Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım
Gecemiz iyi geçti çok şükür. Kaç gündür uykular bölük pörçüktü. Dün akşam bilemiyorum serumun da etkisiyle herhalde sabaha kadar melek gibi uyudu.
Maşallah maşallah Serum öksürüğü keser mi acaba bronşitse sizde de vardır öksürük değil mi ?

Sagol canım. Benimki de anaokuluna gidiyo. Hep hasta. Küçüğü koruyorum elimden geldiğince aynı odada yatırmıyorum filan ama hafiften ona da geçiyo. İnşallah 1.sınıfa kadar bağışıklıkları güçlenir bu mikroplara karşı da daha kolay geçiririz.

Günaydın canım menün çok güzel
Spor acaba neydi ? Bölgesel egzersiz mi Ona göre tabloya ekleyeyim :)

Evettt canım bölgesel egzersiz
Bir de bir şey soracağım Canım ben şimdi Allah izin verirse inşallah yarın kilomu bildirdiğim de vermişimdir inşallah diye dua ediyorum hedef belirliyorsunuz ya ben de ona katılabiliyor muyum

Tabiki canım hedefleri cumadan cumaya alıyorum yarın öbür haftaki hedefini yazarsın bu cuma için almayalım yarın malum birşey kalmadı :)

Menün çok güzel canım spor da öyle. O 30 günlük programlar aksatmadan yaparsan çok işe yarıyor. 15 günden sonra bende hep sekteye uğradı da..
Öyle bitkindiki Cemre hastaneye gittiğimizde hemen serum taktılar. Bizde 10 gündür balgamlı öksürük vardı. Balgam sökülmedii taktirde ciğerlere iniyormuş daha büyük tahribat oluyormuş. 10 gündür onunla uğraştık. O azaldı derken ateş başladı. Ateş üzerine gittik. Kan tahlilinde dnfrksiykn çıktı. Antibiyotiğe başladık. Çok şükür şu an ciğerler temiz.
Maşallah maşallah Serum öksürüğü keser mi acaba bronşitse sizde de vardır öksürük değil mi ?
Bilmiyorum keser mi ama cemre serumdan sonra kendine geldi canım

Hang uygulamayı indirdin canım.
Benim de basen bölgemde kilom daha çok.

Oy yavrum küçücük canlar insan hiç kıyamıyor ama toparlamaya geçer muhtemelen gece iyi geçti mi gündüz de iyi geçiyor bizim ki serum takılınca durmaz canını acıtır diyede korkuyorum uf biraz daha büyüse

Çok eskiymiş gerçi buydu dediğim 20 kilo. Kimse inanmış ben safım galiba biraz

Misafirler gec gelecekmiş bende tartilip kahvaltimi yaptim hurma sonucum -800 gr.🏋bu beni cok heyecanlandirdi gelmiyceklerini bilsem bugunde en az 2 ogun yapabilirdim(ki ben tek gün anca dayanıyordu m)tabi anca artilarim gitti ,bunun 400 gr kesin odemdir,yuruyemedim ya bu hafta yuruseydim 400 u giderdi yine, gerisi hurma.

Süper canım

İlac kullaniyosan birak öksürsun cigerler kendini temizlemeye calisiyordur.uzun surerse gidersin ama.bide mukolitik ilaclarda daha cok oksurtuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…