlar aksatmadan yaparsan çok işe yarıyor. 15 günden sonra bende hep sekteye uğradı da..
Öyle bitkindiki Cemre hastaneye gittiğimizde hemen serum taktılar. Bizde 10 gündür balgamlı öksürük vardı. Balgam sökülmedii taktirde ciğerlere iniyormuş daha büyük tahribat oluyormuş. 10 gündür onunla uğraştık. O azaldı derken ateş başladı. Ateş üzerine gittik. Kan tahlilinde dnfrksiykn çıktı. Antibiyotiğe başladık. Çok şükür şu an ciğerler temiz.
Bilmiyorum keser mi ama cemre serumdan sonra kendine geldi canım
Çok eskiymiş gerçi buydu dediğim 20 kilo. Kimse inanmış ben safım galiba birazMerhaba kızlar ,
Bundan iki ay önce işimden ayrılmış 4 aydır evde olan biriydim spor yok habire ye otur :) 79 kiloydum çok istediğim bir iş vardı özel ve kaliteli bir holding ama görüşmeye gittiğimde ordaki kızlar zayıf kuru birşeydiler :)) içeri girer girmez bana baktılar işe 1 ay sonra başlayacaktım ama bu kiloyla başlarsam sorun büyük olacaktı ee manken gibi kızlarbende aşağıdaki diyeti uyguladım benim için çok zor oldu çünkü çikolataya aşık biriyim :26: ama bu diyeti yaparken spor yapmazsanız olmaz ... ben bacaklarımdan sikayetçiyim çok kalınlar ama malesef bacaklarım genetik... yine aynı 1ay boyunca aynı diyeti hergun uyguladım haftada bir küçük bir tabak makarna yediğim oldu tabı
sabah:
öncelikle bir bardak ılık suyun içine 1 kaç damla limon sıkıp içiyoruz ardından ;
2 grisini
1 kibrik kutusu yağsız peynir
1 fincay şekersiz çay
öğlen :
1 adet haşlanmış patates yağsız tuzsuz ama pul biber ekleyebilirsiniz.
1 elma
şekersiz çay
bu arada günde 2,5 litre su tüketmeden uyumadım
aksam 8 den önce
2 ad haslanmış patates (evet yine :) )
2 grisini
bol bol su
ve şuan 58 kiloyum 1 ay 3 gün oldu :)))))))))))
bu arada hergün 1,5 saat tempolu yürüyüş..
benim zayıflama hikayem budur :)
sevgilerrrr
Günaydın aynen çok iyi yapmışsın hocam devamlı tartılmak yaramıyor zatenGünaydınlar
Tartıda önceki songün.
Çok korkuyorum.
Pazartesinden beri tartılmıyorum.
- görünce rahatlıyorum çünkü.
Yaaa daha okumadım ama sen ne tatlısın hahahaÇok eskiymiş gerçi buydu dediğim 20 kilo. Kimse inanmış ben safım galiba biraz
Söylemem
Süper canımMisafirler gec gelecekmiş bende tartilip kahvaltimi yaptim hurma sonucum -800 gr.🏋bu beni cok heyecanlandirdi gelmiyceklerini bilsem bugunde en az 2 ogun yapabilirdim(ki ben tek gün anca dayanıyordu m)tabi anca artilarim gitti ,bunun 400 gr kesin odemdir,yuruyemedim ya bu hafta yuruseydim 400 u giderdi yine, gerisi hurma.
İlac kullaniyosan birak öksürsun cigerler kendini temizlemeye calisiyordur.uzun surerse gidersin ama.bide mukolitik ilaclarda daha cok oksurtuyorKızlar bu hastalıklar ne olacak ya ben artık gece uyumak istiyorumçocuk kucağımda koltukta uyuyorum hep her yanım ağrıyor omuzlarım kaskatı kollarım bile tutulmuş çocuğı ttuttuğum için. Tekrar mı doktora gitsem ne yapsam gerçi öksürük 2 3 gündür var uzarsa öyle mi gideyim. Kusma bitti erttesi gece ateş başladı ateş 2 gece sürdü o bitti burun tıkanıklığı 2 gece devam etti şimdi bu bitti öksürük sırada ne var
Prospan kullanıyor bitkisel olan bıraksam mıİlac kullaniyosan birak öksürsun cigerler kendini temizlemeye calisiyordur.uzun surerse gidersin ama.bide mukolitik ilaclarda daha cok oksurtuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?